49

Det är otroligt att ett föremål kan så försvinna totalt mystiskt. Jag har fortfarande inte hittat min nyckel! Det är unbeliveble, måste ju hitta den snart men den dyker väl upp när man minst anar det.

   

48

tjenixen sa fixen.


Har precis ätit resterna av tacosen. Lika gott som alltid, fast lite mindre grönsaker än valigt. Men så är det.
Snart ska mamma och jag städa mitt rum lite för att se om vi hittar min nyckel. Den är här hemma men frågan är vart



Men hoppas man hittar den iallfall. Ska se om jag kan övertala någon att gå och träna på gymmet men det vet jag inte om jag orkar. Det märker vi. Men nu ska jag lockilocki efter min nyckel


Pussheeei <3

47

Nu har man precis ätit så carro, jag o mikaela drog ner till datastudion en stund. Idag har vi haft första kökslektionen, vi gjorde fruktsallad och fick lite glass till,




men det gick inte så bra och äta tack vare en viss person! hahaha nee skämt åt sido men vi hade väldigt roligt åt negerbollar. men nu ska jag in på lite andra sidor innan lekionen börjar. Har livsmedelshygien.


Pussheei<3

46

Nu kommer lite efterfrågade bilder från fredagen på himmelstalundsfältet










Visst ser det ut som att vi har riktigt roligar och mysigt när vi ligger på varndra?
Det kan jag tala om att vi hade så jätte kul. Mycket skratt då, haha





Nu ska jag sova, blev ett litet snabbis inlägg, hade bra

Pussheeei <3


45

Hallojsan.

Nu har jag precis ätit kvällsmat och sitter vid mammas dator nu lite.




har varit duktig och tränat lite. Blev löpbandet 10 minuter och sen har jag tränat bröstmuskeln, ryggen, ben och mage. Mamma och jag har kört non såndär övning när man står och slänger ner den andres ben och så ska man få upp dom igen utan att nudda backen. Känndes lite idag när man körde.


44

Heeej

idag fick man lite sovmorgon men blev inte riktigt som jag tänkt mig, för när jag vakna hade jag bara círka 30 minuter på mig innan min buss gick så man fick ju stressa lite lagom. Men hann i tid iallafall. Nu sitter man i datasalen på garvagatan och börjar om 20 minuter. I eftermiddag ska mamma och jag städa rummet och sedan gå och träna lite. Men ni får ha det så bra....


Pussheeei <3


43

vet att jag inte alls skriver bra just nu. Men det får bli så, måste komma iordning med skolan och sont innan jag kan börja bli bättre på att blogga igen. Detta är ju bara min andra vecka som jag går i skolan och min första riktiga vecka med lektioner. Annars har det inte varit några men ser när jag kan uppdatera igen!

Pussheei <3

42

hallojsan.

Vet att jag är dålig på att uppdatera. Ajjabajja! Men det är så jätte mycket just nu och igår så var jag med och hämta sandra i linköping och sen sov hon över så då hade jag inte tid och blogga men ska försöka skriva så ofta jag kan.

Idag ska sandra och jag ut med moppen och kanske plocka lite blåbär och svamp. Ska se om vi hittar något iallafall. Det märker vi.
Igår i skolan var på himmelstalundsfältet för en lära-känna-dag. Inte speciellt värt tycker jag. Vi spela bara brännboll och det var inte så jätte kul. Men vi fick gå hem lite tidigare och då drog jag,carro, jens o calle ner på stan. Där mötte man jätte mycket folk som man kände så var lite artig och hälsa. Senare kom coffe och joina oss. Mötte även mollie, tobbe, matte och edward på bussen så då fick man lite sällskap men nu ska vi ut o plocka blåbär.

Pussheei <3

41

ajjabajja!!!

Inte bra att tappa bort nycklarna första veckan i skolan! kanske borttappade eller inlåsta i skåpet. Ett tips, ingen bra start på terminen. Men nu ska jag gå o ha svenska.

Pussheei<3

40

slänger in ett litet inlägg lite snabbt men blir bara putteputte litet. Sitter inne i datasalen nu och ska första lektionen. Har varit nere på garvagatan hela morgonen. Har fått konton till datorerna och provat kläder och skor. Men skriver senare när jag kommer hem.

Pussheei<

39

Namen va trevligt att kunna vara inne på internet. Vet inte vad det är just nu men alla datorer som jag är inne på är verkligen jätte sega och internet går lika snabbt som en snigel. Inte kul.

Men andra dagen i skolan idag så nu har man börjat lära känna lite folk så har träffat några som är riktigt sjyssta. Så det är riktigt trevligt. Får se hur veckan fortskrider och vilka man hamnar med. Efter skolan drog vi ner på stan lite och gick runt massa och hade trevligt

Men nu ska jag kolla på tv och sen kommer min pappa så då ska jag vara lite social med honom. Men det är inte jätte kul att jag inte kan uppdatera så mycket men jag ska göra det så mycket jag kan. Men hörs senare


Pushseei<3

38

Heej andra dagen i skolan. Tänkte bara skriva lite snabbt på bloggen.

Nu börjar ju valet närma sig och man ser massa reklamer på tv för det partiet man ska rösta på. Även på stan finns det små stånd med folk som representerar det parteiet. Men när jag kollade på morgon nyheterna idag så såg jag att flera sådana människor hade blivit misshandlade. Det är ju som en sa. Det är inte rätt att bli misshandlad för en åsikt.
Men nu måste jag gå för snart går min buss


Puuusheei<3

37



Idag var ju som sagt första dagen i skolan. Det var kul att se sin nya klass. Vet inte hur alla är en men alla verkar ändå vara snälla men tar ju lite tid innan man kommer in i klassen och så. Först hade vi samling i stora aulan och sen fick man följa med klassföreståndare. Samlades lite, fick info och en liten rund vandring.



Efter skolan så gick Caroline, jag och Victoria och åt en lite glass på Halvars. Blev en Chokladglass kula för mig. Men nu blire inte mer just nu för jag ska kolla på fångar på fortet men vi hörs senare.


Puusheei<3

36

Äntligen kom jag in på intrenet igen. Mitt internet på min dator fungera inte alld. Kom knappt in på internet över huvudtaget. Men blir lite bättere nu, lånar min mammas dator just. Sitter just nu och kollar på bolibompa. Lite småroligt ibland. Men har satt mig här för att kolla på fångarna på fortet.


35

Gossimorgon.

Idag är jag mycket glad för idag ska jag till linköping och träffa Danne. Har inte träffat honom sen ja var på öland. Känns jätte länge sen men är väl bara runt två veckor.

glada danne som bara ler. Men nu måste jag gå för måste kolla buss kort o lite sont innan. Men skriver senare.

Pussheei<3

34

Nu är det skönt att vara hemma igen. Alltid roligt och vara nere hos mormro och åka därifrån ogillar jag lika mycket varje gång. Men det är skönt o komma hem också.


Gammal bild men tyckte den var lite fin. 

33

Kajsa bad mig att hälsa att hon nu sitter på bussen påväg hem efter en underbar vecka i Ulricehamn :)
Hon är ungefär vid gränna nu och på bussen sitter hon gluffsar i sig en påse risen och vid sidan av sig en bra bok ;)

ha det gött igelkött:)/ mollie
puussheeeiiii<3

32

En sak som jag blev väldigt irriterad på nu. Igår så hade jag klistrat dit lösnaglarn men si trilla dom bort så jag la dom åt sidan så jag kunde sätta dit dom igen men så tappa jag en som jag inte kunde hitta, sont händer så det var ju inget med det, fast ändå inte jätte roligt och tappa om man precis satt dit dom. Men jag gjorde en ny som jag skulle sätta dit idag. Tro det eller ej men samma nagel var borta nu igen! det är faktiskt lite föragligt....... Det är kul och göra naglar men inte så kul att man vill göra om samma nagel varje dag! 

Men aaa...... idag är min sista dag här  i ulricehamn. Åker hem med bussen vid kl 6 så innan dess ska vi åka på kalas och jag ska ut med mick, måste ju också hinna packa och städa så kanske bäst att jag avslutar det här och sätter igång. Har redan börjat lite men har lite kvar. Men det blir nog ingen mer uppdatering idag eftersom jag inte kommer hem förren vi 10 och då kanske sandra kommer förbi en stund och sen ska jag upp tidigt imorrn. Men ska försöka slänga in not mer idag. Men vi hörs


Pussheeeei<3

31

Mmmmmmm, tycker det är så mysigt att sitta inne med levande ljus och varm oboy när man varit ute i regnet.




Jag och becca har precis kommit in och druckit varm oboy efter att varit ute i regnet. Först va vi ute och gick me mick när det börja regna men så la vi oss ner på backen och börja prata. Det var jätte myyysigt. Men så sa vi att vi lämnar mick inne och går ut och leker lite. Det är ju inte direkt ofta man får chansen att springa och leka i regnet. Men det var ritkgti värt det även om jag kommer bli sjuk.. DEt var verkligen så kul, vi hoppa i vattenpölar, satte oss i dom, rulla i gräset och hade jätte massa skojj. Man måste ju få ta fram sin barnsliga sida ibland också. Men jag blev verkligen sådär jätte glad och kände mig alldeles bubblig i hela kroppen nästan som man blir kär och det killas i magen. Det var sså skönt man hade bara lust och skratta hela tiden, och fast man blev trött av allt springande och hoppandet i vattenpölar så blev man inte trött, man var trött vast ändå pigg och jätte glad. Man fick bara jätte många endorfiner, tror jag det där ämnet heter som hjärnan skickat ut när man varit duktig. Men nu måste jag verkligen sluta och sova. Imorrn blire till och packa och städa rummet. För åker ju hem imorrn, tycker jag inte är kul. Vill stanna här längre men det går inte för jag börjar skolan på måndag men det känns ändå så avlägset. Men ska bli riktigt kul o se vad man hamnar med för personer. Några vet man ju men sen är det ju många man itne alls känner till men det ska bli spänannde. Men nu måste jag verkligen avsluta och sova.


Pusssheeei <3 gonattt


30

Kan knappt fatta att det är nästsista dagen här hos mormor. Tiden gå ju så jätte fort, tycker jagär lite tråkigt för det är så skönt här nere. Fast man får dåliga vanor här. Man går inte o lägger sig före tolv hur mycket man än försöker. Och igår vid 11 så satte sig jag, mormor och pelle och åt glass och melon. Fy sonna gottegrisar vi är!Men det är lite roligt och va det ibland också. Men idag har jag verkligen bestämt mig. Jag ska komma i form till nästa sommar så i höst så blir det inget godis. Ska också försöka träna minst 2 ggr i veckan! JAG SKA KOMMA I FORM!! det är bara så. Men nu ska jag leka depp och lyssna på Mockingbird med eminem. tycker den är så fin, man blir lessen av den men ändå kan man inte låta bli den.




Evelinas kompis söta kattungar som precis hade öppnat ögon. visst är dom ubergulliga! älskar verklien kattungar dom är så mysiga och man kan bara sitta o klappa på dom i flera timmar. Men nu ska jag avsluta, hahah

Pussheeei <3

29

hahahah guues what?!?!??!








Jag är bloond !!!!







Evelina och jag goes hot!!



Gillar att färga håret. Det känns alltid så jätte lent efteråt. Men en sak som jag kom att tänka på. Vet inte varför jag kom o tänka på det ens men jag ogillar ritkigt mycket att inte få sms. Gillar att få sms, man käner sig social när man har någon som smsar med en. Hest flera men alltid trevlig om någon smsar. Det var som när jag var i borås och kollade på bio. Jag lämnade mobilen hemma för att den skulle laddas och sen för att jag alltid nästan tappar bort den när ja är i Borås. min mobil vill tydligen stanna där, men det får den inte men det var inte vad jag skrev om nu utan om sms. Joo den låg ju där hemma i massa timmar från typ kl halv 6 till kl 12 på natten och när jag kom hemoch kollade så hade jag inte fått ett enda sms. Och jag blev sådär lite lessen för tycker om att få sms o om man inte svarar på dom så kanske dom skickar ett till om dom vill ha svar och då märker man att man ändå är saknad när man inte kan nås och att folk tänker på en. Det är ju inte alltid man vet att folk tänker på en. Skulle vilja kunna smsa fler folk men eftersom jag har kontant kort och inte gratis mess  så blir det inte så. Men nu har jag velat spela spel nu ett tag så nu ska jag faktiskt fortsätta med det och så ska jag lyssna på Toby Keith Älskar verkligen hans röst. Den är så finoch man tröttnar inte på den.





Men nu ska jag gå. Ett tips kolla in hans låtar. Dom är riktigt bra. Några av låtarna somjag gillar xtra mycket är wiskey girl, he ain't worth missing, who's your daddy, ain't so good as I once was, God love her, American ride. Han har ju igentligen hur många bra låtar som helst. Måste ju bara ge honom en chans. Men nu ska jag avsluta det här hahahaha ha det bra så skriver jag imorrn.

Pussheeei<3

28

Nu sitter jag och har blonderingmedel i håret. Ska försöka få blond under hår. Det har börjar mörkna. Är ju igentligen naturligt blond men kan bli svarthårig. Min pappa blev det fast han var jätte blond när han var lite. Jag vet faktiskt inte om jag vill vara svarthårig. Det känns osm jag passar i blont. Så nu ska den här färgen sitta i i 20 minuter till och sen är jag nog riktigt blond. För det stod ultrablond på förpackningen men vi märker ju hur det blir. Annars växer det ju ut igen.









Tycker ju att jag är riktigt snygg nu när färgen sitter i. Har inte ens gjort mig iordning idag.Men den bjuder jag på. Man kan ju inte alltid vara perfekt. Men ser ni att håret nästan är blått nu under färgningen. Bara inte det blir så. Men det skulle ju nästan vara lite coolt om man fick blått hår men tror inte att det ritkigt är mitt stuk men det vet man ju inte förren man har testat det. DEt märker vi. Ska skölja ur färgen om cirkus 5 minuter nu. Men lägger upp resuletet sen eller imorgon.


Pussheeei<3


27

Vet ni? Idag har jag varit sådär ritkgit mycket sugen på vårrullar. Sådär sugen som man kan vara på choklad tex eller om man gillar något annat. Aja, mormor sa att vi kunde köpa det men hon trodde det var billiugare på willys än på ica för vi var där först. Men sen när vi på Willys så fanns det inte ens där. Då blev jag lite lessen men får väl ta dom någon annan gång.

 men hörs senare
puussheei<3

26

Vet ni en sak sm jag stör mig på. Det är när man skrivit ett inlägg och är nästan helt klar och så ska man bara klicka på en knapp men så blir det fel och allt är borta. Men så kommer man inte ihåg vad man har skrivit! Det är ritkigt mycket jobbigt att det händer. Det brukar hända mig flera gånger. Men nu ska jag äta goda pannkokor med jhordgubbs sylt och sen ltie ärtsoppa. Det är riktigt mormormat. Men skriver mer senare.

Pussheeei<3



25

Gomorgon allesammans.

SOvit gott?? Det har jag iallafall. Blev inte att somna förren kl 2 inatt. Fy o jag som ska försöka ställa tillbaka dygnet innan skolan börjar igen. Just nu sitter jag och lyssnar på wasp. Tycker deras låt wildchild är riktigt mycket bra. Idag ringde mamma och väckte mig när jag sov som bäst. Det tyckte inte jag var snällt för jag hade en jätte rolig dröm inatt.

Vi skulle på klassträff och det var massa sär som jag inte kände.Och alla ville dricka men det ville inte jag så jag försökte gömma mig. jag gik typ en bit bort och satte mig på en bygga. MEn då kom det en trevlig kille och prata med mig. Så vi satt och prata där mega länge. Men sen kom mollie och ville att vi skulle köpa glass så då gick vi och gjorde det. MEn dom hade inte dom smakerna jag ville ha så då beställde jag bara en men så ångra jag mig till blåbär och choklad men då såg jag en strut som jag gilla så då tog jag den istället. Hon som stod bakom disken blev typ jätte irriterad på mig bara för att jag inte kunde bestämma mig. Men jag tog den struten iaf men när jag öppna den så var det fel. Det vr en låda med massa olika glassar. det var piggelin, sanwich, magnum men jag klaga inte. DEt var jätte gottt.

Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer. Men nu ska jag fixa med lite annat


Pussheeei<3



24

oj oj..... Nu har jag inte uppdaterat på en hel dag. Men nu var det faktiskt så att det var min slappar dag. Så idag har jag bara läst bok och haft det skönt. vid halv 4 börja jag göra mig iordning för att åka till borås. Vi skulle in på knalle land ohc kolla lite där och sen hänta bio biljetterna till kvällen bio. När det var avklarat åkte vi för att hämta becca hos simon och filip. där stanna vi tills det var dags att åka. Becca och jag såg på vampyrer suger och guuud va bra den va!!! tror jag aldrig har skrattat så mycket under en film. Rekomenderar stark til alla som har sett filmerna eller läst böcker att se den. Alla andra också för den delen men den var riktigt mycket bra! Men nu ska jag gå och lägga mig. Det är en dag imorrn också. Blir väl lite bättre uppdatering då. Men vi hörs!

gonatt. Pussheeei<3

23

Nu är man hemma efter en dag på ullared. Blev lite handlat handlat. Handla massa små saker o sen två linnen ^^ ska ta kort imorrn och lägga upp. Vet inte riktigt vad jag ska skriv. Tappa all skriv lust efter att jag såg att en kompis åkt in på sjukhuset. Men blir o skriva lite mer imorrn. Ikväll blire iaf att gå och lägga sig tidigt och läsa lite.

Boken jag håller på och läser + min chokladkaka som jag fick med mig som färdkost. den var goood! Boken heter iallafall Den väntade och är skriven av Kathleen McGowan. Den handlar och en kvinna som börjar få syner med Maria Magdalena. En som följde jesus. Maureen vill veta varför hon får dessa syner. En dag får hon ett brev från en man. Hon åker till frankrike för att få reda på svaren hon söker.
Nu ska jag fortsätta läsa lite på boken. Den är riktigt grymt bra. Så hörs imorrrn


Puussheeei<3

22

Just nu sitter jag och väntar jätte mycket. Vi ska snart åka till ullared. Så fort mormor ringer ska vi dra iväg och sedan börja shoppa. Vet inte riktigt vad jag ska handla. Men lite vet jag. Kläder, smink, nagellack och sen en väska. Kanske itne blir jätte mycket. Måste ju ha kvar lite pengar till senare men ska ändå bli riktigt grymt kul.
Imorgon ska becca, jag, mormor och pelle till borås och kolla på bio. Becca och jag ska kolla på vampyrer suger och momor och pelle ska kolla på bröderna karlsson. Det kan nog bli riktigt gött.


min sötaste mormor. Finns nog ingen som är snällare eller goare än vad hon är. Hon betyder så otroligt mycket. Inte nog med det, hon är jätte cool också, inte alls gammel dags. Men nu ska jag gå och göra iordning det sista innan mormor ringer. Skriver sen när vi kommer hem från ullared. Kommer nog också lägga upp lite bilder på det jag handlat om jag orkar ta kort på allt. Men hörs senare


Pussheeei<3

21

Gokväll.

Fatta vad jag älskar den där känslan av nyklippt hår. Man känner liksom inte igen det när man känner på det om man har förändrat det eller klippt av en bra bit. När jag duschade förut kändes det inte som att jag hade något hår kvar men det fan ju där.
Känner faktiskt hur magen kurrar nu. Sitter på övervångingen och känner hur det luktar varma mackor. Så tror jag ska avsluta o se om det finns någon kvar. Skriver imorrn på morgonen innan vi ska dra iväg på en dags utflyckt jag,mormor, pelle och becca. Kanske mick får följa med om det itne är för varmt.


Puusheei<3


20

Bara för att evelina var så jätte cool idag o hjälpte till o stila mig så jag verkligen blev nöjd med frisyren så blir detta inlägg lite tillägnat till henne.

 Blir lite iallafall. om jag hade varit hemma skulle jag lagt ut jätte massa fina bilder på evelina och skrivit hur bra hon är och massa sont skit. Men nu blir det bara till och skriva och jag tror ni kommer tröttna om jag bara skriver massa om henne nu. Så det räcker med o säga att hon är en ritkigt bra kompis som alltid finns och prata med om allt och inget. Man behöver inte ens prata med henne för att det ska vara roligt. Vi kan sitta ut flera timmar på kvällen o bara sitta där och prata ibland tills vi inser att det kanske dags att röra fläsket hemmåt.



Kommer snyggare bilder senare men det var en mega ägd min så var bara tvungen. Men hon är ritkigt goo. Men vi hörs senare :D


Pussheei<3


19

Hr kommer lite bilder på min nya frisyr. kommer även lite andra bilder.


innan klippning

 


Efter klippning och stiling by Evey Wildchild




Tycks??


hörs senare pussheeei

18

hejsan hoppsan i lingon skogen. Klockan är redan halv 8 och jag har redan vart uppe i 1½ timme. Helt otroligt att jag ens är uppe på bena vid den här tidpunkten på dygnet..... Men men idag vid klockan 10 ska jag, evelina och mormor åka iväg och klippa oss. Ska ta lite före och efter bilder som ni får se sen. hoppas verligen att det blir bra. Men skriver typ mer när jag kommer tillbaka efter klippningen. Blir nog lite bilder då också

Hörs. Puusssheeei <3

17

Har kommit hem till mormor igen nu. Jag och Evelina drog hem till Tobbe och drack lite kaffe, kollade på How I meet your mother. Evelina stannade kvar en stund till men jag orka inte längre. Men hon och jag ska ut lite senare ikväll på en promenad med mick. Känner att jag måste lägga in en bild men jag har inte orkat packa upp kabeln än men imorrn blire lite bilder.

Hörs. Pussheei<3

16

Vet att jag inte har uppdaterat idag. men har haft lite fullt upp idag så har inte ritkigt haft tid. Och vill ju spendera tid med min älskade lilla mormor medans jag är här. Men idag så var vi i jönköping och gick på a6. Typ ett stort köpcenter för ni som inte vet. Vi gick runt där i massa butiker. Hittade en jätte snygg topp på lindex men hade inga pengar så det blev inte och köpa den men ska gå ner här på ulricehmans lindex och kolla om dom har den för ska köpa den isåfall. Vakna faktsikt tidigt imorse. Åt frukost med mormor som sällskap så vi satt där och prata nästa 40 min eller något åt det hållet och sen gick jag en jätte skönt timmes promenad med mick.

Ska berätta att på tisdag ska vi åka till ullared och gå där en dag. Så då kommer man ju fynda lite. Älskar verkligen Ullared. Och på onsdag ska jag och becca gå på bio i borås. mormor och pelle ska se en annan. Mer info kommer senare. Men nu ska jag gå och va lite social.

Puussheeei <3

15

Nu sitter jag vid mormors dator. Hon o jag har kollat på lite bilder från öland m.m. Har ju funderat på att klippa håret men vet inte ritkigt hur så har kollat runt lite. Någon som har ett förslag?? behöver verkligen klippas ut, det börjar bli riktigt slitet nu. Men det ett problem som löser sig. Idag när jag åkte till mormor skjussade mamma och micke mig till linköping. Men vi åkte lite tidigare och stannade till på netonnet. Så då köpte jag en mobil. Så den ligger där hemma nu och väntar på mig. Kan ladda upp en bild på den senare men har inga bilder på den här datorn. Vi hade även tid o stanna till på maxi i linköping. Mamma skulle kolla på en bok eftersom det var rea. Men jag hittade och en bok. Den har jag läst nu på vägen ner så jag har hunnit en bit men den ska få ett eget inlägg när ajg kommit lite till i den men den är riktigt riktigt bra. Men nu ska jag gå o läsa lite mer och kanske äta lite maraboupolka. Senare ikväll kommer Evelina, Rebacca och Amanda. Ska bli kul o träffa dom igen. Har inte träffat becca på ett halvår och inte amanda heller.

Hörs senare. Puuussheei <3

14

Det är otroligt vad man kan ha ont i axeln. Jag märkte igår att jag hade lite ont när jag lyfte den men tänkte att det går över tills imorgon så jag somnar. Men imorse när jag vaknade hade jag jätte ont så min mor har fått smörja mig med heatlotion. Ska se om det blir bättre under dagen men har ritkigt grymt ont. Inte kull alls. Men nu ska vi åka. Vi ska in till netonnet och kolla på en mobil. Så När jag kommer hem så kanske en ny mobil väntar på att få bli använd. Blir så glad. Men vi hörs.


Pussheeei <3

13

Nu är klockan 10 i tolv och jag har snart packat klart. Har packat ner alla kläder. Har bara lite småsaker kvar. Men tänkte, måste slänga in ett inlägg här och kolla lite småsaker. Det kommer nog inte bli någon uppdatering idag förren ikväll men då har jag något som jag tycker är roligt iallafall. Tycker det alltid är jätte roligt att komma ner till min mormor. Har alltid så jätte roligt där. Även om jag inte känner jätte många där så har jag alltid något att göra. Är ute och går med mick, hjälper mormor och har det jätte mycket skönt.

Min packning än så länge


Mick min gullunge.<3



Dagens klädsel:  topp från ginatricot 
                         vanliga jeans shorts


Nu är det dags för mig att packa det sista. Hörs senare puussheei<33

12

O nu börjar jag bli riktigt trött så funderar faktiskt starkt på att gå o lägga mig. Ska ju upp tidigt imorrn för att packa det sista innan jag åker till mormor. Tyvärr tror jag inte att det kommer bli så mycket bloggande där nere men jag ska absolut försöka få in iaf minst 1/ dag men imorrn kanske jag hinner något på morgonen. Men det märker vi. Nu ska jag iaf sova jätte gott säkert. Hoppas jag iaf för jag är riktigt trött. Men vi hörs imorrn. Hoppas alla får sova så jätte gott.

pussheei<3


11

Har suttit o lyssant på massa låtar nu. Har även lyssnat på några astrid lindgrens låtar. En av hennes figurer jag tycker bäst om är faktiskt pippi. Hon sjunger alltid roliga låte o man blir glad av henne. Hon håller på med massa upptåg hela tiden och är jätte rik.
                                                  

Jag gillar verkligen det där avsnittet när pippi är i godisaffären och köper massa av allting. Det verka mycket roligare att köpa godis då för man kunde inte köpa så ofta. Nu känns som man bara kan köpa hela tiden och då blir det inte så speciellt. Nee godis är till för att ätas på lördagar.




Va kul det skulle vara att va pippi. Hon verkar inte ha några stora bekymmer. Det har väl alla igentligen men ändå..... Hon är nästan alltid glad. Gör pannkakor och sina vänner tommy och annika men är snäll mot alla. Men nu ska jag fortsätta med att sjunga massa pippi låtar och vara jätte glad.

Pussheei <3

10

Nu sitter jag är o låter tankar flöda om allt möjligt till tonerna av pink. Hennes röst får mig liksom o tänka o få massa minnen. Men ska inte trötta ut er med allt det pratet. Tänkte säga att jag har varit diktigt och vart ute o sprungit även om det bara var typ 1km men det är bättre än inget. Och så höll man ju lite tempo så då är det ju bra ändå. Men nu ska jag fortsätta sitta här o filosofera och försöka måla något. Men hörs senare.

Pussheeei



Let me sit here, watch the clouds pass by. All in silent because
it's the that's help us through the night.


9

hoppsan gallopsan .

HAr precis städat mitt rum eller ja, försöker iaf men har inte riktigt orken. Känner att jag är jätte trött den här veckan och skolan börjar. Imorgon åker jag ju ner till min kära mormor och är där en vecka och vilar upp mig och har det skönt. Nu idag ska jag ut och springa med becka så ska vi se hur det går. Tror inte det kommer gå så bra för är inte så jätte pepp på det men det märker vi. Men vi hörs senare för nu ska jag städa klart rummet.

Pussheei<3


8

Nu sitter man här igen. Lyssnar på Don't speak med gwen stefani o den är riktigt fin, den riktigt berör mig. Känner igen mig i den



Hon är riktigt bra med vissa låtar. Lyssnar inte på alla men hon har några riktigt fina. Nu ska jag packa lite eftersom jag ska iväg på lördag. Längtar riktigt mycket. Men skriver lite senare.

Pussheeei<3

7

Detta är mina shoppingfynd från igår. Blev inte mer men hade inte mer pengar. Fast det kanske var bra.




Tubtopp från hm 10 kr på rean



ett par jeggins lindex 99 kr på rean




Linne ginatricot 49 kr på rean


Blev mycket rea plagg men det är alltid bra att köpa billigare så man kan köpa mer. Köpte även en rouge från IsaDora men den glömde jag ta kort på. Men den var inte på rean. Men nu måste jag gå för jag blir snart upphämtad av Carro så ska vi bege oss in till stan för ännu en matte dag.

Pussheeei <3

6

godmorgon

nu är jag tillbaka igen. Tänkte ladda upp fotonpå det jag itne hunnit skriva. I tisdags kom mamma o hämta upp mig efter matten så jag kunde få skjuss hem. Men hon skulle åka till värdcentralen först. Men distriksköterskan sa att det var fler som ville träffa henne så hon fick en ny tid vi halv 4 o det var typ 2 h dit. Men vi åkte och handla lite först så hon fråga omjag hade ätit något men det hade vi ju inte haft tid med. Men vi svängde in vid Donken o handla ett CBO meny som jag fick picknicka på utanför vårdcentralen.







Sandra när vi satt o luncha igår.

5

halloj.

Blir ett sanbbt inlägg nu för vet inte om det kommer börja åska snart här nämligen. Kom hem för kanppt en timme efter en heldag på stan. Första var man på xtra matte mellan kl 9. Eller det börja då fast carro o jag var där  20 över 8 bara för att det inte går någon senare buss men åt frukost utanför där i solskenet så det var lite mysigt. Där var vi till halv ett då jag mötte upp sandra för att hjälpa henne handla lite. men jag handla nog mest av oss. Ooupsi. Men kommer lägga upp bilder på kläderna imorrn och vart jag hittat dom också lite sont :) Kan säga att jag har väldigt ont i fötterna efter en hel dag på stan o bara gått omkring, men nu måste jag stänga av datorn om jag vill ha någon kvar. Skriver imorrn. Promess.
Kan säga att på lördag ska jag åka iväg men säger inte än vart ;)

puussheeei <3


4

Hallojsan :D

Idag har jag varit på xtra matte dag. Första dagen men man kände sig nästan lite dumförklarad. Det gilla jag inte. Men det funka väl. Är ju inte tvingad så bara att skippa om man inte pallar mer. Men träffa jätte mycket trevligt folk. När det slutat vid halv 1 så kom Jhimmie förbi så vi drog ner på stan och fika på fräcka fröken dagen till ära.

   
                Jhimme tog en morotskaka     
    




Jag tog en Kajsa Warg macka men den var så god så attt jag råka äta upp den innan jag tog kort på den. Efteråt
gick vi vårt vanliga varv o hälsa på massa människor vi kände. Och jag träffade faktiskt på Tuss. Har saknat henne massa insåg jag när vi stod o prata. Sedan gick jhimmie o jag lite snabbt till lagerhouse där jag köpte en liten present till micke som fyllt år.

 
Dagen outfit: Linne från bikbok
                    halsand från lindex och ginatricot
                    vanliga blå jeans


3

nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorrn för att ta bussen in med carro till matteveckans första dag. Tänkte att jag skriver med imorgon. Men måste bara berätta att micke, min mammas kille var så jättegullig att han gav mig sitt presentkort på donken idag. Fatta present kort på donken. Snacka om status. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova.

Pussheei <3

2

Nu är jag ritkigt glad. Har varit ute och övningskört på riktigt med övningskörningskylt, papper och sont. Det var riktigt grymt roligt fast jag var jätte nervös över att jag typ skulle krocka eller not. Men det gjort jag som tur var inte. Men vi ska försätta med att öva på att koppla o växla och sont så man får in det innan man ger sig ut allt för mycket. hahah. längtar grymt mycket efter att få köra bil ännu mer. Kunna verkligen köra.



hörs senare pussheei <333

1

nu är jag tillbaka från mitt läger på öland. Det har varit en riktigt rolig vecka med massa skoj o nya kompisar o massa annat. Orkar inte berätta allt men kan säga att det har varit riktigt grymt kul. Lägger upp några bilder men hade så mycket att göra att det itne blev så många men här kommer några

jag sista dagen innan vi åker hem


Jag och Mattias


gullungarna Martin och Mattias


Vi fick en jätte cool eldshow sista dagen. Tyckte denna bild blev riktigt ball


Snacka om fina solnedgångar där <3

kommer sakna alla underbara fina personer otroligt mkt <3 hoppas jag får träffa dom snart igen
Nu ska jag fixa lite anant.

Pussheei <3

tillbaka för en dag

Heej igen.

Tänkte bara göra ett inlägg idag innan jag åker till öland på läger för då kommer jag inte kunna göra några inlägg på 5 dagar. Men nu när jag hade ett braek så har jag vart mycket med kompisar. Tagit det lugnt och så har jag träffat min biologiska morfar. Det var riktigt roligt. Jag hade tydligen träffat honom när jag var mindre men har inget minne av det. Idag har jag packat inför imorgon då man ska åka på läger till öland.

När jag kommer tillbaka ska jag bättra mig med bloggande och lägga in bilder bättre. Kommer även ändra på en sak till. Kommer inte skriva massa rubriker utan nummer på inläggen. Tycker det är riktigt svårt att skriva rubrikerna. Har tagit denna jätte bra idee från en annan blogg. Men nu ska jag blåsa håret o platta det så det är inte jätte ruffsigt imorrn.

puussheeei <3

RSS 2.0