mycket skriv om jobb.......

Jag börjar känna att jag skriver väldigt mycket att jag är på jobbet nu för tiden. Nästan varje inlägg innehåller ordet " jobbet" minst en gång. Men antar att det blir så när man jobbar mycket, Har inte tid eller ork att göra något när jag slutar så blir inte så mycket variation.
Men idag har jag faktiskt varit och fikat med Jhimmie. Det var verkligen länge sen jag träffa honom, träffa honom senast i påskas. Så det var riktigt trevligt. Vi satt och fika på coffea house by george. Smaka deras blåbärs paj. Den var faktiskt inte lika god som den såg ut men den var god. Det var bara lite väl söt för min smak. Den hade nämligen mandelmassbotten och jag är inte jätte förstjust i det.
Men nu ska jag gå och äta så ni får ha det så bra.
Puussheeei

Mycket att göra

Hej på er
Här är det full rulle. Mycket barn kommer och går hela tiden, mycket att sitta vid datorn. Det är så man nästan man tröttnar på datorer. Men inte än.
Skulle gärna vilja komma ut och stäcka lite på benen, har suttit inne nu sedan klockan 4 med bara en halvtimmes rast. Nu ska jag fortsätta kolla på klipp på youtube.
Hade bra så länge
Puussheei <3

bokköp och jobb

Hej hej,
Ursäkta för dålig uppdatering men idag har jag inte haft orken och inte igår heller. Det är väl denna sommar hetta som gör det. Men nu ska jag inte klaga på det fina vädret. Det är lika bra att njuta av det medans det finns.
Idag har jag legat på balkongen och solat på förmiddagen. Vid klockan 2 tog jag bussen in till stan, hoppas av vid södertull. Tänkte gå in en snabbis på bokhandeln för att se om de hade fått in en bok jag var jätte sugen på att läsa. Och vilken tur man kan ha ibland! dom hade den faktiskt inne, så den blev inhandlad. Var en tvungen att börja smyg läsa lite ur den. Kan ju inte vänta ändå tills ikväll. Nu ska jag återgå till jobbet så skriver jag lite senare.
Puusheei <3

fotbollsmatch

Nu är det dags och jobba igen men man måste smyg titta lite på matchen mellan tyskland och england. I halv lek stod det 2-1 till tyskland. Det gillas inte.  om typ 10 minutr kommer jag och blir avbytt så man får sträcka på benen lite. Men ni får ha det så br så skriver jag senare.
Puuusheeei <3

inpulsbad och film

Gokväll Gokväll

Nu borde väl jag igentligen sova, men tänkte bara lägga in ett inlägg innan jag gör det. Jag skrev förut idag att jag nog inte skulle orka göra så mycket idag och därför kanske inte lägga in not mer inlägg. Men det blev ändring på det tack vare sandra. Fick lust och ringa runt och se om jag kunde hitta någon som ville hitta på något så man inte blev stilla sittande hela dagen.
Som tur var fick jag tag på Sandra så vi bestämde att vi skulle gå till mårn. Men vi skulle gå bakvägen dit så jag skulle komma till henne först och så sa hon att hon hade något att visa. När jag kom hem till henne ser jag henne sitta på trappan och i knät har hon en jätte söt kattunge. Den var verkligen hur gullig som helst. Vi satt och gulla med den ett tag innan vi börja gå. Men vi hann inte speciellt långt innan vi ändra oss. Det va så länge sen vi åkte moppe så vi betämde oss för att ta den upp i stället

När vi kom upp till mårn efter mycket om och men va det verkligen skitfint där uppe ^^ solen lyste fortfarande så vi bada fötterna lite men det var så jätte skönt i vattnet så det blev ett inpuls bad. Som tur var hade jag bikinin under shortsen o linnet. Det var riktigt härligt och bada men det blev jätte kallt när vi kom upp ur vattnet. Men när vi torkat lite tog vi på oss kläderna igen och åkte hem till mig. Det blev o ta lite rester eftersom båda var hungriga och till "efterätt" blev morötter med tacodipp.

Vi kolla också på "Tre systrar och en mamma". Den är riktigt grymt kul. Skratta fast det a andra gången man såg den. Men nu ska jag faktiskt ta o sova så skriver lite mer imorrn. Sov gott allesammans.


Puuusssheeei <3


slappdag

Hej på er.


Fick alla haft en trevlig midsommar? Det fick jag iallafall. Det var en jätte rolig kväll men jordgubbar, chips, skratt och tvspel.

Idag blev det en återhämtningsdag. Är riktigt seg idag, inte alls orkat gått utanför dörren. Men det finns ju sådana dagar också. Nu på eftermiddagen gjorde jag iordning ett par naglar som jag alldeles strax ska limma dit. Finns inte så mycket mer att skriva just nu. Imorrn är det dags att jobba igen så blir väl till att sova tidigt ikväll.

Men skriver något imorrn. Hade bra

Pussheeei <3

Midsommar

Små grodarna, små grodarna är lustiga att se........
Det är väl ändå en typiskt midsommar låt.

Nu bestämmde jag mig för att starta datorn en snabbis och slänge in ett blogginlägg. Solen lyser för ovanlighetens skull. Vi ska snart få besök så alldeles strax blir det att äta jordgubbar och glass. Muuums. Idag har det varit att städa lite och göra iordning lite.

Har precis målat naglarna också. Dom blev lila idag. Ska nog göra iordning ett par lösnaglar idag eller imorgon. Har verkligen fastnat för det.

Det blev iallafall ett litet inlägg nu. Kanske lägger in ett ikväll också. Hoppas alla för en jätte trevlig regnfri midsommar.


Puusheei <3

14 år till salu

Har just läst ut boken 14 år till salu. Det var typ ett år sen du kom ut men ville läsa om den  för den är verkligen super bra men ändå riktigt sorgligt.

den handlar om en tjej som heter Tessan. En dag bestämmer sig hon o en kompis att hora.  Bara för att tjäna ihop penagar till en ny mobil o lite kläder. Men tessan dras ner i en ond cirkel av förnedrning och våldtäckter. Männen slutar betala henne och hon kan inte sluta. När hon säljer sig själv känenr hon att hon duger till något iallafall men efteråt ångrar hon sig.

kan rekomendera er att läsa den.


Nu ska jag lägga mig på balkongen och sola lite.

Ha det så bra!!!

Puuussheeei

städ dags

Tjululuu
Nu är det dags för städning här snart. Det har varit en kul dag men det har gått väldigt väldigt fort. Lunchen kanske inte var den bästa men den gick ner och som efterrätt unna jag mig en marabou chokladkaka med polka smak. Första gången jag testa den men den var verkligen hur god som helst! jag rekommenderar starkt att ni ska testa den!
Men nu ska jag snart gå och städa sen blir det att åks hem direkt. Lyckades inte ragga upp non som ville fika på stan. Men måste ändå städa rummet lite. Det måste ju vara lite städat när man får främmande i helgen. Det är ju trots allt midsommar. Ska ni kanske lägga 7 sorters blommor under kudden
för att få redan på er stora kärlek?
VA SKA ALLA LÄSARE GÖRA I MIDSOMMAR??


ha det så bra nu resten av denna underbara dag!
Puuussheei



Data timme

Hej hej igen
Nu är det dags för mig att sitta vid datorn. Blir och sitta en timme och sen kommer Wendy och byter av mig. Det är en väldigt kort dag idag. Vi har bara öppet här i inne AT till klockan 12 och sen kommer vi städa här inne 2h. Får kanske se om man drar ner på stan sen något om man hittar någon att vara med. Annars kan jag dra ner och kolla på skor. Det är ju dags att inhandla ett på nya sommar skor.
Nu ska jag iallafall fortsätta sitta här.
Kanske slänger in något senare idag om det händer något spännande,
Puuussheei<3

pömsig!

Hej på er!

Just nu är jag riktigt trött. Var upp i mårn och körde ett pass affro med Mollie. Snacka om att man kände sig otränad! Va typ helt slut efteråt, iallafall i benen. Men där sluta inte det roliga. efter passet var det bra att sätta sig på cykeln och börja trampa hemmåt. Det är skönt att jag har mest plan mark och inte några direkta uppförsbackar. När man kom hem satter jag mig i köket och prata lite me mamma.

Men jag kollade ner på mina tår och insåg. Nu är det faktiskt dags och byta färg, den börja bli lite sliten, så det var bara hämta nagellacksbortagning, pads och ett nytt nagellack. Körde på det klassiska, RÖTT. Precis när jag blev färdig kom micke hem så han och jag åt lite kvälls mat.

Sedan bar det av in i en välförtjänt dusch. Det var himelskt. så nu ligger jag nerbäddad i sängen och skriver in ett  litet snabbt inlägg innan det är dags och sova. Får inte va uppe för länge idag eftersom jag ska upp och jobba imorrn. Men det är bara kortdag så jobbar bara mellan 9-14, ska bli lite skönt. Sen i helgen är det ju också midsommar. Det har jag nästan totallt glömt bort. Men för mig blir det iallafall vara hemma och chilla lite med familjen. Vi får besök så då ska vi äta glass och jordgubbar och grilla lite senare på kvällen.

Är det någon mer än jag som älskar att äta jordgubbar på midsommar? Det hör ju nästan till eller vad tycker ni??

Nu ska jag iallafall avsluta detta inlägg och gå och sova! Men ni får ha det så jätte bra så skriver jag något imorrn.


Puuusssheei <3

skratt dag med familjen flum

Heej på er!

Idag har det varit en riktigt skratt dag hemma hos mollie. När jag kom till mollie satt lotta, mollie och katie utanför. Fick testa att vaxa bena en strimma så tror faktiskt jag ska lägga ner pengar på att göra en vaxning. Det blev lent o fint. Senare fick Mollie och jag gå och köpa glass i kiosken. Mums!

Nu har vi precis ätit, hemma gjorde fetoostbiffar med hamburgebröd och pomme. Riktigt gott! Tummen upp till lotta som gjorde denna goda mat.


Nu ska Mollie och jag snart bege oss upp till mårn och sitta där en stund innan träningen börjar. Var ett riktigt bra tag sen man träna nu faktiskt. Men nu ska jag bege mig utåt. Hoppas alla får en jätte trevlig kväll!


Puussheei <3

chill dag

HEJ på er!

Iag är jag ledig. Känns lite knäppt, man vill nästan inte va ledig. Det är så kul att jobba där. Idag när man är ledig ska jag vara med Mollie. Ska hjälpa henne rensa ur garderoben, blir lite kul. Senare ikväll ska vi dra upp till mårn och träna. Lite spännande med uteträning.

Hoppas alla får en trevlig dag!

Pussheei<3

kvälls gott

gokväll^^

Nu på kvällen fick jag ett sont himla söt sug och när jag ut i köket kolla jag i frysen och såg att vi hade frysta jordgubbar så det insåg ja att jag var riktigt sugen på glass och jordgubbssås så det var bara att ställa sig vid spisen. Men det var värt det!

det var jäkligt gott om jag får säga det själv.

Nu ska jag sova. sov gott

Puussheei<3


Snart ledig

Hej på er!
Idag bara känner jag hur mycket energi jag har och hur glad man blir av det här jobbet. Alla är så glada och snälla. Riktigt grymt! Ångrar verkligen inte att jag tog jobbet! Hoppas man får komma tillbaka hit nästa år!
Just nu är det jag som sitter inne vid datan sen kommer wendy och byter av mig så då får man gå ut lite. Idag är det expidition så det är inte så många som är här idag. Egentligen är det dags läger idag men efter som det är special vecka så är det inte något. Fick även ändrad arbetstid. Egentligen skulle jag jobba mellan 8-15.30 men det blev ändrad till 12- 19.30. Blev lite skönt med sov morgon men det som är tråkigt är att jag hade planerat in en sak men det fick jag avboka. Nu ska jag ha det fortsätt allmänt trevligt med ungdomarna här så ni får ha det så bra denna underbara dag!
Puusheei

Ny vecka och nya tag

Gomorgon gomorgon
Har alla sovit gott?? det har jag iallafall. Men nu är det som sagt är det ny vecka och nya tag som gäller. Klockan är halv 10 och snart kommer barnen att droppa in, blir väl lugnt i en stund och sen kommer alla på en gång. IDa ill lunch skulle det bli köttbullar, potatis o brunsås, hoppas det är godare än vad skolan var.
Nu ska jag fortsätta med att sitta och få randig rumpa.
Puussheei <3

jobb,jobb o jobb

Hej på er.
Ska säga er, det är inte jätte kul att jobba på en söndag. De är inte riktigt så man fattar att det är söndag. Men jag har lyxat till det lite x-tra idag bara för att det är veckans sista dag. Köpte en lite marabo chokladkaka. DEt var riktigt gott att mumsa på medans man hade en liten rast. Det ä riktigt kul att jobba här, känns knappt ibland som man jobbar.  nu ska jag återgå till att inte göra någonting.  Men ni får ha det bra!!
Puussheei<3

lördag = arbete

go' förmiddag på er !
Mår alla bra idag? Jag mår mycket bättre än igår, jag låg deckad hela dagen och det sluta med att ja knappt kunde somna på kvällen men lyckades ungefär vid kl 12. Detta är ett sent klockslag om man ska va på jobbet kl 8 men min mamma va så jätte snäll så hon körde mig dit idag. Nu står jag inne på AT i data hörnan och väntar på att ungarna ska dyka upp, första incheckningen tror jag va vid kl 11 så dom borde väl komma snart.
Idag på morgonen fick jag och några andra börja med att soppa en stor yta utanför entren, inte speciellt kul, fått en blåsa i handen. Vet inte riktigt vad som ska göras idag med det märker vi. SLutar vid halv 5 idag och då kommer bror och hämtar mig, Marianne och Kjell ska komma till oss idag så kanske hinner hem till fikat.
Nu ska jag gå och kolla om det kommer lite ungar. Hade bra!!
Puussheei<3

ouups,

Nu var det väldigt länge sen jag uppdatera men har inte riktigt haft orken till det och så har det varit mega mycket på gång så jag knappt har hunnit pusta ut.

Några stora saker som har hänt:

1. Jag har slutat skolan nu. Nionde klass avklarad, ingen mer grundskola. Det känns lite konstigt att man inte ska få komma tillbaka till sin underbara klass något mer. 9c, för mig har det varit den bästa tiden i grundskolan. Kan inte beskriva vilken underbar klass ni är! Tack så jätte mycket till våra klassföreståndare ulla och johan som har varit med oss under dessa tre år.

2. Jag har varit på konsert och kollat på Kiss. Det är var helt otroligt, vilken upplevelse, man fick även chansen att kolla på europe och mustasch. Vet inte mer hur man ska beskriva det. Kommer ladda upp lite bilder så småningom när jag har fått ro att göra det. Lovar ska bli bättre på bilder.

3. Jag har börjat jobba. För er som inte vet ska jag jobba på stadium sports camp nu i sommar. Det har bara varit uppbyggningsvecka den här veckan. Inte allt för roligt men det är ändå intressant att se hur mycket som måste göra inför ett evenemang. Imorgon kommer första omgången barn. Det var bara en liten skara som tur va. Då hinner man komm in i det hela lite innan det stora klungorna kommer.

Det var nog de största sakerna som har hänt sedan jag uppdaterade senast. Kanske blir lite bättre eftersom jag kommer kunna ha tillgång till dator lite mer nu. Men ska försöka uppdatera så snart som möjligt igen. Även försöka fixa till en personlig header till bloggen. Men nu ska jag sova så man har krafter att jobba imorrn. Idag gick det inte så bra eftersom jag var helt genomförkyld och matt. så har sovit ungefär 4 timmar redan idag. MEn får hoppas att alla andra inte är sjuka.

Ni får ha det så jätte bra

Puussheei<3


sista dagen

Hej på er

Idag är det sista dagen i skolan. Helt otroligt, det är rätt svårt att fatta det ens. Idag blir det att städa lite.

Mollie kom till mig nu innan vi ska gå till skolan. Just nu sitter vi och fricker cappuchino.  Blev ett kort inlägg nu. Kanske lägger in något mer senare idag. Hade bra


Pussheei <3

3 dagar kvar

Gomorgon allesammans.

Idag är det bara 3 dagar kvar innan jag slutar grundskolan. Det känns skönt att få komma därifrån men samtidigt känns det väldigt sorgligt att behöva lämna klassen.

Idag är det bara en lugn dag i skolan, det blir att kolla på film och äta lite godis och ha det lite allmänt mysigt den sista tiden med klassen nu. Vi får även sluta tidigare så vi slutar redan halv 12. När vi har slutat idag ska jag gå och få mina naglar fixade inför balen och sommaren.

SEdan blir det att göra sig fin inför kvällens bal. Hoppas att det kommer bli bra. Det är något man märker. Men nu ska jag snart gå till skolan så ni får ha det så bra!

Puuussheeei <3

gårdsfest

Tjollahopp.

Idag har det varit gårdsfest på våran skola. Imorse börja det med att elevrna mötte lärarna, vi elever vann såklart men lärarna var duktiga med. Sen bar det av tillbaka till skolan där vi kollade på mosstorpsrundan, det är en stafett mellan alla klasser i skolan år klass vann den så det var kul. Det var även tårtbak så den skulle vara klar kl halv ett. Vi gjorde en trollunge som höll i en gitarr. Den blev hur söt som helst, och god med förstårs. Vi vann även tårttävlingen. Den sista tävlingen är en tävling som pågår typ under ett helt år. Det är för typ bästa klass, och tro det eller ej men vi vann det med. Första året vi vinner alla tävlingar. Men måste ju slå på stort sista året. Senare idag ska jag gå och mig och fixa iordning lite här hemma. Men ni får ha det så bra!


pussheei <3


På badet

HejsanSvejsan

Idag har jag varit med malin hela dagen.  Först åkte vi och hämtade vi min klänning som jag hade fått uppsydd efter det skjussa mamma ner mig och malin till himpan där vi sola och bada. Vi träffa även två av malins kompisar som vi va lite med. När vi hade badat klart gick vi hem till malin och på vägen köpte vi en kycklingsallad som vi delade på när vi kom hem till hennne. När vi ätit upp cykla vi till basketplanen och spela lite basket och fotboll. Vid kl 6 började vi cykla neråt stationen så jag kudne ta pendeln hem. Men vi fick ju sitta där ett tag. När jag kom hem såg jag hade jag hade fått en jätte solbränna på ryggen, inte alls skönt. Fick också hjälpa mamma skriva på 24 namn på olika kuvert som hon ska skicka ut. Nu ska jag städa mitt rum lite snabbt och sen ska jag stup jag säng för är hur trött som helst. Men ni får ha det så jätte bra

Puusssheeei <3


Vilka tycker det ska bli skönt att sluta skolan?

stekar dag idag

Hej allesamman.

Idag har det varit en riktigt härlig dag. Jag och Rebecka har varit på hageb centrum, jag handla lite hårnålar till uppsättning till avsutningen. När vi var på väg hem släppte vi av becka och sen åkte mamma och jag hem och åt en lätt lunch. Efteråt åkte mamma iväg till micke som är på flygtävligt och jag gick ut och la mig och sola helt underbart.  Varmt  o gött, vid kl 4 gick jag in för att solen gick i moln. Satte mig vid datorn en stund och sen laga jag lite mat. Blev stekt marinerad kyckling med sallad. Blev riktig gott faktiskt. Ikväll ska malin sova över och imorrn drar vi in till stan. Nu skag jag gå o va lite social med henne. Ha det så jättebra och sov gott!

Pussheei <33

stockholm

HejHej

Igår var min klass på klassresa till stockholm. Det var riktigt kul, kommer sakna denna klass så grymt enormt mycket när vi slutar. Seriöst den bästa klassen som finns.

När vi kom fram till stockholm åkte vi till morderna museumet. Det var intressant och se på vissa saker men inte riktigt det ultimata när det gäller en klassresa. Vissa saker begrep man sig inte på och kände "vadå? Är detta konst?"  Men det är som våran lärare sa, man kan inte tycka om allt. När vi var klara där var det dags att äta. Alla i gänget förutom en hamnade på McDonalds. När vi hade ätit upp var det dags för samling och sen bara det av till musikmuseumet. Det var lite roligare än morderna museumet eftersom man fick testa på olika instrument. När vi gick ut därifrån trodde jag att vi hade kommit till dagens höjdpunkt "fri lek".

Jag och Mollie trodde vi hade hamnat i himlen. Eller aa, som vi utryckte det iallafall. Vi hamnade iallafall på ett jätte mordernt varuhus som nästan inte var till för vanliga människor. Det såg ut som en kuliss i filmer och rika personer när de ska gå och handla i dyra affärer. Men vi insåg sanbbt att det inte var någon menng med att gå omkring därinne för ingen av oss hade ändå råd att handla något om vi hitta not vi skulle vilja ha haft. Så vi gick och att leta reda Gina Tricot. Där hittade jag ett jätte snyggt linne som jag köpte och sen ett par örhängen. När båda var klara med inhandlandet så gick vi tillbaka till norrmalstorg och köpte en glass och satte oss där och vänta på de andra.

Vi fick även en guidad tur genom gamla stan av ulla. Vi gick även genom stockholms smalaste gränd. När vi var på väg att äta så ville några åka upp i hissen som leder till ett cafe som ligger högt upp. Kommer ej ihåg vad det heter. Men jag och några till åkte i den, lite kul faktiskt. Efter det börja vi gå mot stället vi skulle äta på men vi fick vänta på de andra som inte ville åka hiss. Under tiden gick jag, mollie, rebecka och matilda in i en bikbok butik och där köpte jag ett linne, mollie och matilda handla också ett klädesplagg därifrån. Men nä vi kom ut såg vi inte skymten av dom andra, dom hade nämligen gått utan oss. Inte så snällt men vi fick iallafall tag på ulla så vi hitta dom tillslut. Efter det gick vi till Kinaresturanen som vi skulle äta på. Det var jätte god mat där och bra servis. När alla ätit upp och var mätta och belåtna gick vi till orionteatern och kollade på sista års eleverna på dans och cirkushögskolan. Går inte beskriva det på ett annat sätt än WOW! det var helt otroligt. Det är något alla borde se på tycker jag. Helt fantasiskt! När föreställningen var slut kom bussen och hämtade oss och sedan bar det av hemmåt.

Det var en riktikt bra dag i stockholm tycker jag. Tack 9c för dom här 3 åren. Dom har varit enormt bra och kommer sakna alla grymt mycket.

pussheei<3


utflykt

heejheej.

Idag har vi varit på utflykt med klassen in till stan. Vi skulle äta på en glass bufe och alla var typ jätte förväntansfulla men så var det typ jäkla skit, ursäkta men det var det, konstiga samker typ sådana som pansionerar äter o typ bara två normala smaker, vanlij och jordgubb. Nee, det var inget bra.

Men imorrn blir det bättre då ska vi i klassen poå klassresa upp till stockholmm över dagen. DEt kommer bli riktigt jäkla roligt. Vi ska gå på museum och kolla på circusakrobatik. Men vi ska även få gå på stan och shoppa runt lite. kommer bli riktigt kul. Får se om jag orkar logga in på kvällen o skriva om dagen, becka ska nämligen sova över. Riktigt mkt kul, det är inte såp ofta hon o jag umgås. Men ni får ha det så bra! Det kommer jag ha.


Puussheei<3

näst sista konserten tillsammans

Hej på er!

Idag har det varit en riktigt lugn dag i skolan. Vi var nere i bilden nästan hela dagen. Efter skolan gick jag lite snabbt till syslöjden och sydde ihop min klänning. Två saker kvar att göra sen är den klar. Hoppas jag hinner. Vi har en lektion imorrn så.

Idag på kvällen var det vårkonsert. Det var riktigt slappt. De andra åren har vi alltid fått städat o plocket undan men iår slapp vi. det var två ggr som musikerna spela. Vid första spelningen så åkte jag på att sälja lotter, men bäst som man är på det så sålde man slut på typ 5 min. Sedan blev dat att stå inne o kolla på musikerna, men man orka inte stå hela tiden så vi gick ut och flumma och prata lite. Till andra föreställningen kom Jonnee och kollade, eller ao det blev väl mest att lyssna utanför eftersom det var så enromt varmt. När allt va slut stod vi utanför och prata lite och sen skjussa Jonnee hem mig o typ kolla på min brorsa bil lite innan han åkte hem igen. Nu ska jag nog gå och sova snart. Imorrn blir det lugnt på dagen och på kvällen ska jag gå på en kurs så jag snart kan börja övningsköra! längtar riktigt mycket.

Det var allt för mig idag. Slänger nog in ett imorrn innan kursen eller på någon lektion. Men ha det jätte bra och sov gott.

Pussheei<3

RSS 2.0