övningskörning på hög nivå!


Ut å övningsköra nu igen! Full fart så man snart kan ha sitt körkort i handen!
Hoppas hoppas hoppas hoppas!!
Håll båda tummarna riktigt hårt och önska mig lycka till! Om 44 timmar smällar det och ytterliggare en timme efter det får jag svart! Får jag eller får jag inte köra själv??
Hmm, det mina vänner är den stora frågan!

Snow white and the huntsman

Var ju som sagt på bio igår och kollade på snow white and the huntsman. Den var riktigt bra faktiskt så den kan jag rekomendera, ett nytt sätt att se snövit på.
Idag har det blivit att bara ta det lugnt, har tillbringat dagen med Mattias och det har bara varit att äta, slappa, sova, fika och sedan en promenad. När min mor kom hem så blev det till att åka ut å övningköra så idag har vi varit ute i två och en halv timme! jisses men det är bra att köra lite mer just nu när körkortet börjar närma sig, hoppas jag iaf!
Något mer jag bara måååååååste rekommenadera är Marabou jordgubb! Jag bara älskar den, jag tycker den är helt underbart god så testa den om ni får tillfället!
Puussheei<33

Nu knorrar det i kaggen!

Hmm jaa jag vet att jag typ inte har bloggat på hur länge som helst och jag skulle kunna komma med typ tusen ursäkter till vf jag inte har bloggar men säger helt enkelt att jag har haft tankarna på andra håll.
Men lite som är aktuellt nu:
-Håller på med körkortet och det går riktigt bra så hoppas att jag får det snart.
-Skolan har slutat så nu har jag ett långt och skönt sommarlov framför mig.
-Jag tröttnade på mitt hår så det klippte jag av så har kortare hår nu igen.
Hmm det är väl lite det som är aktuellt just.
Fast idag ska jag faktiskt gå på bio och se Snow white and the huntsman. Hoppas den är så bra som jag hoppas på, men kan ju se om jag kommer ihåg imorgon att slänga in ett ord om vad jag tyckte om den.
Puusssheeii<3

RSS 2.0