dålig uppdatering

Hej allesammans.

Jag vet att jag har varit jätte dålig på att uppdateran nu ett tag. Men det var som jag sa, det hr varit stressigt i skolan o sen fick jag en liten blackout på vad jag skulle skriva om.

I lördag var jag iaf på Ullared och shoppade. Blev lite dyrt den här gången men det var värt det för jag hitta så mycket saker jag behövde (eller inte)  som jag handlade. Kanske lägger ut några saker som jag köpte imorrn. Men inte ikväll för nu är kl 23.08 och snart dags för mig att sova. Det är ju måndag imorrn och det innebär skola.  Men det är vett och ettikett dag imorrn inför anslutningsmiddagen med allt vad det innebär. Men det kan nog bli trevligt.  Nu ska jag iallafall så så ni får ha det så jätte bra.

Pussheei <3

fy skäms

Hej allesammans.

Skäms lite nu, Har varit dålig på att uppdatera men det har varit så väldigt mycket i skolan. Det var typ sista rycket så har haft fullt upp med två uppsatser o sen ett prov. Kanske inte låter så mycket men jag är inte så snabb när det gälller att plugga.

Idag var jag hos mollie som vanligt eftersom det är torsdag och då är det selle. Men det var lite tråkigt för att idag var den sista sellen. *sadface*

Imorgon är det heldag med klassen och när jag kommer hem ska jag packa och sen  åker vi neråt till ullared. På söndagen ska vi till min mormor och fira henne

Nu ska jag sova. ha det så bra

puussheeei <3

Fika med kusin

HejHej

Idag har jag varit inne i stan och fikat med min kusin. Men det hade kanske inte gått vägen. För det var namligen så att jag inte hade jätte mycket pengar kvar på mitt busskort och det saknades två kronor men då var det en jätte snäll busschufför som körde så jag fick gå på barnbiljett så jag kom till stan. Tummen upp för honom.

Men jag skulle även lämna tillbaka malins tandborste som hon glömde här men det glömde jag bort imorse så det kom jag på när jag nästan var inne i stan. Så det var inte så kul. Lite klantigt men sont som händer.

Gick hem till kusinen och kollade hur hon hade det. Hon har flyttat ihop med en kille. Det var riktigt fint faktiskt. Hon åt lite snabbt och sen gick vi ner på stan. Det blev att vi satt oss på lindhals o tog en fika där. Sen gick vi till henne igen och jag hämta mina saker och sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här och snart göra lite läxor. Imorgon är vi igentligen lediga men ska till skolan och sy på en klänning som jag håller på med i syslöjden.

ha de jätte bra!! pussheei

Natti natti

Idag åkte vi till kusinen och fira henne. Det blev att fika lite sen fick de andra för sig att bada men jag var inte så badsugen så frida och jag gick en lite sväng med mick. Lite trevligt.

Just nu har jag precis spelat lite gitarr. Spela soundtracket till filmen Juno. Den är riktigt bra faktiskt. Ska snart sova. Imorgon ska jag in till stan och fika med min kusin. Men nu ska jag sova. Så ni får sova så jätte gott och så kanske jag lägger itne något imorrn. Hade bra!!

Pussheeei

Sill o potäter

Heej på er.

Idag var det söndag igen. Inte så kul, önskar att helgen hade varit längre men nu är det inte så. Idag blir det att äta sill o potatis men det tycker itne jag om så det blir skinka och potatis istället. Senare idag blir det att åka till kusinen och fira henne. När man kommer hem från det blir det träning och sen plugg. Inte jätte kul men vad gör man inte nu sista tiden innan betygen är satta. Kanske slänger in  ett litet inlägg ikväll.

Ha en jätte bra dag. Pusssheeei <3

natt uppdatering

Hej allesammans.

Blev en lite nattlig uppdatering på bloggen idag. Klockan är snart två och jag borde sova men vet inte om jag har riktigt ork till det. Det finns sådana dagar då man inte orkar sova. Idag har jag legat ute och solat men det gick inget vidare men solbrännan. Men har jobbat lite på mina läxor. Ska se om jag hinner med lite plugg idag med. På eftermiddagen fick jag och evelina fota ryck och gick ut och tog jätte många bilder. Var riktigt kul. Vi träffa några killar som var från något ställe en bit härifrån där vi var och fota.

På kvällen kom Jonnee så gick han, jag och evelina ut och fota ännu mer men blev inte lika många bilder som det ble under dagen eftersom det var så mörkt på kvällen. När vi fotat färdigt gick vi upp på mitt rum och snacka lite och börja kolla på film. 2012 kollade vi en bit på. Sen tröttna evelina på filmen så hon gick in till frank och sov. Efter typ en halvtimme var även Jonnee tvungen att dra hem så då blev ja ensam här så bestämde mig för att slänga in ett inlägg innan jag somnar. Tänkte att ni även ska få lite bilder. Har inte varit så duktigt med det men här kommer några från idag.




Sitter och kollar upp mot himmelen



Skor. Tyckte faktiskt om den här bilden.



Står och betraktar solnedgången.


Nu ska jag gå och lägga mig. Ha det så jätte bra. Pussheeei <3

pluggdag

Gomorgon allesammans.

Idag vaknade man vid 10 över 8 eftersom malin skulle iväg på match och hon sov över från igår. Igår hade jag tjejkväll här. Det var riktigt grymt kul. Tack så mkt tjejer.

Börja lite stressigt för jag insåg inte vad kl var så ja var tvungen att gå in och duscha och kl va 10 över så då skulle flickorna komma om 20 min, jag blev klar när det var 10 m in kvar men då var jag tvungen att klä på mig och blåsa håret. Men jag lyckades faktiskt hinna bli klar precis när dom kom. Sen blev att börja flumma. Efter ett tag gick vi ut för att möta malin men hon ringde till mon mobil o sa att hon skulle bli utskjusssad men då var vi så jätte hungriga att vi var tvugna att börja äta. Sen gick vi ut och körde kubb och distrahera varandra. Faktiskt kul även om man inte vann. Till sist samlades alla på mitt rum o börja köra sanning eller konka men vi kom inte så långt innan vi börja flumma och hade massa annat kul.

Idag blir det att ta det lugnt. Kanske gå ut på tomten och sola lite medans man gör läxor. Det märker vi men ni får ha det så jätte bra allesammans.

Pussheeei<3


torsdag

Idag var det torsdag igen. Idag blev det mest att ta det lugnt i skolan. Var mest i bilden och höll på med tröjtryck. Gör två olika tryck. Ett med patrik stjärna och ett annat där jag har en tröja där jag har massa saker på. Än så länge har jag bara fyra saker men det ska bli lite mer bilder och sen några initsialer från mina vänner.

Efter skolan gick jag hem till mollie, det är lite av en tradition för henne och mig nu. Varje torsdag följer jag med henne hem och så "pluggar" vi, dricker lite kaffe och äter innan det är dags att åka upp till vånga. Idag blev det inte riktigt som vanligt. Dels fick jag gå ensam hem till mollie. Det var inte så farligt och sen när jag kom låg vi ute och solade lite så man får non färg i år.

Uppe på selle så var johnny sjuk så han kunde inte vara med. Men eka kom faktiskt och hälsade på så vi satt ut och fikade lite och prata. Sedan börja ja, mollie och alfrida att dansa och sen kom vi på att vi kunde köra volleyboll så då kom när och boll fram så få körde vi det i kanske 40 minuter. Riktigt roligt även om bollen kom utanför ibland.

På det hela har det faktiskt varit en riktigt bra dag idag. Ajust det glömde också bort att berätta att Mollie har tagit bort sin tandställning som hon har haft nu i två år. Riktigt ovant att se henne utan men man vänjer sig.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Imorgon blir det sent för först när jag kommer hem från skolan blir det att göra iordning tacos och sen kommer tjejerna och firar mig och efter det ska nog malin sova över så då blir vi nog uppe ett tag.

ha det jätte bra. Pussheei <3

idrottsdag

Idag hade vi idrottsdag med skolan. Men det blev inte så mkt idrott för mig eftersom jag hade skadat benet och man fick välja mellan att va med på allt eller inte va med alls och eftersom jag redan hade hoppat öer en gren så fick ja inte va med på resten sen. Lite tråkigt men så är livet. När jag kom hem idag blev det till att städa till på fredag då ja ska ha tjejkväll och imorrn är jag inte hemma eftersom jag är med mollie på torsdagar.

Nu ska nog ja träna lite gitarr och sen ta det lite lugnt. Har haft en förfärlig huvudvärk  nu hela eftermiddagen.Men nu får ha det så jätte bra allesammans.

Pussheei

svenska lektion

Hejhej.


Nu sitter jag på svenska lektion. Det här är ett sont riktigt långt pass som man inte har något att göra på så då tänkte jag passa på att slänga in ett inlägg på bloggen. Sprang coopertestet nu på morgonen, gick skapligt med tanke på mitt ben. Idag efter skolan ska mamma och jag in till stan och göra ett syntest eftersom jag ska börja övningsköra och då var man tvungen att göra ett. Nu ska jag fortsätta tråka och kanske va lite social.

Ha en jätte bra dag. Pussheeei <3

kvällspromenad

Har precis varit på en liten kvällspromenad o passa på att prata lite med Mollie. Men såklart dog ju mobil när jag var ute och gick. Men när man kom hem var det bara att stoppa i laddaren och så kunde man ringa upp igen. Ikväll blir att att krypa isängs med en bok i tid för att orka upp imorrn och springa cooper. Cooper är ett konditions test som vi gör i skolan, under det testa ska vi springa/jogga 2 km på så kort tid vi kan. Blir riktigt jobbigt den sista biten.

Ha en jätte bra kväll. Pussheei

Söndag

Nu va det söndag igen. Den här veckan har gått riktigt fort! Fyra dagars ledighet är rätt bra men man hinner faktiskt bli lite lat på den tiden. Igår va jag på minneskonsert med massa roligt folk. Efter att Kalle Baah hade spelat drog vi hem till Carro och grilla. Sen drog vi tillbaka en stund o hängde runt lite. Men man blev ju såklart lite törstig så vi som va kvar hamna hos Carro igen för att dricka lite cola o köra sanning eller konka. Grymt kul! tack för en jätte kul dag.

Idag blev det sovmorgon för att göra sig iordning lite snabbt o sen gå upp till mollie. Vi skulle igentligen fotta lite men det blev att kolla på film tills mamma ringde o sa att dom snart skulle komma o hämta mig för att jag skulle in till stan o bli firad av pappsen. Riktigt kul. Blev planklax med sparris och sen film till det. Fick lite pengar som kommer till användning senare i höst.

hoppas alla får en bra kväll. Pussheei

Bob Marley

Idag är det Bob Marleys minneskonsert här i Blacka. Det är riktigt många band i år. DEt håller på mellan kl 12-22 men vi ska inte se på alla. Efteråt ska vi dra och grilla hos carro och ha riktigt kul.

Hoppas ni andra också får en bra dag. Pussheei

Har haft gäster

Nu har gäster gått hem, det va två familjer som inte kunde komma så det blev lite mindre folk, men det gör inget =) idag fick man ett halsband, presentkort och blommor. Riktigt trevligt, vi åt lite kvällsmat och sedan blev det fika och hemabakad tårta.

my birthday!

HEj allesammans!

Idag är det nämligen så att jag fyller år så jag är riktigt glad. Imorse kom mamma, micke och bror in och väckte mig med sång. Sov faktiskt för en gångs skull, brukar alltid annars ligga vaken o vänta på att dom ska komma. Fick massa roliga paket och sen en bit kladdkaka och ett glas mjölk innan dom gick ut igen och man somna om 2h. Senare idag kommer några till och firar mig. Ska även hjälpa till att baka tårta idag. Hoppas ni andra får en trevlig dag ni med.

Hade det bra puss heei


läxor

Nu har jag gjort klart den sista inlämning som vi har fått reda på. Hoppas det inte är något mer nu den här terminen. Idag var jag på badhuset med mollie. Hur kul som helst! Efteråt gick vi till donken och tog ett litet mellis innan vi begav oss ner till pendeln. Nu ikväll blir det bara att ta det lugnt, kanske ska gå ner o sätta mig i bastun en stund och koppla av så man sover skönt hela natten tills man blir väckt av sång imorrnbitti. Det är nämligen så att jag fyller 16 år imorrn.

Ha en jätte trevlig torsdagkväll.

badhuset

Gomorgon allesammans.

Idag ska jag till badhuset me mollie. Grymt kul för varje gång vi bestämmer så dyker någit annat up so gör så att vi inte kommer dit. Igår blev jag firad av en liten del av min släkt. Fick armband, örhängen ochh böcker. Vi bjussa på en liten kladdkaka bakad av moi. Men nu ska jag gå ha en så jätte bra dag. pussheei


ostmacka

Hej, nu sitter jag här och äter ostmacka. Har kommit hem från skolan, sista dagen den här vecka. Har gått bra idag, hade matte prov. vet inte om det går bra eller dåligt.  Ikväll kommer bara en familj ur min släkt och firar mig. Blir trevligt.

hade bra, pussheei

Macka och cappuchino med marabo choklad

Har kommit hem från info mötet om sommarjobbet. Kan nog bli en riktigt trevlig sommar detta. Just nu sitter jag o äter en liten gurk/kalkon macka och dricker cappuchino med maraboshokladbitar i. Kanske låter konstigt men det var riktigt gott faktiskt.

Kvar efter skolan

Hej, idag blev det att va kvar lite i skolan efter skoltid. Blev att sy lite på klänningen som man får sy i syslöjden. Jag gör en rockabilly klänning medans de andra gör balklänningar till skolavslutningen. Senare idag blir det in till stan på infomöte om sommarjobb.

Ha en bra dag

fruktsallad

Har precis varit ute och gått med carro och sandra. Kom hem och gjorde iordning en liten fruktsallad och nu så sitter jag har igen.

en ny måndag

Då var det måndag igen och början på en ny vecka, fick reda på idag att jag faktiskt hade blivit godkänd på min labbplanering. Lite smått kul. Nu ska jag ta det lite lugnt och koppla av efter veckans första skoldag. 

tränat

Idag har jag varit duktig och tränat Dance Aerobic. Det var grymt härligt att få träna av sig all energi, har inte blivit så mkt träna denna vecka då det har varit så mkt pollen. Ikväll blir det sitta en stund vid datorn och sedan krypa ner i sängen och läsa lite. 

 Ha en bra kväll, kram

Gomorgon

Gomorgon allesammans. Nu är det söndag, sista dagen på denna vecka. Nu på morgone var jag faksitk så duktig att jag gjorde klart min so uppsats, idag blir det ut och gå och träna Dance Aerobic ikväll.

läxor och bio

Idag har jag mest suttit med en so uppsats som ska vara klart den här veckan. Nu på kvällen så var jag och mion far och kollade på bio Det var riktigt kul fast det var skräckfilm. Såg på "terror på elm street" skrek faktiskt bara två gånger men hoppade till ett antal gånger fast den var ändå jätte bra. Ska se om jag vågar sova inatt.


puss och gonatt

första inlägget

Då har man startat en blogg igen då. Förra blev ej så bra så slutade med den.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0