Hem, nu ska jag hem till mitt peking

Idag bär det av hem mot norrköping, ska bli lite skönt att få komma hem även om jag tycker det är riktigt skönt att få vara här nere i landet.
Men nu ska jag se till att packa lite så att det är klart när mamma och micke kommer.
Puussheeii<33

jag vill ha blommig falukorv till lunch mamma not annat vill jag inte haaa!

Dagen började med en riktigt lugn morgon, gick upp åt frukost och sedan blev det att sätta sig i fotöljen och läsa lite bok.
Just nu håller vi på å laga mat. Det blir blomkålsgratäng, hoppas det blir bra iallafall för det blir ett recept ur huvudet och efter vad smaklökarna säger.
Lite senare blir det att åka ut till Rebecca och umgås lite med henne och ha massa trevligt. Men tänkte att jag skriver lite senare och kommer även ladda upp lite bilder från min dator sen, går lite fortare att använde pelles just nu för tillfället. Men hoppas att alla får det en riiiiiiiktigt bra dag!
Puussheei<3

trött, trött, trött å åter trött

Igår blev det en lång men ack så rolig då. 12 aktiva timmar på liseberg, jaa det kan trötta ut vem som helst! Men riktigt kul hade jag och Amanda i de olika karusellernaoch i hotell gasten! Åh jisses vad gasten är bra nu! Det var så att jag var rädd nu tillochmed men det var inte mindre kul för det.
Idag har det bara varit att ta det lugnt, först hade jag och Amanda tänkt åka till jönköping men så insåg vi att vi egentligen inte hade något där å göra så vi hyrde två filmer och sen gick hem och la oss och solade en timme ungefär. Det var helt underbart, nu så håller vi göra på att en rabarberpaj så det blir lite gott till kvällen.
Hoppas alla har haft en superbra torsdag!
Puussheei<33

att va i Borås är som att gå in i en dusch med kläderna på!!

Hmm blev en liten blogg paus men har anlänt till mormor och först blev det en dag med massa husbilds åkande och sedan bilfärd till borås på kvällen så det gavs inte riktigt tid till någon dator då.
Idag har vi också varit i Borås och hållit mormor sällskap på sjukhuset så vi har suttit å fikat å pratat i över två timmar så det var riktigt trevligt. När vi kom hem blev det att säga hejdå till mamma och micke som skulle åka vidare.
Nu till kvällsmat åt pelle å jag hamburgare så det tyckte iallafall jag var en fin fin start men blir att gå en liten sväng nu om en stund så man får sova ordentligt inatt för imorgon blir det full fart!
Vi ska nämligen åka till Liseberg!!!
Det blir sjuukt kul och jag och Amanda kommer säkert springa runt som två galningar och kanske åka allt som går och som vi vågar! Hahahaha mycket men inte allt vågar jag åka men det kommer bli sjukt trevligt så får resten av sällskapet gå på annat håll och åka det dom vill åka.
Så egentligen med andra ord så kommer det nog med 98% chans INTE bli något inlägg imorgon men vem vet, jag har ju mina stunder!
Hoppas alla har haft en riktigt bra dag, kommer snart upp lite bilder från mobilen på vad som har hänt. Ska bara få tag i min kabel till telefonen!
Puuussheeei<333

lovar,du behöver inte tjata två ggr

Vet att jag lova igår att jag skulle blogga men det blev fullt upp hela dagen så det hanns inte riktigt med helt enkelt. Men här är bilen på huset som vi har målat lite på nu, det röda är nymålat och det gula är den gamla färgen.
Jag tycker det blir väldigt bra ändå.
Men nu ska jag sova en lite stund till och sen så blir det att börja små städa lite innan mamma och micke kommer hem. Det är väl inget större att städa men några saker att diska och plocka bort lite så är det lugnt sen.
Ha en riktigt bra dag!
Puussheeii<33

alldeles för sent för bloggande

Neee vet att jag inte ha bloggat idag! Ajjabajja på mig jooo jag vet det men idag har det varit alldeles för mycket att göra men lägger upp imorgon om vad jag gjort idag.
Det blir även en bild på huset så man kommer se lite hur det lite innan och lite efter.
Men nu ska Sandra och jag sova!
Puussheei<33

från gult som är fult till rött som är sött!

Idag har det varit full rulle, var uppe klockan sju och åt frukost. Vid klockan nio åkte jag och mattias bort till sandra för att hjälpa dem måla om deras hus.
Så från klockan nio idag fram till klockan 6 ungefär har man varit täckt med målarfärg men kom en bit bra bit på vägen iallafall så blir att göra klart det sista imorgon. Men nu ska jag gå och lägga migg för är helt sluut!!
Hoppas alla har haft en bra dag!
Puuussheei<33

bada bada bastu

Precis nyutkommen från bastun, trött och varm. Dags att göra sig iordning för natta så man kan kolla på en film och sen bara få somna. Imorgon blir det upp tidigt för att hjälpa till och måla hus, hoppas det går bra iallafall.
Nu ska jag hjälpa min pojke att få på lite asolsprit på alla hans myggbett så att han slipper klia sönder sig den stackarn!
Hoppas alla har haft en suuuuuper bra dag!
Puussheei<3

med minnen från 1700-talet

Nu ska jag och Mattias åka till löfstad för att strosa lite i parken, njuta av det fina vädret och ha en lite picknick. Och eftersom min pojke är så huslig så får han både göra lunchen och matsäcken åt oss, sicken tur att han är så söt så han gör det också.
Men nu ska vi åka, men skriver lite senare får vi hoppas att jag hinner men det tror jag nog!
Puussheei<33

jag är fri som en fågel

Idag har varit en riktigt rolig dag!

Började lite lugnt och sen så cykla jag till stan och gick runt lite där med en vän och sen så blev det också lunch i solskenet. Cyklade hem och nästan direkt satte mig i bilen för att åka ut till blacka å hämta upp tjejorna. Iväg bar det till vånga och det blev mycket skratt, bad och prat.
När vi var klara för hemfärd så kände jag att jag sakna min pojke lite så blev att åka å träffa honom och kolla på när han spela golf! Han var faktiskt lite duktig även om han hamna i bunkern två ggr! Hihihi!
Men nu blir det inte att sitta länge här för imorgon blir det upp tidigt och ta lite frukost mys med matilda på en brygga
Men hoppas att ni har haft en riktig bra dag med mycket lycka!
Puussheei<33

ner ner ner ner för backen ner

Kan ju bara säga att det känns uuuunderbaaart att få sätta sig i bilen ensam och bar glida ut på vägen och känna sig friiiiii!
Jag blev så glad igår när uppkörningsföraren sa att jag blev godkänd att jag börja gråta! Helt underbart!
Men nu ska jag göra mig iordning för att dra ner på stan en liten stund!
Ha en super braa super solig dag!
Puussheei<33

Tacopaj, vacker pojke, solsken och lycka

Nu ska jag och min fina pojke äta lite tacopaj ute i det fina vädret som han har gjort till oss. Hoppas det är god men det tror jag nog.
Imorse skrev jag om hur nervös jag var! Det var nämligen så att jag hade uppkörning idag och jag klarade det!!!!!
Så nu är jag så vuxen att jag har ett körkort också!!!!! Omg omg omg omg omg!!!
Men nu ska jag gå äta,
pussssheeei<33

jag tror jag snart dör....

Hmm, inte alls fräsch efter en natt med extremt lite lugn sömn. Har haft mardrömmar som gjort att jag mer eller mindre vänt upp och ner på hela min säng och vaknat allt för många gånger för att få någon återhämtning.
Om 75 minuter börjar den stund som kommer ha en stor betydelse för både min dag och min sommar och även kanske resterande del av mitt liv!
Det är nu eller aldrig som det gäller............!
Återkommer med svaret senare
Puussheei<3

Älska mig

Hmm en riktig sevärd film, startar många tankar i en. Och för mig även många tårar! Finns på youtube i 6 delar. Se och dela! Sprid budskapet vidare
Puussheei<3

Jag är en flicka med en skadeskjuten kråka i min hand

En riktigt lugn dag med frukost, övningskörning, fika ute i kuddby, tacos till lunch och sedan en riktigt ordentlig promenad. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om men vad gör det?! Just nu är jag ju lycklig iallafall!
Puuussheeii<33

RSS 2.0