107

Just nu sitter jag i sängen och kopplar av efter ett hår boxpass. Har redan gjort mig klart för kvällen så kommer nog att gå och lägga mig rätt snart. Är så trött. Nee men fy vad jag känner mig negativ nu. Detvar faktiskt riktigt skönt att få träna. Men kommer skriva lite mer imorgon. gonnatt och sov gott

Pusheei <3


106

WIIIEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

 Nu är jag jätte glad. Hade sökt två olika stipendium tidigare iår och idag fick jag reda på att jag hade blivit beviljad båda två!! Så nu är jag rikare. Så mamma och jag ska in till stan non och kolla bärbär dator till mig. Och fy va glad jag är!! Men nu måste jag gå.

Puussheei <3


105

Aloha kakahiaka - Godmorgon

Har alla sovit gott?? det har jag iallafall. Idag är det ju onsdag och då innebär det att det var sovmorgon för min del så gick inte upp förren vid 9 idag. Vid 11 kommer carro och hennes mamma och hämtar upp mig för hon kunde skjussa in oss idag. O det gör så att vi slipper åka hur tidigt som helst och det är lite skönt. Men nu nu måste jag gå för ska äta lite mat innan dom kommer eftersom vi inte får någon lunch idag.

Pussheei <3


104

Salve - hej

Tycker inte ni som jag att det också lät lite wierd. Men men aja, det var iallafall latin. Så nu kan ni hej på latin.
Blev riktigt förvånad när jag kom hem idag för mn mamma var hemma och det skulle hon inte vara. Men det var lite trevligt. Mamma hade inhandlat saker så att hon och jag skulle göra lite egen müssle.



Visst ser det lite gott ut. Det är även väldigt nyttigt, inte alls svårt att göra, billigt och man håller sig mätt på det. Tänkte att jag slänger upp receptet här ifall att någon känner för att göra det. Men kan rekomendera det.

Man blandar ihop alla torra ingredienser först och sedan har man i vätskan och blandar om ordentligt så man får nästan som en smuldeg skulle man kunna jämnföra det med.

5dl rågflingor
5dl havregryn
100g mandel, kan även bytas ut mot annan nöt efter smak. Eller inget alls
2dl solroskärnor
1dl kokosflingor
1dl linfrön hela
1dl råsocker/rörsocker
2dl vatten
½dl matolja

Detta ska stå i ugnen på 200 °C i 30 minuter. Men se till att ni vänder på det var 10:onde minut så att det inte bräns.
Man kan även ha i russin om man vill det men då har man i det efter att det har varit i ugnen och svalnat. Förvara det sedan i en tät glas/metall burk.


Puuusheeei <3


Jensah´s inlägg! :D

Tjoho!! :D

Nu äre så här att jag fick tillstånd av kajsa att skriva ett litet inlägg! :D

Kajsa vem är du med varje helg fråga Mikaela?
Sandra?
Aahh
Fan ni äter hela jävla tiden ;)


Kajsa tycker jag luktar jävligt gott och har snott min scarf ;)
och att min tröja luktar fresch! :D hahhah nu vet ja eftersom att min tjej tycker de med! :D

hahahah men det var allt för vi har lektion nu ! ses! :D


103

Tjuuuu

Sitter i data salen nu och har lite rast. Ska snart in till metodköket igen och fortsätta på biffarna som vi ska göra idag. Hoppas det blir gott. Ska bli klyftpotats till!! Gooottt!!! Men nu måste jag gå tillbaka till köket ;)

Puuussheeei <3

102

Haallojj

Sitter och ska göra min läxor nu och njuter av tonerna till christian walz - Never be afraid again. Tycker den är så fin. Men nu kan jag inte så här längre. Måste plugga ;) senare ikväll drar jag på zumba. Hoppas det är lika kul som det ser ut att vara i reklamen.

Pussheei ;D

102

Tjulululuuu

Nu sitter jag i datasalen på skolan och slutar snart. Håller på och kollar upp lite om olika baljxäxter. Kollar vad dom kostar och om dom finns kravmärkta.

   Visst ser det nästan lite snygg ut.

                                                     

Men nu måste jag gå 


Puuussheeeei <3


101

Buenos días

Har alla sovit gott?? Hoppas det så alla har ritkigt mycket possitiv energi nu inför den kommande veckan. Själv idag är man uppe i mycket god tid och är så duktigt så man börjar dagen med havregrynsgröt. Idag börjar jag inte förren vid 10 i 1 men ska åka in tidigare och äta lite lunch i skolan med kompisarna. Så det kan bli lite trevligt. Är bara lite nyfiken på vad det blir för mat men det är säkert något gott som alltid. Men nu måste jag gå och göra mig iordning.

Puussheei <3

100

ýyeeeejj!!!

Miitt hundrade inlägg !! Visst går dewt fort fram.  Tänkte visa vad mamma och micke hittade idag när dom var ute och gick



MasssaaaMassaaa kantarelller. Blir många varmamackor med svampstuvning i höst. Men nu tänkte jag bara ladda upp en bild på en tatuering jag skulle vilja ha. Jag är inte jätte mycket för tatueringar men det här är något jag skulle vilja ha kankse någon gång i framtiden eftersom jag tycker att det representerar mig lite.



Men nu ska vi äta lite kvällsmat.

Puussheei <3


99

Kollade igenom bilderna i mobil idag och såg kollaget som vi gjorde i fredas när vi hade estet.













Tyckte faktiskt det var lite snyggit ;D

Pussheeei <3


98

tjenixuusss :)

Tänkte bara slänga in not snabbt nu innan jag åter går till att röja ur mitt rum. Vi ska ju tapetsera om det. Börjar redan bli riktigt tomt där inne. Har röjt skrivbordet och snart plockat ut allting ur bokhyllan så idag ska vi bära ut den och skrivbordet. Är sådär halvroligt men måste ju göras. Men måste gå nu. Tänkte lägga ut bilderna på vad jag gjorde inatt.

Puusheeei <333

97

Heeelluuuuuu

Idag tycker jag att jag har hunnit med ritkigt mycket. Vaknade vid halv 10 imorse så då gick jag upp och kollade på ersättarna medans jag åt lite frukost. Efter det satte jag mig och fixade naglarna lite och försökte gör lite läxor. Är klart med snart halva läxan. Nu ska mamma, jag och micke sätta oss och fika lite. Sen kommer sandra och då ska vi ut och gå lite och sedan kolla på lite film och ha det allmänt trevligt ;D Men skriver lite senare. Pussheei <3

96

Gonnattt :)

Nu är det faktiskt hög tid för mig att gå och lägga mig. Kanske ska till badhuset imorrn, det märks lite. Men nu har jag filat iordning naglarn, tog litemer än en timme!! fatta en timme o sitta o putsa på naglar för att dom ska sitta bra. Har öven målat på lite nagellack som jag ska låta torka nu under natten. När jag chatta med en kompis fick jag den här länken och tyckte faktiskt den var lite rolig så kolla upp den ;D



Tyckte den var lite klockren. Juste måste bara berätta. Idag när jag och carro åker hem så tar det nästan en hel timme innan jag kom hem iallfall. För det var så här: Carro och jag följer med victoria ner till rese och tänker att vi kan åka därifrån. Så bussen går vi 20 i ett så vi sätter oss lite glatt på vilket säte vi vill. När vi har åkt ungefär till klinga, det tar ungerfär 30-40 minuter så stannar bussen och busschaffören säger att bussen har börjat koka så vi kan inte åka längre, hon ringer efter en xtra buss men det kommer ju inte förr efter nästa 10 minuter. Men vi kommer ju iallafall hem efter mycket om och men så det är ju huvudsaken och att ingen skada sig :)

Ajaaa men jag måste gå och sova nu.

Pussheei <3

95

Heeejj!!!

Ja vet, nu har jag inte uppdaterat på hela dagen men har faktiskt nte kunnat, har varit lite dåligt uppdaterat över huvetaget den här veckan men har haft fullt upp med läxor, träning och massa annat som har varit inbokat så idag är faktiskt min första lediga kväll, men ska nog inte vara upp allt för länge för är riktigt trött idag och så ska jag vara med min lilla sandra imorrn så måste ju ha lite ork till henne också ;) Men just nu sitter jag och kollar igenom en oriflame katalog och ska fixa till lite lösnaglar snart. Men tänkte tt jag skriver lite senare.

Pussheei <3


94

heeeeeej!!!

Idag har jag insett vilket fint litet gäng vi är i skolan. Alla är så trevliga och fina där!



Nu kom in Calle, Fabian eller Elin med men dom är också med. Och så får jag inte glömma Carro och Mikaela.
Men nu måste jag gå för min mamma ville ha datorn men ville bara visa Hr1 gänget. Ikväll blir det upp till vånga. Ska även börja packa min bokhylla. Vi ska ju tapetsera om mitt rum! Så ska bo i vardagsrummet, lite mysigt eller hur ;)

Pussheeei <333

93

Goomorgoon

Nu är det torsdag alltså bara två dagar kvar av veckan. Ska bli skönt att få vila ut lite även om det inte blir så mycket vila. Igår på kvällen innan mamma,jag och micke skulle iväg och träna blev jag lite arg på mig själv. Jag har lovat mamma att tömma mitt skrivbord+rum eftersom vi ska tapetsera om rummet och sälja skrivbordet. Så igår hämtade jag två banankartonger och tömde och städade hela mitt skrivbord så nu har jag en sak avklarad. Tummen upp för det.

                                            

Puuussheeei <3


92

heelluuuuu

Sitter i soffa och försöker få iTunes så jag kan börja lyssna på lite musik på min Ipod. Idag kändes det lite övärt att sätta sig o åka bussen in kl 10 på morgonen när man inte hade sin första lektion. Så min första lektion idag var matte som jag hade 10 över 1 så hade en väldigt kort dag idag. Senare ska jag, mamma och micke ner till gymmet och köra box ;D men nu måste jag gå

Pussheei <3


91

tjolahops i strumpskogen

Nu sitter jag i pappas lägenhet. Har ätit lite tosklåda som farmor hade gjort. Saknat min farmor! Har inte träffat henne på jätte länge. Fick även träffa min faster, träffar ju inte någon av dom speciellt ofta eftersom som båda bor uppe i Dalarna och det är 5h resa dit.



Dom bor mellan Mora och Älvdalen. Har inte varit däruppe nu sen i förrförra påsken och blir väl inte att komma upp än på ett tag, tyvärr men vill åka upp dit non gång. Det är hur fint som helst däruppe speciellt i farmors sommarstuga. Ska försöka hitta några bilder däruppefrån nongång. Men nu ska jag gå och vara lite social med min dalasläktingar.

Pussheeei <3

90

God evning ladies and gentlemen

Tänkte bara skriva in något. Borde ha skrivit tidigare, jag vet man har varit så fullt idag så jag knappt har hunnit andas. När jag kom hem från skolan hann jag bara äta lite och fräscha upp mig innan det bar av in till stan igen. Mamma och jag gick på ett info möte om språkresa. Men det var lite kul för hon som ringde mig förra veckan från Ef sa att det var på Hagagymnasiet så vi åkte dit men det var ingen där. Så då gick vi över till Hagaskolan som ligger rätt över vägen men där var det bara tygvisnings. Det kändes ju som nästa som att det inte var något men mamma ringde till Ef och då sa den som svara nu att det var på Kunsgård. Så då var det bara ätt sätta sig i bilen och köra till andra sidan stan. Men det gick ju bra tillslut. Funderar på att åka men får se lite hur det blir för det är ju inga små summor med pengar. Men vi får se hur det blir. Men måste gå nu men ha det så bra.

Pussheeei <3

89

Gomorgon

Hoppas alla är utvilad nu efter helgen. Jag vet faktiskt inte om jag är det eller inte. Men har väldigt kul den här helgen iallafall. Idag är det ju en relativ lugn skoldag. Först nu vid 20 över 11 har jag matkunskap med Peter och efter det har livsmedelskunskap med Charlott. Det är det ända jag har idag och så lunch såklart med det är ju inte en lektion så det räknar jag inte med. Efter skolan ska jag som om jag hinner med 3 bussen hem. Har ju bara 10 minuter på mig att ta mig upp till väster tull. Hoppas jag hinner. Vet inte om jag orkar vänta yttligare 40 minuter.
Men nu ska jag kolla min facebook och så ska jag plugga lite inför provet imorrn.

Puussheeei <3

88

Bonsoir

Fick en liten släng av franska där. Men idag har jag inte haft tid att uppdatera något. Jag och Sandra har varit på badhuset hela dagen och varit barnvakt åt tilda. Så nu är man helt sluut!!
Just nu sitter jag och sandra och väntar på att vår lilla pizza deg ska jäsa klart.



Sen blir det lite pizza lite chill och sen sova. Tror det blir tidigt. Men har en fundering, vad är det ultimata lördagsgodiset?? Choklad? Popcorn? Lösgodis? Chips??

Vilket är ert favoritgodis??

puuussheei <3


87

Tjabbaa Tjeenna hallååå

Har alla sovit gott inatt?? det är ju nämligen äntligen lördag. Men helgen går alldeles för fort tycker jag. Nu har jag nyligen kommit ut från duschen och så har jag bakat lite muffins. Det blir mitt, sandras och tildas fika idag när vi ska till badhuset. Idag ska jag även sova över hos min sandra! ska bli så kul. Har saknat henne hela veckan. Men nu måste jag gå och göra mig iordning.

Pussheeei <3

86

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 Nu är jag så jätte glad så känner bara för att skriva glada gubbar i hela inlägget!! Sitter med ett jätte stort leende på läpparna!! Det är nämligen så att micke har skämt bort mig idag. Det är så att han har köpt en Ipod åt mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fatta, en egen Ipod, visst kanske inget speciellt men har velat ha en länge nu och har bara lånat brorsans så nu är jag jätte glad!!!



Puuussheeei <3


85

Tjuluelule

Har alla sovit gott? Det har jag iallafall jag även om jag är trött då jag inte somna förren 00. JAg som faktiskt brukar gå och lägga mig i tid. Men kan skylla på att Resident Evil var så bra att jag var tvungen att se klart den.







































Idag så ska jag efter skolan hem direkt och sedan blir det upp till sellen och ha det allmänt trevligt där! Men nu ska jag fixa lite och sedan vänta ihjäl på att vi ska börja. Börjar inte förren om 50 minuter nu. Är grymt jobbigt att komma in en timme innan vi börjar. men men, så är livet som sagt var.

Pussheei <3


84

Meeen hallååååå

Sitter i mamma och mickes säng och kollar på resident evil. Den verkar lite bra än så länge men kommer nog inte så klart den. Har också kommit hem efter att ha kört ett håret pass med box. Så det är riktigt skönt att köra sluta på sig själv. Så nu blir det o ta det lugnt o kanske gå och lägga sig i tid.

Pussheei <3

83

Gomorgon...

Nu är man i skoln igen. Men sådär överdrivet tidigt!! Börjar inte förren om lite mer än en timme!! Fatta måste vara här i över en timme men får väl hoppas att det är non som kommer och håller mig sällskap snart. Idag ska micke och jag träna box. Kommer bli skönt men grymt jobbigt! Men man måste ju träna för att kunna hålla igång. Men skriver lite senare. Ha det gött idag

Puusheeei <3


82

Hallooojj!!

Nu känner man sig lite duktig. Har hjälpt mamma att laga mat och diska. Blev o laga chili cron carne. Såååååå gott. älskar verkligen det.



Sen satte mamma och jag oss vid köksbordet med lite levande ljus oc körde Uno, hahhaha, jag verkligen älskar det spelet även om jag är en dålig förlorare.



Men den här gången vann jag faktiskt så är lite glad nu. Men nu ska jag avsluta det här och sen gå och fixa lite annat innan jag går och lägger mig. Är så himmla trött nu för tiden!! Igår somna jag i 20 över 9!!!! det är tidigt för mig men ändå, var rikigt skönt att få sova. Men ska dra nu


Pussheeei <3


81

Nu äntligen har jag kommit hem efter en lång dag med bara massa långa lektioner. Tisdagar är lite halvjobbiga för vi har bara massa lektioner på 2 eller 1 timme. Men men så är livet ibland. Efter skolan gick jag ner till törnrosa och mötte upp mamma där och sen åkte vi till maxi och handla lite. Bjussa min snygga mamma på glass.

   

Snart ska mamma och också gå ner och sola några minuter. Även kanske träna lite och sen gå hem och äta. Igen. Hahahhaha tycker jag bara äter och äter men så kan det vara ibland. Men skriver senare

Pussheeei <3

80

Hej hopp

Har precis kommit hem efter att ha solat med mamma lite. Men tyckte det var lite dumt för missa nästan en halv minut bara för att den starta när den inte skulle. Men fick sola lite iaf och det var lite skönt. Ikväll blir det att ta det lugnt och städa lite om jag orkar haha. Men nu ska jag kolla facebook innan vi ska äta kvälls mat.

Pussheeei <3


79

Halloj på er era små sniglar!

Nu har jag precis ätit lunch. Idag var det någon slags lamgryta. Det funkade, var rätt så gott. Tog lite bröd till det. Snart ska vi börja våran sista lektion idag. Livsmedelskunskap i två timmar och sen får man åka hem. Då blir det städa lite tror jag. Ska ta det lugnt. Mår inte så bra idag men det löser sig nog. Men nu ska jag gå

 

Pussheeeei <3


78

Gomorgon på er

Hoppas ni alla har sovit gott. Jag har sovit lite halvt sådär så är lite trött nu, dels för det och för att sandra har varit här i helgen men det var bara jätte kul att ha henne här så det var det värt. Jag tycker inte att det känns som att det är en ny vecka för dagarna bara rullar på så man märker inte att en hel helg redan har försvunnit. Undrar bara vart hela min förra vecka tog vägen!!! Den bara försvann. 
Men nu ska jag sätta mig och äta frukost i lugn och ro utan att stressa. Hoppas ni alla får en riktigt bra dag!!


Puuusheeei <3                               

77

Gomorgon på er

Nu har sandra och jag ätit frukost och plockat undan efter oss. Det var lite jobbigt att hålla rent men det kändes ändå bra när man gjort rent efter sig. hahahah hör på den. Neee men inser nog att det inte skulle va så svårt avv flytta hemmifrån. Men nu sa sandra och jag slå oss ner i soffan och kolla på igen.

0

Mmmmm det är nice, men nu ska jag gå och kolla på film.

Pussheeei <3

76

tjena på er busungar


nu ska Sandra och jag sätta och och äta lite popcorn och choklad medans vi kollar på film. Vi märker vilka filmer det blir men en som jag vill se är iaf kung fu hustle



Jag har sett den förut ett antal gånger men tycker fortfarande den är lika kul. hahhahah nee nu tror jag faktiskt att jag och Sandra ska dra oss tillbaka. Men hon o jag har insett att vi är som ett gammalt gift par ( men jag är hustrun så ni vet ) hahhahahhhahahah ( och sandra är mannen för hon är så envis fast jag har rätt )
Men nu ska jag gå för att kolla på lite mysfilm med min sandrus.. <3


Pussheeei <3


75

meeen hallåååå

fyy, nu va man här igen.... Men så ska det ju vara. Just nu har sandra och jag precis ätit pannkakor.



Snart ska vi sätta oss o kolla på scary movie 3 och dricka lite kaffe. Eller iaf jag eftersom sandra inte dricker. Men skriver senare

Pussheei <3

74

Tjabba tjena halllåååå

Tänkte skriva något. Nee men nu har sandra och jag Duschat och gjort oss iordning. Man kan ju inte gå  och slaffsa hela dagen. Lite senare ska vi göra pannkakor. Jag kanske ska gå o träna ikväll o så kanske vi ska färga sandras hår men det märker vi. Men vi hörs senare.

Pussheei <3


73

Heeellluuuu

just nu sitter sandra och jag och kollar på film.



Vi bestämde oss för att kolla på en film om alexander den store. Jag har redan sett den en gång och den är riktigt sevärd. Som ni kanske förstår att den handlar om Alexander den store. Men kan bara säga att den är riktigt mycket värd att se. Men nu ska vi fortsätta kolla. Det är en ra bit kvar på den eftersom den är rätt lång men så kan det vara ibland.

Pussheeei <3

72

Halloj.

Tänkte bara  skriva in lite snabbt för det är faktiskt sandras och min helg. Just nu har vi avslutat en middag för två med tacos. Det va riktgt gott




Nu sk avi väl sätta oss och kolla på en film och ta det lite lugnt. Men skriver lite senare

Pussheei <3

71

halloj tänkte visa lite bilder från dagen ;)



Blev att måla lite under svenskan medans läraren prata på.



Lunchen idag. Kalvnoisette med kantarellsås och potatis.



Äppletarte med vanilj sås till efterrätt



Visst varvaniljsåsen söt?? Små hjärtan. Lite gulligt tyckte jag.

Men visst ser maten otroligt god ut. Eller aa den ser god ut men den var hur god som helst. Efteråt var det meningen att vi skulle gå/springa 3.2 km på idrotten men både jag och emma var så mätta så vi tog ett litet eget varv genom stan och sedan satte vi oss lpå spårvagnen och hade jätte trevligt



Men nu ska jag gå och se om jag kan få lite tacos. Lunchen var ju faktiskt vid tolv och hur god den än var så blir man ju hungrig efter ett tag. Men skriver senare.

Pussheei <3

70

heeej,

Nu har man slutat skolan. Funderar på att åka med crazy frog hem eller om man ska ta bussen. Hmmm buss/bmw

Va Tycker ni?? och vad skulle ni välja??

Bil eller buss??                                                      

69

Tjenixen.

Nu är det torsdag igen då. Idag ska ellinor, emma och jag äta på de geers fin resturang. Det kan nog bli lite intressant. Senare ska vi bli tvingade av bosse att gå tre kilometer. Detta kan bara inte båda gott efter att vi kommer äta så god mat. Illa dag vald men så kan det bli



Sen när jag kommer hem så blir det o duscha av sig lite mer och sedan baka en kladdiskaka till mamma och hennes tjejkväll. Efter det kommer det non och hämtar mig så jag också kommer upp till vånga. Det är ju nämligen torsdag och torsdagar innebär det är dags att åka upp till vånga och gå på cell. Men nu ska jag fixa lite annat innan vi börjar


Pussheei <3

68

Halloj.

Just nu sitter jag och kollar på idol. Så blir ju inte så mycket och skriva så mycket för man blir så inne när man kollar. Men idag så gick carro och jag ner på stan och åt och åkte sedan till hageby centrum. Jag inhandla en bh som jag behövt och carro köpte lite mer. Men skriver senare när det har slutat

Puuussheei <3

67

Gomorgon

Igår blev det ingen bio med carro. Blev lite ändrade planer men vi ska ta det non annan gång. Tänkte bara skriva lite snabbt nu innan det är dags för skolan igen. Idag har jag bara tre lektionen. Data, matte och engelska. Så blri väl lite lugnt iallafall. Men skriver mer när jag kommer hem.

Puuussheei <3

66

Tjenix .....

Snart dags för hygien. Näst sista lektionen innan man slutar idag. Blev lite glad när jag hann lägga upp. Ikväll ska carro och jag gå på bio och ha massa trevligt hon och jag


Men nu ska jag gå och ha lite hygien och bli lite renare av mig. Man kan ju hoppas iallafall. Hahahah nee men ni får ha det så gött .

pussheeei <3

 


65

Gomorgon

Tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg innan jag måste rusa och göra klart det sista. Ikväll ska Carro och jag gå på bio och sedan sova hos hennes mormor och morfar. Men vet inte om jag kommer kunna göra not mer inläg idag men får hålla tummarna för det.
Tänkte också säga att igår när jag övningskörde så gick det kanon bra. Så nu är jag bara ännu mer pepp på o övningsköra ännu mer! Men nu måste jag rusa för att hinna göra det sista innan man ska åka bussen in till skolan. Men hoppas alla får en jätte bra dag!!


Pussheeei <3

64

Tänkte bara visa hur snygga jag, carro och jens var idag



Tyckte carro och jag var så gulliga tillsammans. Eller hur?



Jag o jens goes porne!?!??!!? elller inte.....



Men han ser ju ändå ut att trivas mellan mig och carro! Eller va tycker ni?? hahahahah

Men nu har jag lovat mamma att gå och handla lite kokosmjölk. Så vi hörs senare

Pussheeei <3


63

Hejsansvejsan i lingonskogen

Nu ska jag alldelles strax ut och övningsköra med min pappa. Vi får se hur detta går. Det kan gå allt ifrån asdåligt till skit bra men vi kan ju hoppas att det går bra iallfall. Men ni får alla hålla tummarna för mig. Men jag skriver senare.

Pussheeei <3



62

tjabbatjenahalllå

Nu har vi haft lunch. För mig blev det något vegetariskt men det var lite gott. Men nu ska jag och victoria hitta på lite hyss

Pusssheeei <3

61

Gomorgon på er!!

Hoppas alla har sovit gott. Det har jag iallafall. Har mycket ork idag inför den kommande veckan. Skulle bara in här och skriva lite snabbt om en sak jag glömde igår. Det var nämligen så att min nyckel hade försvunnit och mamma, jag och micke har letat som galna kaniner efter den. Men igår när jag går o tränar, så tror det eller ej, men där i jackan som vi dredan varit och letat i ligger min nyckel!!!!!!!  Det känns som att någon driver med oss. Men det är lugnt nu eftersom den har hittat tillbaka.
nu ska jag sätta mig i uppehållsrummet och läsa lite.

Pussheeei <3

60

Nu är jag lite glad igen. För nu har jag haft något att göra.



Har varit och tränat. Blir alltid så glad när jag gjort det. Blir stolt över mig själv. Så nu har jag skön känsla i kroppen, luktar gott efter duschen och en grovmacka med emilskinka på i magen. Snart ska jag krypa ner i min sköna säng också och sova lite innan en ny vecka med nya kraft tag.
Gonatt

Pussheei <3

59

Allså, förstår liksom inte vart all min ork har tagit vägen. Sitter i soffa som en död sill och gör ingenting. Blir inte glad för något inte ens min favorit musik. Ska nog gå o hämta min påbörjade halsduk som jag håller på med och fortsätta vara en död sill.



Va gör ni när ni har orklösadagar??


pussheeei<3

58

Hallojsan.

Nu har jag kommit hem från sandra och har ätit lite lasange och nu sitter jag och kollar på ronja rövardotter. Jag bara älskar henne. Nästa lika mycket som pippi. Älskar alla astrid lindgren figurer.



Men tycker dom fåglar fortfarande är fruktansvärt läskiga. Det hör liksom inte till att fåglar har ansikten och pratar. neee, dom är läskiga. Men nu sk jag kolla vidare på ronja

Pussheeei <3

57

Tjollahoppsan

Sitter och lånar sandras dator lite. Vi har precis vart ute med sally som sandra är hundvakt åt och snart ska vi se på lite skräckfilm om vi vågar men det är inte säkert. Båda två är lite chicken av sig men vi kanske ska våga oss på att se scary movie. Men dom är inte så läskiga, bara lite grann.
Men nu ska vi gå och ha det trevligt med, skräckfilm, glass och frukt och vi får såklart inte glömma salta jättar

Puuusheeei <3

56

Nu sitter jag hos pappa. Var tvungen att blogga lite. Jag och Helna var o fika så hon var så gullig så hon bjöd mig på fika. Tyckte jag var lite snällt. Snart ska jag hjälpa pappa göra lite ordning lite tacos. Det blev bara han och jag för min bror kunde inte komma. Tyckte jag var lite tråkigt. Saknar honom.
Men nu ska jag göra tacos. Åker till sandra så får se om jag uppdaterar något mer idag men håll koll.


Pussheeei <3

55

gomorgon.

Nu har jag precis suttit o lärt min lilla älskade otekniska mamma spotify. Hur ska detta gå?



Idag ska jag in till stan och fika med Helena. Senare ska jag äta tacos hos pappa och som grädden på moset ska jag till min sandragullunge och sova över. Kan en lördag bli bättre?? Inte för min del iaf.
Nu ska mamma och jag äta köttsoppa. Skriver senare.


Pusheeei <3

54

Nu ska jag faktiskt snart gå och lägga mig för har inget att göra och är väldigt trött så ska bli skönt att få lite men tänkte att ni ska få se vad jag har pysslat med. Det blir så att när jag har tråkigt så sitter jag och sminkar mig. Vet ej vf men ni ska få se lite








Jaaaaa.... sådär kul har jag kl halv 11 på kvällen så ni vet det. Men nu ska jag tvätta bort allt detta och sen faktiskt gå och lägga mig för nu är det så att jag är väldigt väldigt trött så jag säger gonatt nu


Pusheeei <3

53

Halloj,

nu har jag precis kommit hem från ett kalas i finspång. Har ätit jordgubbstårta och varit social




Tidigare idag så drog jag och några andra trevliga personer ner till garva och åt där. Riktigt god mad idag faktiskt.Inte alls som den där skolmaten som man avskydde i nian, hahaha. Det är som att att äta på resturang nästan




Senare drog jens och jag ner på stan och snygga oss där nere.



Jens blir goes het inne på smarteyes. Visst ser han smart ut.



Jag försöker också lite och jag tycker jag nästan lyckas lite bra, eller vad tycker ni?? hahha


Nee men det har vart en riktigt bra dag. Köpte en T-shirt på monki och en tjocktröja inne på gina. Kommer kanske bilder imorrn om jag är lite duktigt men det är inte säkert. Men imorgon ska jag se om jag hinner blogga något på morgonen annars ska jag se om jag kan göra det lite snabbt på eftermiddagen. Har planerat lite imorrn.
Men nu ska jag lyssna på musik och sitta och sticka lite och ha det lite mysigt för mig själv


Pussheeei <3

52

Heeej heej.

Tänkte bara slänga in ett litet snabbt inlägg innan jag åker upp till vånga med anton för en första sellgrupp efter sommarlovet. Så då märker vi om jag ska fortsätta med det eller inte. Beror lite på hur det känns. Men idag efter skolan så följde jag med elin och carro ner på stan så tog vi en fika på coffehouse by george. Träffa också på Tuss så hon kom och satte sig och prata med oss lite. Det var trevligt har inte träffat henne på jätte länge så.
Men nu måste jag sluta för ska åka när som helst. Ha de bra

Pussheei <3

51

Så nu är man i skolan igen. Har redan varit det en halvtimme. Det är inte så kul att behöva vänta en timme innan man börjar me sont är livet ibland. Gomorgon föresten, hahah glömde ja bort att säga. O vet ni, nu är jag lite extra glad för äntligen kan jag smsa igen. Har inte kunnat det men nu har jag bytt till telia och fått gratis sms så.... YEEEEESSS!!!!


Idag vet jag inte riktigt vad det blir att hitta på men något blir det säkert. Eller just det, det är ju torsdag, märker att jag skriver osm det kommer upp i huvudet nu men ni får ursäkta. Vart va jag, juste, det är ju torsdag så jag kanske ska upp på selle i vånga idag. Beror lite på om anton är frisk eller inte för annars har jag ingen skjuss men håller tummarna. Men måste gå nu.


Pussheei <3

50

Halloj, allså fatta, har gjort 50 inlägg nu sen jag kom tillbaka från öland. Ville bara notera det.

Idag märkte jag var en riktigt liten svulldag. För när alla andra gör mattediagnos så sitter jag,carro och victoria på halvars och äter glass. Jag och victoria dela på en banana splitt.



Efter skolan så drog jag ner på stan och träffa Jhimmie och tog en fika med honom. Blev en KajsaWarg macka. Den är riktigt god. Sedan gick vi runt lite och sen när han va tvungen av gå en så börja jag gå mot bussen men hade ingen så blev att ta pendels hem. Och nu sitter jag här och är lite små sur på mitt dåliga internet! inte roligt. Plus att jag inte ens kan vi in bilderna från mobilen till datorn. Men lägger in bilderna imorrn. Men ni får ha det så bra

Pussheei<3

RSS 2.0