som en flyttfågel lyfter jag och slår mig till ro i ett annat bo

Nu under flytten har det varit svårt att hinna in på bloggen och uppdatera er om vad som händer men nu har man kommit in i den nya lägenheten och hittat dataladdaren så nu kommer man in på datorn.
Jaaa är så trött så jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva, okeeej ska erkänna att lägenheten är mer eller mindre ett helt kaos och man har inte mycket gåyta.
Men tror jag ska börja försöka börja packa upp lite med till soundet av en riktig klassiker
Puussheei<33

Förbättra mödrahälsan!!!!!

Just nu sitter jag och emma och gör det sista på arbetet om hur man kan förbättra mödra hälsan för att inte lika många kvinnor ska omkomma i samband med graviditet och förlossning.

Efter att vi har slutat har jag faktiskt inte riktigt bestämt mig om jag ska åka hem eller om jag ska gå ut till micke och åka hem med honom.
Men får se hur det blir. I helgen blir det iallafall till att flytta så då blir det fullt upp både med kartonger och människor som ska bära dom, skönt att man inte behöver bära allt själv iallfall. Men nu får ni ha det så bra. Tänkte se om jag kan ladda upp en bild på hur tomt mitt rum är och hur många kortonger vi har.

                                                                                                          Puusheeei<3333


say my name, sunshine throught the rain.

Nu sitter jag här och smaskar på lite naturgodis, tyckte så synd om mig själv så att jag inte kunde motstå det. Men hellre att jag äter några godis bitar och är glad än att jag låter bli och bara är ledsen.
Nu ska jag så fort som möjligt skriva in en läxa och skicka iväg innan jag ska börja packa. Nu är det bara en veckan till flytten. Nästa fredag, lördag och söndag är det som gäller så nu i helgen är det bara att packa på så att allt blir klart så att det bara är det sista finliret kvar i veckan.
Föresten så ska vi äta kvällsmat nu snart!!
Hoppas att alla får en suuperfin helg!!!
Minne från hösten 2010
Puuusheeei<33

Ge aldrig upp!!!!

Sitter just nu och ska snart skriva in konditionsträningsrapporten in på datorn så att jag sedan kan skriva ut den så är jag klar med den biten iallafalll.
Har även upptäckt att jag har varit för långsam i packningen så nu jäklar är det dags att sätta igång. Som läget ser ut nu så flyttar vi nu nästa onsdag, eller börjar iallafall och kanske har sagt det förut men jag har bara packat två kartonger?!?!?!? Shit allså och jag har ett helt rum att packa.... okeej kanske överdrivet men det är en del smått och gott som måste gås igenom en lite sväng och rensas ur så man är redo för det nya livet sen.
Men nu ska jag inte sitta här och skriva mer utan börja på rapporten!! Ha en riktigt bra fortsatt dag!
Puussheei<33

hoppsan hejsan lillebror.....

Nu var det ett litet tag sen man blogga, men till min ursäkt så kan jag ta till att jag har haft lite att göra och i helgen har det inte ens slagit mig att starta datorn och blogga eftersom min söta lilla mormor har varit här.
Det var väldigt länge sen jag träffa henne nu och vet ju inte exakt när det är jag träffar henne nästan gång så då vill jag passa på att utnjytja tiden med henne till max!
Det jag har gjort när jag inte varit med mormor har varit när jag har varit ute och gått eller när jag har sovit.
Självklart var min lilla björn med upp så några timmar ägnade jag åt att gå ut och gå med honom och sen någon mer att kela lite med honom och få honom att känna sig omtyckt.
Nu är det dags för mig att studera lite så att jag utvidgar mina kunskaper i diverse ämnen.
Måste också säga att idag var jag så duktig så att jag var nere på gymmet och träna!!
Puuusheeii<33

framtiden?? Varför då?

Allså saken är den att jag satt och tänkte nu. Vad händer i framtiden, vad händer om ett år? Vad händer om 4 år?? Hur ser mitt liv ut om 10 år?? Vart är jag då? Vad gör jag?
Har jag någon kontakt med de vänner jag har nu?? Kommer något att blir som det man vill??
Tror att iallafall minst 90% av mina planer som jag haft någon gång under livet eller drömmar som jag har haft har inte gått i uppfyllelse eller så har dom helt enkelt inte varit möjlig att göra.
Vet inte längre om jag vill drömma eller göra planer med någon om vad man ska göra tillsammans för INGET känns som att det går som man vill.
Vad är drömmar för något igentligen?? Är det något man bär med sig för att man ska orka fortsätta? Är det något som hela tiden bara krossas??
Vad är drömmar för dig??
Puuusheeii<33

åhej å hå nu ska vi svettas som ett gubbfån!

Medans Amanda Fondell strömmar ut från högtalarna har jag börjat med min konditionsrapport. Har haft min första skoldag med teoretiska lektioner.
Det märks att det har varit lov för man har inte riktigt hunnit koppla på hjärnan ordentligt igen efter det och nu när dagen är slut så är man bara sjuuukt trött i huvudet!
Något som är lite sjukt är att det är torsdag imorgon och sedan är det bara en dag kvar innan det är helg igen. Kommer det hålla på så fram tills det är nästan lov? Skulle dock var riktigt skönt så att man fick vila lite igen men ändå så att det inte blir fööör länge att vila.
Aja nu måste jag fortsätta skriva på min konditionsrapport så den blir klar!!!
Puuussheeeii<33

det är som solstrålarna som lyser genom min persien

Sista dagen på lovet, vet inte om det är skönt eller ledsamt. Men egentligen är det väl rätt skönt att skolan börjar igen så man får någon ordning på det hela och får in lite rutiner.
Idag så blir det att packa ihop lite saker i rummet, städa lite och komma ut och röra på sig. Ska även åka in till stan och kolla upp en adress så att jag hittar dit imorgonbitti.
Jag hoppas att alla har fått vila upp sig och med nya krafter orkar ta tag i den sista terminen innan, iallafall jag, börjar på mitt sista år i gymnasiet.
Känns lite knäppt för tre terminer har gått fort, hur fort kommer inte de tre sista gå??
Men nu ska jag börja packa!!
Puussheei<33

skuggorna är inte snälla men du i min sol och i ditt ljus försvinner dom

Vet att jag skulle ha bloggat igår men det var helt omöjligt med hastigheten på vårat internet och idag så fick vi gäster så innan det var man ju tvungen att städa och hjälpa till att förbereda innan alla kom.
På eftemiddagen fick jag förfrågan om jag ville på gå på bio så lite senare blev det att bege sig in mot stan. Sjuuukt bra film verkligen!
Lite tårar kom det, men det är ju nästan en regel snarare än undantag att jag gråter till filmer, så fort det är det minsta sorgligt så kommer dom där små förädiska tårarna.
Men sällskapet var riktigt bra så det vägde det.
Ritkigt bra film!! Får ni tillfälle så se den!!
Men titta på den första filmen innan, då förstår man lite mer av det som händer.
Men nu ska jag sova så att man orkar med morgondagen
Puussheei<33

lika sött som sockrig cupcake

Nu har jag startat det nya året i min takt och utan att ha påverkats från nätet, riktigt skönt faktiskt. Jag har tagit det lungt, varit med kompisar, motionerat och shoppat lite. Det är ju trots allt mellandagsrea och då blir det gärna att man handlar lite.

Först var min önskning att åka till stockholm men när inte det gick att uppfylla åkte jag och Emelie till linköping igår och gick runt och shoppa där. En riktigt suuper kul dag, det ända jag har att klaga på att att linköping inte verkar ha några pizzerior!?!?!?

Men det gick bra ändå, hitta riktigt söta fynd och de såg ut såhär

dagens utstyrsel betod av det andra söta fyndet

Jag vet att jag skulle ha bloggat igår men vårat internet var helt omöljigt att vara inne på så det gick helt enkelt inte, men nu har ni fått sett mina små fynd. Blir man inte glad när man hittar sådär söta saker som man helt enkelt inte bara kaaan motstå!!

Puussheeii<33


RSS 2.0