du är den som har tagit charmexamen

Medan tiden på bloggen står stilla fortsätter mitt liv utanför i en rusande fart med allt dess innehåll. Idag var mamma och jag på körskolan och skrev in mig, ett steg närmare körkortet
Allt eller så gott som allt flyter på riktigt bra nu.
I skolan går det riktigt bra, har massa fina vänner att umgås med, tiden går fort och känner hur det andra året redan börjar lida mot sitt slut.
Träning är väl det jag ska förbättra på och kanske försöka komma lite iform inför sommaren 2012.
Nu ska jag fixa lite annat medans jag har internet och sen blir det till att somna lite skapligt så man orkar. Tror även att jag ska försöka ladda upp en bild här snart och försöka vara inne lite oftare..
Puuussheeii<33

Vi är inte förlorade så länge vi har kvar våran mänsklighet

Finns det snälla människor här i världen??
Det är väl klart det finns men vilka är snälla och vilka är inte?? Kan man se på en människa om den är snäll eller inte??
Vilka kan man lita på? Kan man bara lita på dom man träffat i verkligenheten och dom över internet är onda. Men jag är inte en ond person men blir jag det genom att jag sitter på internet och folk inte kan se mitt riktiga jag??
Kan man låta någon utifrån komma in och blotta lite av sin själ för den??
Man kanske ska ha lite hopp om mänskligheten och inte bara tro att människor är av den värsta sorten men samtidigt som man vill tro det vill man inte att något ska hända en och fegheten slår till. Jag vet iallafall att jag inte har mod till att blotta mig för många.
Vill lixom inte riktigt öppna upp mig, det är alldeles för jobbigt för det men samtidigt vet jag att man ska prata om det man känner och det gör jag men aldrig så att jag blir ledsen själv eller på något sätt påverkad.
Försöker så långt som möjligt uindvika de dåliga känslorna och bara fokusera på att öppna upp mig för de känslor som en posetiva och inte negativa.
Men kan man öppna upp sig utan att bli sårad eller är det den risken man får ta?? Måste man riskera att kunna må sämre för att ett litet tag må bättre och öppna upp sig.
Är det fler än jag som har dessa tankar?? Är det fler än jag som blir som en mussla när det gäller känslor?? Är det fler än jag som ibland har tvivel på mänskligheten.
Kan det inte vara som i böckerna, det är jobbigt under ett tag ibland men att allt ändå slutar lyckligt. Men är någons liv som i en sagobok??
Jag tror nog faktiskt inte det men kan nog inte avgöra varför jag tror så men det känns så enkelt. Även fast det är jobbigt så känns det ändå på något sätt som att karaktärerna har det enkelt.
Nu ska jag sluta vara så deprimerad och fokusera på de bra sakerna!
Puuussheei<33

Köttbullar och flygande makaroner!

Just nu sitter man i datasalen med ett stort hål i schemat! Dagen består av svenska, hål i 3 timmar och sen samhäll! Sen var den dagen slut, kanske inte det optimala men det får helt enkelt duga.
Efter att skolan slutar får man väl se lite vad som händer, hoppas att jag kan samla lite koncetration till att plugga till provet som är på fredag.
Meen nu tror jag att jag ska återgå till livet utanför cyber rymden och ägna mig åt saker till har lite betydelse i mitt hjärta!!

                                                                                                  Puuussheei<33


RSS 2.0