this is halloween this is halloween halloween halloween halloween



Halloween fest hemma hos lollo igår. Sjuukt kul så hoppas att hon läser detta och att jag tyckte det blev sjuukt bra (Y) Hade en ritkigt awesome time med massa awsome människor.
Nya vänner fick man och man fick reda på massa roliga saker om sina nuvarande vänner genom alla roliga "lekar" vi gjorde.
På bilden tror jag nog faktiskt att lollo gick in mest för sminkningen medans calvin hade den tyngsta kostymen. Va kunde det ha vägt sammanlagt?? 10-12kg kanske. Han var riddare nämligen även om det kanske inte syns så på bilden. Kommer lägga upp en total bild på min kostym imorgon när jag kommer hem till mamma. Vågar inte ta hem mer bilder nu på min brors dator från facebook.
Men nu ska jag gå och lägga mig så man får sova lite, hade en sjuuukt obekväm natt när luften ur min luftmadrass gick ur. Not to good, men tar igen det ikväll och imorgon
Hoppas ni har hade en rolig lördag iallafall!!

Puuussheei<33

nyduschad

Nu har jag precis duschat och fräschat upp min kropp och mitt sinne. Nu ska jag börja packa så jag hinner med bussen som går om en och en halv timme.


                                                                    Puuussheeii<33

nermyst under en filt med bra musik och massa gott gottigt naturgodis

Håller på och filar lite på det sista på min utklädnad innan jag åker till pappa. Ska fräscha upp mig lite och packa lite saker inna jag beger mig in mot stan ytterligare en gång till idag.
Ikväll blir det väl bara ta det lugnt, äta lite mat, kolla på lite film och ha det allmänt trevligt




                                                                                    Puuuussheeeii<33

I cross my arms and put on a angry face

Sitter på skolan i elevrådsrummet och inväntar på att elever ska komma och skriva in sig. Men vi får väl se om det är så många som gör det.
Sen blir det väl hem och lägga sig två minuter så man orkar att vara vaken ikväll i kyrkan.
Idag har vi i klassen varit på studiebesök i norrköpings kommunhus och sett hur det ser ut där inne och lite vad de faktiskt gör m.m
Vi har också varit upp i tornet, men som sagt jag har tagit bilder men om jag inte får in dom på datorn kan jag tyvärr inte lägga upp dom men ska se om jag kan få det å fungera idag. Hoppas hoppas hoppas
Men nu ska jag gå, för hoppas att jag kan gå om 10 min så jag hinner med bussen.

                                                           Puuussheei<33


lite engelskt prat och sedan ut och spatsera med en hungrig häst

Idag när vi sluta idag hade jens och jag sällskap ner till pendeln och ända till kimstad där jag skulle gå av. Gick upp till Lena m. fam. för att spendera lite tid där och hjälpa Alicia studera och gå ut och gå med hundar och sen sitta och prata massa och sedan åka upp till stallet med massa sällskap
Vi tog in lilla Lina och borsta av det yttre lagret av henne som bestod till stor del av lera. Blev sedan att gå ut och gå en liten sväng sen tillbaka till stallet, mocka, lägga upp kvällsmat och göra iordning mat till dagen efter.
Nu är jag hemma och håller på med lite rekvisita till halloweenfesten på lördag.
Tänkte lägga upp en bild men får inte mobil att fungera på datorn så vetifan om det kommer funka alls ikväll.
Hoppas ni har haft en bra dag!!

 
                                                                               Puuuussheei<33

I'm sexy and I know it!

Wow för en gångs skulle har jag bara haft en riktigt luugn dag utan att ha gjort något alls, helt underbart faktiskt. Eller joo några saker har jag gjort men utan att stressa. Jag har varit å myst med massa hundar, fått mina saker från ullared samt stylat mina naglar lite men får se hur länge de får stanna såhär. 

                
Blev en lite bild iallafall, ska se hur det funkar när jag kopplar in mobilen i datorn så kan jag få upp lite bilder snart.
Nu ska jag gå och lägga mig och sova

                                                                                         Puuussheeei<33


motionera ut tankarna i huvudet

Har precis kommit hem från en 75mins promenad. Riktigt skönt att bara få gå på och rensa huvudet och få lite frisk luft. Nu ska jag fortsätta läsa lite engelska bok så jag faktiskt hinner med det den här veckan som kommer.
Har läst ikapp det jag missa den här veckan så nu är det bara att kötta på.
Hoppas att alla har haft en riktigt bra helg.

puuussheei<33

jobb=cash=massa roliga saker=tom plånbok igen

Gårdagen blev riktigt rolig faktiskt. Först blev det att fixa lite hemma sen skjussade mamma och micke in mig till pappas lägenhet.
Jens kom vid klockan 5 typ så då bytte vi om och åt lite innan det blev till att springa för att hinna med spårvagnen. Sitter nere vid söder och inväntar Emma och Vicktoria innan vi ska åka bussen ut mot Elektroskandia för att jobba. Det gick riktigt bra och kvällen var sjukt rolig. När jens och jag kom hem efter nästan 5h arbeta satte vi oss vid köksbordet och åt samt små prata lite  nästan ända fram till klockan två.
Då kände båda att det var dags att gå och lägga sig och kanske sova några timmar. Nu har man väl varit vaken en timme men är fortfarande lite småseg. Vi får se vad dagen har i sitt innehåll


Jens och jag i ettans servering<3

Puuusssheei<33

18 timmar spenderar jag aktivt men misslyckas ändå

Tror jag har räknat ut att 18h varje dag har jag varit vaken, minst! Detta för att verkligen hinna allt som jag behöver och vill göra men ändå hinner jag inte riktigt. Så har väl kännt att bloggen likaså har hamnat lite i bakgrunden.
Läxor, träning, någon timme med en vän, kyrkan, möte, skolan, bussturer mellan stan och hemmet. Jaa allt detta och säkert mer har verkligen tagit tid den här veckan.
Men som sagt, lite glädjeämnen har jag ändå haft. Får ju leka med min nya mobil och alla dessa roliga spel jag har tillgång till nu. Samt idag så har jag även köpt löshår (eller köpte det faktiskt tidigare men det var fel färg) idag som jag hoppas jag kommmer få användning av.
Men nu måste jag snart ställa min och stryka min skjorta som jag ska ha imorgon när jag ska jobba. Jag ska även packa lite så att jag kan sova i pappas lägenhet i helgen.
Men nu ska jag lyssna på lite musik och bara koppla av 5 minuter innan man börjar stryka och styra runt med allt igen.


P.S Ska dela med er av en låt som berör mig väldigt mycket just nu



                                                                                          Puuussheei<33

med min nya xperia ray i handen har jag inget att skriva om



Min nya lilla leksak som jag har å pillar lite på just nu och försöker förstå mig på hur den fungerar. MEn vet faktiskt inte riktigt vad jag har att skriva om just nu så jag låter det vara för nu.
Ska ut å rida med matilda imorgon och sen upp till kyrkan, det är väl det ända som är just nu.


                                                                                   Puuuussggoonatt<33

en lååång dag idag

Heeelluuuuu
Idag kom jag på en typ tjugo minuter innan min buss gick att vi skulle ha möte idag, så där sket sig ju planen att komma hem i tid och hinna läsa lite engelskabok.
Men drog runt lite på stan så har lagt undan massa saker i olika butiker som jag ska gå in och köpa imorgon efter skolan. Ska köpa en jacka, en bh och sen löshår. Imorgon blir det även till att inhandla ett par byxor och få dom uppsydda. Ska nog kanske kolla på mobil också men får se om det blir till att köpa den imorgon eller inte.
Det är sådant som man märker, men nu blir det till att göra sig iordning för natten så man orkar morgondagen med alla dess aktiviteter också.


Delar med mig av ett litet skratt till de som känner att de behöver få munngiporna uppåt!!

                                                                                   Puuuussheeeiii<333

en cyckeltur med Hulda

Nu har jag precis varit ute på en liten cyckelsväng med Sandra. Vi skulle se hur lång tid det tog upp till hennes praktikplats, det tog inte så farligt lång tid faktiskt. Sedan blev det att bege sig ner i det lite mer upplysta samhället och sätta sig på en brygga och småbubbla om massa olika saker.
Nu sitter man hemma igen och värmer sig under en filt. Blir väl att sitta vid datorn en stund innan man går och lägger sig så man orkar upp till den nya veckans första dag.



                                                                                  Puuuussheeeii<33

girlfriens in i coma

En riktigt sovmorgon idag, sov ända fram tills klockan var ett då mamma bulta på min dörr och ropa att det var dags för lunchen. Så då var det bara att vakna ur sin sköna slummer och kliva ur sängen för att börja dagen med brunch.
Efter det blev det att parkera rumpan i soffan och slå upp engelska boken och börja läsa i den.
Girlfriend in a coma heter den. Har nog faktiskt inte riktigt fått någon uppfattning om den är bra eller inte än. Den var lite knäpp men så är det väl när man inte förstår exakt varje ord som har skrivits.

                             
Men får skriva mer om den när man har kommit in i den. Nu ska jag fortsätta läsa lite och lyssna på musik innan det är dags för kvällsmat.


                                                                                              Puuussheeeii<33

hemma efter en riktigt fin bowlingkväll

Jaaa nu är man ju hemma som sagt var och har haft en riktigt fin och rolig kväll med några sköna typer + Jens!
Det var iallafall skönt att man inte förlora på bowlingen men mot slutet var man så himla trött så man faktiskt nästan inte brydde sig, ville nästan bara att det skulle ta slut eftersom man var så seg i huvudet.
Ska nog faktiskt försöka att gå och lägga mig men det är lite svårt när man inte riktigt har ro till det, vet inte vad det är emn får väl testa att lägga mig och försöka somna så märker man om man somnar eller inte!?


Så ska väl försöka ta mig upp ur denna varma, mysik filt och försöka mysa ner sig under ett kallt täcke istället. Suck!
Hoppas att alla har haft en rolig lördag!

                                                                                 Puuussgoonaatt<333

flum med jens innan vi tressar ut mot bussen


Nu ska jens och jag snart stressa ut till bussen för att bege oss in mot norrköping och en riktit trevlig bowlingkväll med massa andra roliga personer!
Men hoppas att alla får en lika rolig lördagskväll som jag kommer att få!

                                                                                         Puuusssheeeiiii<33

pussel + godis + musik = en glad kajsa



Ska börja på detta 1000 bitars pussel. Blir kul att ha något att pula med lite då och då.

                                                                                          Puuussheeeii<33

en solig lördag morgon börjar jag med ett litet leende



Det är så underbart att upptäcka när man vaknar att solen verkligen lyser där utanför persienerna. Har tagit ett litet äpple till frukost och redan nu är det snart dags för lunch.
Blir sedan ut å sätta sig i bilen och köra mamma till en loppis hon ska stå på i kimstad. Hoppas alla får en riktigt fin lördag!

                                                                                         Puuuussheeeii<33

En promenad på promenaden

Idag så hade våran lunchmatsal stängt så blev att ta en liten sallad med några fina tjejor i solen vid strömmen. Började sedan knalla bort mot haga med en nybryggd cappucino i handen. Norrköpings promenader är faktiskt riktigt fina när man väl går där och solen lyser.



Angående gårdagens fråga så gick jag 20707steg. Det tycker jag var rätt skapligt med tanke på att det inte ens kändes som att man gick så mycket.
Men nu ska jag mysa ner mig under filten och kolla på mean girls 2 och sen kanske någon mer film, vi märker vad kvällen har att komma med


                                                                                  Puuussheeeii<33

en riktig håll i gång dag idag

Vill bara börja med att ställa en liten fråga, är det någon som skulle vilja gissa på hur många steg jag har gått idag??
Tror faktiskt att jag berättar svaret imorgon så får ni gissa! Så se till att gissa och skicka sedan en kommentar!



Idag så blev det upp rätt så tidigt ändå, 20 över 8 ringde väckarklockan så då var det bara att maka sig upp ur sängen och klä på sig stallkläderna och åka upp till stallet. Mocka och står i ett litet tag innan jag och matilda sätter oss upp på hästryggarna och rider iväg.
Nu är det ju så att matilda göra alltid sina saker på lite stil (dramaqueen) så vid sista traven när hästarna far hon av med en väldans fart och orsakar mig en hjärtattack så gullig som hon är. Men allt gick bra iallafall och efter att jag lyckats fånga in hennes häst + min som också gick iväg lite så red vi långsamt hemmåt.
Men när vi väl kom till stallet var det bara att börja stressa eftersom jag inser att det bara är 45 min kvar tills bussen in till stan går och vi måste med den! Så göra iordning Lina, "slänger" ut henne i hagen och i ilfart trampar jag hemåt för att blaska av mig lite snabbt och byta kläder, sminkningen sker på bussen (grunden iallafall, resten tog jag i stan).
Kommer in till stan för att möta jens vid rese men det blir att mötas utanför pizzahut där vi tog å luncha idag!



Efter lunchen blev det att driva runt på massa olika ställen, det blev också så att både jag och jens hitta våra kostymer till halloweenfesten vi ska på, men den vill jag inte avslöja en så det kommer senare.
Mötte upp mamma vid max när hon hade klarat av ett av sina ärenden, blev sedan att köra runt på henne och va en allmän liten trafikfara
Men nu ska jag ta och sova lite innan skolveckan sista dag börjar.

                                                                               Puuussgoonnatt<33

hemma hos emelie

Sitter nu hemma hos Emelie och bloggar lite. Skulle ha bloggat igår men kom inte in på internet när jag kom hem från träningen igår men kan ju berätta att igår blev jag graderad. Så nu har jag vitt bältemed gult sträck, min första men för hoppningsvis inte det sista!
Idag har det varit en rätt bra dag ändå, allt har flytit på förutom att jag har haft förbannat ont i foten bara. Sluta tidigt idag eftersom det är onsdag, följde med Emelie hem och plugga lite med henne och snart blir det väl att bege sig hemåt.
Men kommer blogga lite mer om morgondagen imorgon!
Hoppas ni har haft en bra onsdag, ha det riktigt bra. Kan berätta iallafall att jag är ledig imorgon så har massa fina planer!



                                                                    Puuusssheeeiii<33

men en stor sorg i mitt hjärta

Känns verkligen tomt i mitt hjärta nu, har precis avslutat min sista skiva, mitt sista avsnitt på min sista säsong av house. Nu får jag inte sitta mer i soffan och låta avsnitten rulla, för nu har jag inga mer säsonger hemma. Vet inte heller när jag kan köpa någon mer, blev nästan lite ledsen nu faktiskt. Har ju alltid haft något att göra när jag inte haft något annat pch göra och nu är det liksom borta. Okej vet att det är överdrivet men förstå mig.

                            
                                                                                           Puuussheeeii<33

diabetes avklarad

Nu har jag gjort klart min läxa om diabetes, feknärd i välfärd. Får se hur det går sen på redovisningen bara men får hoppas att de går bra.
Nu ska jag chilla puckar resten av dagen, värma mig lite under en filt kanske för jag tycker det är förbaskat kalllt inne i våran lägenhet idag!
Hoppas alla fick en skapligt bra start på veckan

                                                               

    Puuussheeeii<33                                                       

oooh broccoli

Jaa idag har det varit en riktigt rolig dag i köket, fyra tjejer + lärare och alla är lika trötta. När man blir för trött så blir det så att man skrattar väldigt mycket och speciellt om man också gör någon rolig dans på det med.
Så idag har köket fyllt med skratt och konstiga danser. Vi har haft jätte kul åt broccoli, inte för att jag igentligen förstår hur man kan det med tydligen så aaa, men en riktigt rolig dag har det varit!

                              
     
                                                                                                       Puuusssheeeiii<33

prenumerar på mig via bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Här kan ni följa mig via bloglovin. Det gör det enklare för er att ha koll på när jag uppdaterar min blogg men även att få alla bloggar ni vill följa på samma stället.
Gå in på sidan bli medlem och börja prenumerar på alla intressanta bloggar som finns!


                                                                                           Puuusssheeeiii<33

med lätta steg närmar jag mig mitt mål

Har varit ute och gått lite stavgång/joggat lite ute i spåret i Kimstad med mamma och Micke. Riktigt skönt att få en lite pulshöjare och få lite konditionsträning men samtidigt var det sjuuukt jobbigt!
Men när man tänker på vad som ligger framför en så blir stegen med ens en lite aning lättare.
Är det någon förutom jag som har ett mål?



                                                                                  
puuusssheeeii<33

en heldag med hulda

Nästan hela gårdagen tillbringade jag med Sandra vilket var hur trevligt som helst eftersom jag inte har träffat henne på ett par helger nu.
Vi började dagen i stallet med lite borstning, ridning och mockning. På kvällen/eftermiddagen hamna vi i min lilla soffa i vardagsrummet framför datorn och plöjde igenom en skiva eller två av house. Hur mysigt som helst för vad kan blir bättre än en myskväll med frugan, popcorn och house. Mmmm en riktigt bra lördag för mig!
Snart kommer min bror ut så får man träffa honom lite.
Ha en riktigt fin söndag allesammans!!


Lägger upp en bild på mick bara för att han är så söt och för att jag saknar honom!

 
                                                                                  Puuusssheeeiiii<33

chicken enchiladas



Nomnom, chicken enchiladas med sallad, fetaost, keso och en lite körsbärstomat. Det + trevligt sällskap + en bra film gör faktiskt en riktigt bra fredagskväll.
Men nu ska min avslutas, är så trött så ögonen gå ikors med varandra.

     
                                                                            Puuusssgoonaattt<333

en kväll med de vuxna

Sitter just nu hemma i pappas lägenhet och ska ha en lite fin kväll med honom och matilda. Det blir att äta chicken enchiladas och sen kolla på lite film.
Ska snart hjälpa till att börja ordna med maten men just nu sitter jag och lyssnar på min favorit låt med nelly och kelly. Det är något sjukt galet mycket jag har lyssnat på den låten men har fortfarande inte tröttnat på den, vet faktiskt inte riktigt vad det är som gör att jag gillar den så mycket men den har verkligen nästlat in sig i min hjärna. Har säkert redan lagt upp den men är så sjukt galen i den att jag lägger upp den en gågn till!

Hoppas alla får en sjuuukt trevligt fredag! Någon som kanske har lite speciella planer??

Puuusssheeeii<33

Löften är till för att hållas

Ikväll blir det till att träna igen! Ska verkligen försöka satsa på att komma i form men man vet ju faktiskt inte om man kan lyckas med det men försöka kan man ju alltid, det blir mitt novemberlöfte fram till nyår,
Märker att jag har väldigt många löfte, har godislöfte, inga onödiga klädköpslöften och aaa myyycket mer men kommer nog itne ritkigt ihåg alla.
Men nu måste jag gå för nu ska vi äta!

                                                                Puuussheeeeiii<333

inspiration till 100%

Nu har jag haft en riktigt awesome dag med massa nya trevliga människor och fått massa inspiration om massa bra saker som ledarskap, vad man kan göra på sin skola.
Men nu ska jag städa lite medans jag kollar på lite bonde söker fru sen ska jag försöka somna tidigt för är dödstrott!
Hoppas alla har haft en lika skön onsdag som jag
Någon mer än jag kanske också har fått inspiration fast på annat håll, var isåfall??



                                                                                            Puuussheeeii<33


en onsdag värd att minnas

Ojojoj lite trött är man iallafall men ändå på ett skönt sätt, veckan har inte varit för jobbig och nu börjar den ju gå mot sitt slut.
Innan träningen igår så blev det en fika först med carro och sen en med pappa, båda var riktigt trevliga och på samma café. Pappa och jag gick runt en lite sväng i stan innan han gjorde mig sällskapet. Blev en riktigt jobbig träning men riktigt skönt att få ta ut sig.
Idag blir det att åka till linköping och gå på en insperationsdag för elevrådet, kan bli lite trevligt att träffa lite nya människor. Men nu måste jag göra mig iordning och äta frukost innan bussen kommer



                                                                                                       Puuuussheeeeii<333

Ny friserad Lina!

Blev en bra stund i stallet idag, åkte dit direkt när jag kom hem vid fyra och så var jag där fram till klockan var 7 men nu är jag hemma, nyduschad och har fått i mig lite mat.
Blev att rida ut med Elin en sväng sen så blev det att frisera Lina lite, min första gång men säkert inte hennes men jag tyckte hon blev dö stilig nyklippt

Före:


Efter:


Nu ska jag fortsätta lyssna på lite fin disneymusik och sen ska jag gå och lägga mig och sova.

                            
                                                                                        Puuussheeeei<333

falketorps missionsgård The End

Nu är man hemma efter en jätte fin helg med massa gemenskap, lekar, skratt och ännu mer skratt


Ett troll..


En prinsessa och


en häxa dök också upp på lägret.
Annars satt man mest åt kändes det som, pratade lite och tände lite ljus



Men nu ska jag och min mamma bege oss in mot stan för att se på fantomen på operan, hoppas alla får ett lika bra avslut på veckan som jag får

                                                                                            Puuussheeei<33

La vue de ma fenêtre

Du vet den där gången, den där gången då dina ögon var sådär mörka
Jag tror faktiskt inte att jag kunde utläsa den känslan dina ögon utstrålade
Mitt hjärta krampa men jag vet inte om det var av glädje eller sorg
Jag drog mig undan men kom dig ändå närmare
Du försvann ifrån mig längre än vad mina steg kunde nå
Bortom kröken dit mina ögon inte kunde se, dit ljuset inte nådde
Var jag än sökte kunde jag inte finna det spår du sa att du skulle lämna
Inga ljud av det instrument du en gång skapade så vackra ljud med
Det hål du lämnade i mitt hjärta kunde inget fylla igen,
inte ens de andra som tillfälligt gav mitt liv dess små ljusglimtar
Jag väntade på den dagen du än en gång skulle vandra in genom dörren
Den dörr du alltid vandrade in igenom med ett stort leende
Jag läser de texter vi brukade läsa tillsammans och minns hur din röst låter
Jag minns hur din röst lät när vi pratade sista gången
Men att det var ett farväl dina ögon sa kunde jag inte förstå,
men mitt hjärta skrek.
Mitt hjärta försökte varna mig för vad som skulle hända men jag ville inte förstå
Nu sitter jag här med min längtan, min längtan efter något som inte kommer tillbaka
Det kanske är lika bra, för nu kan jag inte ta emot dig
Har sett och hört dig i mina drömmar så jag inte längre kan skilja på dröm och verklighet
Men någon gång, kanske i framtiden, om många år. Kanske bara kanske ta jag gå bort från fönstret


                                                                         Synen från mitt fönster
                                                                                    Av: Kajsa Löfgren


falketorps missionsgård del II

Sitter nu igen lite vid datorn fast man kanske inte borde göra det men ska bara slänga in ett snabbt inlägg, ska snart fika lite. Det känns som att et mesta av lägret består av att äta men det kan vara lite gott det också ibland
Men hoppas alla får en fiiin fin lördag, det kommer jag få iallafall, hoppas jag!


Bjuder på en bild från förra hösten från ungefär samma tid

                                                                                          Puuusssheeeii<33

falketorps missionsgård

Just nu sitter jag på falketorps missionsgård och ska snart börja jobba på demokratin.
Är riktigt trött eftersom det blev lite sent igår men kul var det! RIKTIGT kul, har tyvärr inga bilder men vissa saker kansker inte ska visas för allmänheten. Hahahahaha det är inget toppsecret men lite roliga saker hände iallafall.
Men nu ska jag börja plugga och sen vänta på att resten av gänget ska komma hit.



                                                                                                   Puuussheeei<33

RSS 2.0