404

Idag så är man hemma och är sjuk. Vilket inte är så kul! Men nässpray underlättar dagen lite för mig iallafall. Men nu ska mamma och jag ner i tvättstugan lite och tvätta sen blir man väl ensam igen men tror dagen försvinner rätt fort ändå. Är supertrött så ska nog försöka sova lite senare. Men hoppas alla ni andra har det super bra!


                                                                   Puuusssheei <33

403

Har STORA problem BÅÅÅDE Austin Power OCH House samtidigt!!!!

Hur kan dom va så hemska att dom lägger dom båda samtidigt!! Blir ju nästan förbannad! Om jag hade haft två tv apparater hade det funkat men nu har jag inte det!!!
Vilka svin!!!

                                          

402

Bild på en sjuk flicka


                       

401

Hostar, snorar och nyser
Inte ser jag något slut i denna tunnel av förkylningen!
Men idag har jag klarat av min första dag på praktiken, det gick vääldigt bra faktiskt. Super trevliga människor som jobbar där och dagen flöt förbi så snabbt att man inte tänkte på det.
Efter praktiken så gick jag och mötte Ninna lite! Hon var här i norrköping för att packa ihop det sista i lägenheten.
Har faktiskt inte så mycket mer att skriva just nu. Men händer säkert något ikväll, så kanske skriver mer då!
                                                                                
Hade bra!!

                       Puusssheeei<33


                                                              

400

Just nu väntar jag på att de varma mackorna ska bli varma så man kan sätta tänderna i dom läckerbitarna!! Idag så har jag tagit det mest lugnt och kollat klart på säsaong 4 av House. Det är såå himla otroligt bra!!!
Mycket snyftande blev det iallafall men men så kan det vara när det är sorgligt. Var även inne i stan en lite stund, övningskörde in så fick lite stadskörning.
Men ska fixa lite saker innan mackorna är klara, sen blir det hoppa in i duschen och somna lite skapligt eftersom jag ska upp och praoa imorgon. Får hoppas att det går bra! Hålla tummarna för mig


                               Puuusssheeei <333

399

Usch fyyyy och bläää ligger i sängen helt utslagen! Har knappt fått sovit en enda blund inatt känns det som! Halsen gör ont, näsan rinner och huvudet dunkar, vilken fiiin förkylning jag har fått. Den kunde ju ha kommit mer lägligt iallafall än dagen innan jag ska ut på praktik!
Men nu ska jag dricka upp mitt honungsvatten och sen göra lite sysslor här hemma och sen ska jag ta det lite lugnt och dricka ännu mer honungsvatten.
Hoppas ni mår bättre än vad jag gör nu iallafall!

                                                                

Puuusssheeei <33

398

Siisåådääär!!
Nu har jag bakat sockerkaka, muffins och chokladbollar till morgondagens loppis. Kom förbi om ni är i närheten så kanske ni hittar något intressant!
Allt mellan himmel och jord säljs! Nästan iallafall men mycket säljs, om ni inte ska köpa så kan ni ju komma förbi och ta en liten fika och säga hej till mig, kanske köpa en lott och vinna något.
Men nu ska jag kolla över det sista till imorgon, snart är det även dags att ta ut sockerkakan. Luktar gott här gör det!


                                         

Puuussheeei <333

397

Idag har varit en kanske lite intressant dag, den var roligare iår än för ett år sen iallafall.
Idag var vi i folkparken för att lära känna ettorna, eller iallafall veta vilka det är. Vi gjorde lite olika aktiviter så som, slå i spiken i en träkubbe, dragkamp, straffsparkar på lärare, bära en flaska på en bricka och sista var leta reda på winergummi i en låda mjöl, bland alla så gav sig jag, lollo och jens på oss denna uppgift och såklart så blev man mjölig och det var ingen vacker syn!

              

Såhär såg jag och jens ut, det var så äckligt med mjöl i munnen så korten fick gå väldigt fort så kanske inte blev några bra bilder men minnen är det iallfall.
Nu ska jag städa rummet och börja baka lite för morgondagen, ska ha ett litet lotteri och se om man kan få några pengar på den. Lite kakor och bakverk kan man vinna på det och kul att vinna är det ju alltid så någon kanske köper!

                                                          Puuusssheeei <3

396

Jag kan verkligen inget annat än att äääälska dr House! Tycker han bara är föööör cool. Nermyst i sängen och med bulldoft i näsan ska jag starta mitt fjärde avsnitt för dagen men doktor Gregory House



                                                                  Puuusssheeei<3333

395

Bara för att jag tycker den är så fin så ska jag dela den med er!
Det är verkligen en låt som har och fortfarande betyder väldigt mycket för mig.



Men kan ju berätta, var till läkaren och jag hade en inflammation i led så fick lite tabletter men det är verkligen myyycket bättre nu så har stora förhoppningar på att kunna träna på Tisdag.
Nu ska min mor börja baka lite bullar så i inväntan på färska rykande bullar med mjölk startar jag ett avsnitt av House och är lite allmänt död

                                               
                                                  A natural look


Puuusssheeei <33

Fleur sensible de Vulkanens

Att vara söt som socker kan den inte vara när den har ett inre lika hett som kokande lava.
Att vulkanens blomma var skön är det ingen som ifrågasätter, titta nära. Riktigt nära men om du rör inser du att den kanske inte var så vacker som ögat först trott. Du känner ens taggar, hårda som granit stå ut från den spröda knoppen till skydd mot kontakt. När giftet börjar droppa är det bara att springa om livet är dig kärt. För vulkanens ros är en och dock orörlig liggande i vulkanens skugga i väntan på något fagrare som kan öppna hennes inre.


                              Vulkanens spröda blomma
                                         Av: Kajsa Guuldlock Löfgren


394

Snart dags att natta sängen för att orkar upp till andra dagen i skolan. Första dag gick ändå väldigt bra, väldigt mycket information att ta in men jag tror faktiskt ändå att det blir ett himla bra år detta. Ett inte allt för stressigt schema har vi fått och det kommer fortsätta så hela år2.
Hoppas att andra dagen går lika bra. Efter skolan ska jag ner på stan och fixa lite. Efter det blir det att gå till vårdcentralen så att dom får titta på fossingen min, själv tror jag inte att det behövs. Visst ont har jag men tror att det går över men min mor vill det så man vet vad jag kan göra med trärningen och hur mycket jag ska stödja på den och så. Okeej detta kanske inte ni förstår något av men det är såhär att jag har något sååå sjuuukt ont i trampdynan under stortån och den på insidan av foten när jag lägger för mycket tyngd på foten. Svårt att förklara igentligen men det kan ju vara dumt att gå på foten och jag igentligen inte får det och att hoppa på kryckor i ett kök, jaa det går helt enkelt inte ihop!
Men nu ska jag sova, men önska mig lycka till imorgon så får vi hoppas det är och okej att gå på den lilla fossingen och får även hoppas att jag kan träna! Hoppas hoppas hoppas hoppas!!




                                                                                    Puuussheei <333

393

Usch usch usch usch!! Dags för skola, och kan ju inte direkt påstå att jag är pepp på det men så kan det vara ibland. Men nu är det detta stressiga år kvar sen är det ju bara ett ytterligare stressigare år kvar sen är man fri som en fågel. Tror jag iallafall men man vet ju aldrig om man ska plugga vidare eller inte.
Efter skolan idag ska jag ner och kolla efter ett par byxor och sen ska jag även kolla på ett par skor. Hoppas att man hittar några. Men får se hur mycket jag orkar gå för har så FÖRBASKAT ont i foten!! Vet inte riktigt vad det är för något men ont har jag iallafall. Men nu ska jag gå och fixa lite innan bussen går


Puuusheeei<33

392

Hela denna dag har bestått av städning, urplockning, rensning och tömma massa gamla saker på tippen. Så nu har vi fått ut riktigt mycket men mycket är fortfarande kvar. Men om en timme beger jag mig av upp mot Vånga för att gå på gudstjänst och träffa massa trevliga personer. Sen ikväll när jag kommer hem så blir det att mamma och jag ska städa det sista i mitt rum *suck* orkar verkligen inte städa mer men nu är det bara det sista kvar sen ska jag inte städa på väldigt länge!
Men hoppas att alla ungdomar har en sista trevlig helg innan alla skolor drar igång igen. Själv börjar man på måndag kl 13.00
Ha det suuuper bra!!!

                 Puusssheeeii<333

                                          


Mes pensées au sujet de Toi

Som ett hus i stormen skyddar du mig, som ett paraply i regnet hållet du mig torr, som elden i en kylig vinternatt värmer du mig, som vatten i en öken släcker du min törsta, som stödhjulen på cykel hjälper du mig att hålla mig upprätt. Detta gör du för mig för att du älskar mig för den jag är och för att du dog på korset för min och så många andras skull. För att hjälpa oss genom det svåra och förlåta oss för våra synder så att vi kan få uppleva din härlighet och få ditt beskydd. Hjälp mig att vara starkt, hjälp mig öppna boken och få läsa om alla dina under och om Salomos vishet. För allt du har gett mig så har jag inget att ge tillbaka, jag har min tro och min kärlek till dig men för dig betyder det allt för det är sagt att den som öppnar sig för dig ska du ta emot med öppna armar, och det är i din famn jag vill tillbringa mitt liv i.



                                   Av: Kajsa Löfgren
                                               Mina tankar om dig


391

Nu idag på eftermiddagen var jag inne i norrköping på rixfm festivalen. Fick massa snygga bilder på fyrverkerierna så tänkte dela med mig av några.




                                               



Men nu ska jag gå in och lägga mig i sängen snart och spela lite schack på datorn. Imorgon blir det till att sova ut lite innan man börjar skolan igen på måndag. Usch inte pepp på det, men sådant är livet.


                                                                           Puussheei <333


390

Ojsanbojsan, nu är man supermätt i maggen. Maten jag laga idag blev ju faktiskt riktigt lyckad. Några sakar som skulle varit annorlunda men jag ger det 8/10 tummar upp.
Jag sa ju igår att det skulle vara panerad kycklingfile men det blev inte så för kyckling var inte riktigt tinad så körde på ångad istället.
Så nu heter den rättetn *Kajsa's kyckling med krämig svampsås*. Tyckte det passa lite bra med tanke på att när jag börja hade jag ingen aning om hur jag skulle göra det men det sluta med succe iallafall så det blev ju superbra!!
Men nu ska jag städa undan lite efter mig och sedan fräscha upp mig lite. Sedan blir det att åka in till stan och gå på augustifestivalen och sedan ikväll rixfm och fyrverkerier. Ha en riktigt fortsatt trevlig dag!!


Puuusheeei <333



                                 

389

Uschibushi, nu är man ju nästan vuxen, klockan är inte ens tolv. Jag har redan gjort mig iordning, jag har diskat, tvättat och ska börja laga mat nu. Tur att jag inte har städat för då hade jag nog fått en vuxenkris! *suck* men antar väl att det är dags att börja växa upp nu


  

Men men nu ska jag börja med maten så bloggar lite senare. Blir att göra till mig, mormor och pelle så får inte misslyckas nu. Så är det helt enkelt! Hahahahha hade bra!


                                   Puuusssheeei från en som börjar bli vuxen!

388

Jaaa *suck* nu kanske jag nästan är klar, ska bara lägga ner det som jag ska spara i en låda och det som jag ska sälja i en låda.
Men ska berätta vad jag ska göra imorgon, eller rättare sagt vad jag ska laga imorgon. Imorgon ska jag ställa mig vid spisen och göra panerad kycklingfile med svampsås och potatis. Vi får se hur det går för det är första gången jag ska laga det men jag tror faktiskt att det ska gå bra, tyvärr har vi inget pannkoströbröd hemma så det får gå bra med vanligt ströbröd. Men kan uppdatera om resultatet imorgon.


Puuussheei <33

387




I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul

I know that you are something special
To you I'd be always faithful
I want to be what you always needed
Then I hope you'll see the heart in me

[Chorus:]
I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I wont let another minute go to waste
I want you and your beautiful soul

Yeah

You might need time to think it over
But I'm just fine moving forward
I'll ease your mind
If you give me the chance
I will never make you cry c`mon let's try

[Chorus]

Am I crazy for wanting you?
Maybe do you think you could want me too?
I don't wanna waste your time
Do you see things the way I do?
I just wanna know that you feel it too
There is nothing left to hide

[Chorus]

I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I won't let another minute go to waste

I want you and your soul
I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
Ooooooo
Beautiful Soul, yeah
Oooooo, yeah
Your beautiful soul
Yeah

386

Nu har man varit ute på en långpromenad med Mick. Gick till Kimstad för att hälsa på Lena, det var en promenad på 6km men det gick oväntat bra faktiskt med tanke på att det börja spöregna när jag kom in i Kimstad som gjorde att både jag och mick blev dyblöta. Men nu ska jag duscha lite och sen fortsätta rensa rummet lite eller så blir det i omvänd ordning, det vet jag inte men det märker vi.


Puuusheeei <33


385

Uppe tidigt idag, men såklart skulle min mor väcka mig för att få upp mig i tid! Men jag hade satt min väckarklocka på halv10 och gå INTE upp innan dess och det gjorde jag inte heller. Men nu har jag ätit frukost och klätt på mig lite. Har startat min spotify och nu är det dags att börja rensa ur massa kläder.
Man kan ju hoppas att man kan få lite mer plats nu. För om man har mer plats kan man ju fylla ut den sen med nyare kläder, eller hur!?
Nee men nu ska jag faktiskt sätta igång så jag blir klar innan mormor, pelle och mick kommer. Eller aa så gott som klar iallafall.

Puusheei <33

384

Börjar känna av livet hur det skulle va om man flyttat hemifrån, nästan iallafall. Idag har jag tvättat kläder, rensat ut lite av mitt rum så två påsar ska jag slänga nu, ska även diska lite snart men måste få komma ut innan jag får kruppet!!! Så blir att ta sig upp till Emelie och hitta på något skojj med henne :)
Hoppas ni alla har en supertrevlig dag och en skön sista sommarlovsvecka


                                     puussheeei <33

383

Nu är man hemma och sitter vid datorn, om ett litet tag kommer Jens hit så får man väl se vad som händer sen. Kläderna är iallafall uppackade och själv är man helt slutkörd men lite till orkar man. Skriver senare

           Puuussheei <33

382

Imorgon är det dags för hemfärd. Blir att ta kustpilen och sedan sitta i linköping lite och vänta men det ska nog gå bra ska du se. Har haft det riktigt suuperbra här. Men nu ska Ninna och jag kolla på lite film och så ska jag massera Ninna lite...


    Puussheei <33

381

Nu är jag lite sur på min mobil för den följde med hem till Norrköping igen fast att jag är i Västervik!! Ingen snäll mobil att rymma ifrån mig sådär!! Så nu blir det utan telefon fram till på måndag eftermiddag *sadface*


   Puusheeei <33

380





SMUUUURF!!!

379

Sitter just nu vid Ninnas dator nere i västervik och har på massa bra högjud dunkmusik! Både hon och jag har myst in oss i våra onepiece.

                       



                                                                       puussheeei <333

378

Sitter nu lite vid dator och har en liten paus i packandet igen. Den sista tvätten är nu snart torr så det är bara packat ner det och lite hygienartiklar sen så är det finito. Inte lång tid kvar nu innan man får träffa min söta Ninna!
Men nu ska jag packa det sista och sedan fixa mig iordning för sängen.


Puussheeei <333

377

Heeelluuu

Sitter och lyssnar på lite musik från spotify och tar det lite lugnt. Förut var jag inne i stan och kollar vad mina gamla gameboy advance spel var värda och personen inne på Game sa att mitt pokemon spel kunde vara värt 800:- Det tyckte jag var rätt awesome

  

Så nu skulle jag vilja att ni sprider detta för har tänkt sälja det, så om ni vet om det är någon som är intresserad så be dom ta kontakt med mig via bloggen så kan jag prata vidare med den som är intresserad, säljer även lite mer spel såsom:

          

                            ¨

         

376

chaaa chaaa

Har tagit en liten paus i mitt packande. Igår så vigdes min dag åt att börja rensa ut lite ur mitt rum och att vara med sandra. En låda hann jag rensa men kan berätta att det var mycket att rensa ut och många beslut om vad man ska behålla, va som ska slängas och vad som ska säljas. Beslut beslut beslut men lite av det är klart nu.  Imorgon blir det att åka ner till västervik till min finaste Ninna och hälsa på henne lite. Stannar där ett par dagar innan det blir att åka hem igen och fortsätta med att rensa ut hela rummet. Men nu ska jag inte skriva mer för har lite annat att göra men hoppas att alla har det bra!


Puuusheeeii<333


375

Nu är jag lite fascinerad faktiskt för helt från ingenstans, nästan iallfall, dyker en gammal 3310 upp och jag känner så stark för att föra tillbaka dess forna stortid och glans så jag satte in mitt simkort i den och nu ligger den på laddning så ska vi se om den fungerar, vi får hoppas på et bästa

                                  
                                                                                 pussheeiiii<333

374

Nu är man hemma nu igen men blir inget längre inlägg eftersom jag inte mår så speciellt bra. Men allt har varit jätte braa, helt underbart. Men skriver lite mer när jag känner mig kryare

Puusheei <33

Égalez la personne que j'étais vient I toujours au bout

Att vinden blåser är något jag inte kan förstå, men att den får kjolen, håret och löven avv röra sig är något som bara sker. Men stenen står stilla oavsett vad, vinden kan smeka dess skrovliga och hårda yta. Vattnet kan smeka dess alla ytor, det spelar ingen roll. Stenen förblir en sten som den alltid har varit. Kanterna kan slipas som en diamant, formen kan ändras men den kommer alltid att vara en sten. Likt stenen kommer jag alltid förbli den jag nu är. Alltid samme, nu och i all tid även om min yta ändras.

                                                   Likt den jag var kommer jag alltid att vara
                                                                       av Guuldlock


RSS 2.0