313

chaaa chaaa ;)

Tänkte väl berätta att jagb lever så att alla är med på det även om jag är supertrött just nu och verkligen inte orkar sitta vid datorn något längre för att...... aa jag vet inte men bara för att helt enklt. Om det nu är enkelt det vet man ju liksom aldrig inte.
Har varit och tränat judo idag samt handlat mat och olika saker med mammsen, handla faktiskt ljus till ett ljuskors i mitt rum så någon kväll kommer mitt rum fyllas av kaffe/vanilj doft

                        

Men nu ska jag iallafall sova lite. Imorgon blir det in i köket och laga massa mat sedan hem och packa och städa rummet lite innan min micke kommer på torsdag så att han slipper få en chock. =)


Puusheeei <33

312

Tänkte bara berätta att jag sitter vid min nya datorn och gör det första inlägget härifrån nu. Aaa från den här datorn allså,
Har suttit och lekt lite med den nu, förut var Sandra här en stund så man fick träffa henne lite innan hon åkte iväg igen. Hämtade upp henne påvägen hem när jag åkte från Micke där efter en supermysig helg.
Men nu ska jag leka ännu mer med min nya dator.


Puusheei <33


311

Sitter hemma hos micke vid deras dator och uppdaterar mig lite om vad som händer där ute i världen.

                        

Idag så har micke och jag varit ute tills hans systers gamla hus med dom och hjälpt till att samla ihop det sista så att allting blev klart där.
Ikväll så blir det en chillig filmkväll med lite trevliga personer, bra filmer och lite godis kanske, det är sådant man märker


Puussheei <33

P.S Jag har inhandlat en ny dator, eller jag valde ut en och mamma köpte den åt mig idag eftersom jag inte hade pengar på mig igår så hon tog mina pengar och fixa den är mig idag. Så imorgon ska jag sätta mig med den och leka lite och se om man får igång :)    D.S

310

chaaa chaaa

pga dålig internet-åtkomst på min "normala" dator så blir det tyvärr inte lika mycket inlägg som annars då jag bara blir så arg om jag startar datorn och internet fungerar men sen så slutar det funka efter ett litet tag men jag ska köpa ny dator på söndag så då kommer det (hoppas jag) mer inlägg.
Idag har jag klippt mig och micke följde med mig hem och ska sova över här. Imorgon följer jag med honom hem och hittar på massa roliga saker där.
Men nu ska vi göra lite annat, packa iordning inför imorgon och sen gå och lägga oss tidigt för jag är så trött så jag håller på å storknar!!!


Puuussheeei <33
                                                                   

309

Sitter och kliar mig lite i skallen just nu och kan inte riktigt förmå mig till att göra något!?!?!

                                    

Men tror att jag helt enkelt tar det lite lugnt och går kanske och lägger mig i sängen klickar igång tv:n och kopplar av där

Puusheei <33

308

Chaaa chaaa

Sitter här hemma just nu och ska snart åka ut och övningsköra lite.



310

chaaa chaaa


Just nu har mötet avslutas så ska snart skriva lite protokoll och sedan ta 6bussen hem och göra iordning inför imorgon då jag ska med mikaela hem. Kommer bli lite kul tycker jag. Eller inte lite utan mycket!!
Men tänkte att jag skulle ta och satsa på att skriva sedan när jag kommer hem om jag orkar starta min enormt sega dator. Men eventuellt ska jag köpa en ny datorn i helgen så då kommer allt gå massa bättre ;)
Men nu måste jag avsluta för Erika ska ha datorn.


Puusheei <33

309

chaaaa chaaa

Just nu sitter jag uppe i elevråds rummet med min sötaste micke. Senare blir det ner på stan och byta ett par skor som var lite fel storlek.
Ikväll ska jag även sova hos Mikaela i hennes brors lägenhet så då blir det lite sovmorgon som tur är. Köket imorgon igen, men nu ska jag fixa lite och sedan gå upp på ett möte.


Puusheei <33

307

Har suttit med penna och pensel i handen lite idag

                  

Resultatet idag iaf från dagens sysselsättning


Puusheei <33

306

VAR ÄR MIN MOBIL!?!?!?!?!?

Inte bra när mobilen dör och man inte har någon aning om vart den är!!!!


                                                              

                                      

Puussheei <33                                                                                        


Les pensées que je ne veux pas prévoir

Ibland kan tankarna vara skrämmande.
Så skrämmande att det ibland är bättre att inte tänka alls.
När jag tänker för mycket kommer de hemska tankarna fram.
Tankarna som jag behöver disstraktion ifrån.
De tankarna kommer fram på kvällen när det är mörkt.
Jag försöker att inte tänka på tankarna som jag inte tänker på under dagen.
Vill inte tänka på dom tankarna, dom är inte snälla.
Inte snälla, inte snälla alls.
Jag blir så rädd!

Av: Kajsa Löfgren, Tankarna jag inte vill tänka

305

Gomorgon på er era fislusar ;)

Just nu sitter jag och myser framför datorn till Romeo+Juliet. Har ätit lite frukost, har inte planerat dagen något direkt utan jag får så vad som händer.


                                       

Puussheei <33

304

Har sett världens sötaste sparbössa!!!

spargris

sparbössa

En lite kisse som kommer upp och tar pengen när du lägger den vid hans matskål. Kärlek verkligen, fattar att man kommer spara pengar om man hela tiden vill se honom komma upp och hämta den lilla pengen!!


Puusheei <33

303

Chaaa chaaa

Nu är man hemma efter en supertrevlig helg hos min pojke. Kom hem till honom vid halv 8 i fredags efter en trevlig dag med Rasmus uppe vid Romme Alpin. Fick lite pizza när man kom, sedan satte vi oss vid tv:n och kollade på let's dance men jag såg inte hela för jag somnade genom halva programmet.
På lördagen så blev det hjälpa till och bära både en ny och en gamal duschkabin (delar av dom iallafall) sedan gick vi en liten sväng och tog det lugnt sen resten av dagen. Likadant har vi gjort idag, slappat, varit ute och sväng och sen myst lite. Vet ju inte hur mycket det blir att träffas i veckan. 

                                     
Nu ska jag äta lite naturgodis och sedan ta en liten dusch och va lite social med mamma och micke som jag inte träffat nu på länge.

Puusheei <33

302

Chaaa chaa

Tyvärr äre det så att jag inte har tillgång till dator jätte mycket  eftersom min dator är trasig. Men tänkte uppdatera er om att nu har jag och min grupp i köket har börjat gå heldagar inne i storköket. Riktigt kul men oerhört jobbigt!!
Igår så hade jag ett litet möte med Erika och Rasmus angående Romme ( som Rasmus och jag ska åka till imorgon ). Efteråt så åkte jag hem till min Micke och sov där.
Ikväll så ska jag till pappa och sova där så det blir lite kul ;)


Puusheei<3

P.S Ni får gärna göra en kommentar om det är något ni vill att jag ska skriva om eller om det är något ni vill veta om mig   D.S

301

Nu har faktiskt Kajsa varit massa duktig idag och räknat matte med alla små siffror dansande framför ögonen på henne fast hon igentligen bara vill gå och lägga sig och sova för att hon är massa trött

                     

Tänkte faktiskt packa ihop sakerna och bege mig in mot sängen, det väger starkt just nu.
Imorgon så blir det lite halv roligt. På morgonen så ska jag ha ett 2h och 20 min långt matte prov ( men får gå när man är klar som tur är ) efteråt så ska jag gå ner på stan och fikusa lite med Mikaela över en semla med tanke på att det är fettisdagen imorgon.

                                         

Tror att jag tar en semla, är inte säker. Det är nämligen så att jag ska testa på judo lite senare och vill ju inte gärna att den ska komma ut samma väg som det kom in bara för att man var dum och åt den innan man träna!?!?!  
Men nu slår mina ögon ihop så bestämmer mig faktiskt för att det räcker med matte för idag och hoppas på det bästa på provet imorgon.


Puusheei <333

300

Usch, huvudvärk som bara den!! Men bara en lektion till sen blir det hem och försöka ta det lite lugnt men måste ända plugga på ett matteprov till imorgon. Gillas INTE!!!! :(



Puusheei <3

299

Chaaa Chaaa

Jag vet att jag inte har bloggat nu på någon dag men har inte riktigt haft möjlighet till det eller jätte lust att sätta mig vid datorn.
I torsdag så blev det bara ett kort styrelsemöte och sedan fick jag skjuss med Alex och Sara upp till vånga så jag kunde vara med på cellen som jag inte har varit med på under hur lång tid som helst så det var riktigt underbart rent ut sagt!!! 
                               

Igår så följde Micke med mig hem när han hade slutat så kvällen blev tillägnad honom och inte datorn. Men nu ska inte jag skriva mer för nu ska vi ut och gå en lite sväng så man kommer igång lite. Ska se om ja ginte kan försöka få in något lite senare också.

Puusheei <333

298

Chaaaa ;)

Är det bra med er alla?? Nu var det fredag igen. Jag vet att iallafall jag inte tycker att det känns som fredag och veckan har gått sjukt fort så man inte har hunnit märka något känns det som!
Måste berätta att igår fick jag det underbara tillfället att åka upp till vånga på celle, kändes superbra att vara där upp igen och ska försöka komma oftare för behövde det verkligen.
Men nu måste jag gå så man hinner med buss :)

Pussheei <33

297

Nu kommer äntligen inlägget med lite bilder förstår inte att det ska vara så svårt att koppla in mobilen i datorn och skriva lite till bilder?? Tyyydligen ;)



Fick en lite glad överraskning när jag insåg att vasaloppet gick av stapeln samma helg som jag var uppe i dalarna. En bild från tjejvasa. Hade tyvärr inte tid att ta mer bilder eftersom jag skulle vidare till ett stall där och ut och rida lite



Och mitt i bildfånget står Bläsi som jag fick rida på och bakom står Atte som Sylvia (ägaren) red på. Det var underbara ridturer verkligen, det är så lugnt och fridfullt där uppe så det är makalöst. Atte Tyckte tydligen dock inte om att va med på bild med en liten bild fick jag



För er som är intresserade av hästar och som undrar så är bläsi en islandshäst och Atte en lätt nordsvensk



en underbart solig dag fick vi iallafall när vi var där uppe. Fast det var inte så herrans kallt ändå. Som ni ser så är det ju faktiskt en hel del snö och på dom flesta ställen så nådde snöhögarna mig till över mitten av låret!




Puusheei <33

296

Jag vet att jag lovade ett inlägg igår men jag och micke kom hem så himla sent och sen så var vi tvugna att komma ut en sväng och sen orkade jag verkligen inte att starta datorn eftersom vårat internet hemma är så himla sjuuukt segt. Men ska verkligen försöka ordna det i eftermiddag.


Puusheei <333

295

Gomorgon, jag vet att jag har lovat att lägga in bilder från dalarna men på morgonen är det alltid som stressigast så lägger bara upp ett inlägg som snabbast och kan garantera ett inlägg med bilder i eftermiddag sen när jag kommer hem.  Men blir en liten morgonbild så länge så ni vet att jag lever



Puusheei <33

RSS 2.0