måndag måndag måndag måndag......

Jaaaaa nu är det måndag igen och dags för skolan. Ska precis ha lite engelska nu men är bara så trött så skulle gärna åka hem och sova istället.
Hoppas att alla får en riktigt bra dag,
puusssheei<33

första dagen på praktiken

Nu har jag klarat av första dagen på det nya praktikstället. Det gick bra tror jag, några missöden skedde men klara mig ur dem levande. Nu ska jag göra mig iordning för nästa arbetspass som börjar om en timme! Puussheei<3

mmmmmm, tycker min pojke är lite gullig!

Idag efter en jobbig dag i skolan så ska ska jag få möta upp min fina pojke och så ska ha bjuda mig på lite bio, det tycker jag är riktigt gulligt! Men får se vad det blir för film. Hoppas att alla får en riktigt bra dag.
Puusssheeii<33

Jag vill inte vara i skolan!

Jag är för trött helt enkelt för att orka skolan idag! Kan jag inte bara få gå hem och lägga mig! :(

mmmmmmmm

Nu är jag riktigt mätt, har precis ätit lite tacogryta som jag gjorde igår. Nyttigt och bra så det kan vara ett tips! Är ni intresserade så säg till så slänger jag upp receptet här på bloggen.
Men aaa jag tror jag nääääästan har packat klart, det är väl typ tandborste och lite färdkost kvar, ajuste samt penicillinet ( det får jag inte glömma!! )
Ser fram emot att få åka en längre sträcka själv för man vet ju aldrig när man skulle behöva göra det i framtiden och det är ju något man också behöver åka på för det är nästan jobbigare att bara sitta å rulla än å köra i stressig stadstrafik. Tycker jag iallafall, de är jobbiga på olika sätt helt enkelt!
Men nu ska jag packa det sista och sen ska jag till pappa å hämta bilen + att han ska förklara hur hans GPS fungerar. Aaaa det var nog allt för nu!
Hoppas alla får en riiiiiiiiiktigt bra helg!
Puuussheeii<33

Äntligen fredag

okej, bara en dag kvar till i skolan och sedan är det helg ända fram till Söndag kväll.
I helgen blir det att åka upp till min farmor i dalarna så för första gången ska jag åka en längre sträcka själv. Jag ska inte hela vägen upp till dalarna men jag ska köra upp till Köping där jag ska hämta upp min kusin och då får nog hon ta över lite.
Hoppas att alla får en riiiiiiiiiktigt trevlig helg!
Puussheeii<33

det är inget kul att plugga!

Sitter här hemma på våran studiedag och försöker faktiskt studera, men det går inget vidare för det är inte speciellt kul måste jag väl erkänna.
Inte blir det bättre heller av att jag ser det där nedrans medicinpaketet ligga på bordet och stirra på mig! Det är nämligen så att jag har haft problem med halsen nu ett x antal månader och för ca två veckor sen fick jag nog och tog kontakt med vårdcentralen så de tog lite prover och det visade sig att jag hade någon baskilusk där någonstans i halsen som gjorde livet jobbigt för mig så nu har doktorn satt mig på en penicillinkur med tre tabletter om dagen i tio dagar.
Men men vill man bli frisk så vill man!
Hoppas alla får en riktigt bra dag
Puusheeii<3

RSS 2.0