late nights but I still look at the sunrise

jjaaaaa nu hade jag skrivit ett inlägg men råka klicka så det försvann så nu ooorkar jag inte skriva om för är jätte trött!!!
Men en snabb fråga, ska jag fortsätta skriva nummer på rubriken eller skriva en riktig rubrik??
Lämna gärna en komentar på det.

Puuussheeei


350

Helluuu
Nu sitter man vid köksbordet med maten står och puttrar på spisen ( måste gå bort och vända på fisken!! ) Imorgon blir det lax,rostade grönsaker med ananaskeso! Muuums
Första dagen på sommarens arbetsplats var riktigt kul faktiskt!! Vissa sysslor var ju mindre roliga men så är det med alla!! Men det var verkligen suuuuper kul så imorgon tänkte jag ta en bild på min pigedräkt så får ni se hur jag ser ut på en vanlig arbetsdag. Men det lär nog inte bli så mycket mer skrivande just nu för är så himla trött men glad. Just det, måste ju bara berätta. Efter jobbet så åkte mamma och jag inte till stan, dels för att mamma skulle till salong törnrosa men även för att jag skulle kolla på ett par skor(löparskor) och tänk så glad jag blev. Jag hitta faktiskt ett par på Stadium som inte var allt för dyra heller. Efter dessa fynd så kände jag mig vääldigt generös så jag tog faktiskt min mamma till Halvars och bjöd henne på glass. Suuper gott verkligen. Det var väl min dag som jag hade att dela med mig av, hoppas att jag har någon ork imorgon till att skriva. Håll utkik efter mer inlägg


Puusheeei !!<333

349

Heelluu på er små kycklingar!!

Idag så var man uppe vid 9-tiden och åt lite gröt, så då har man varit lite duktig. Hela familjen har även varit inne i stan på lite ärenden med mig som chafför, gick riktigt bra faktiskt även om det krävs mycket träning innan man blir en duktig förare. Riktigt soligt blev det även innan regnmolnen drog ihop sig och tömde ur sig lite. I stan så var mamma och micke på plantagen och köpte lite krukor som vi ska plantera om i, sen åkte vi till Teamsportia och kolla på skor. Sista av allt gick vi in på MediaMarkt och så köpte vi äntligen en

                                     




Såå nu har man fikat lite med lite mumsigt Chai teh med en bulle och ett mariekex. Tänkte snart ställa mig lite på wiibrädan och svettas lite. Får se om det blir något mer inlägg idag. Det är ju nämligen så att jag börjar jobba imorgon så det blir upp tidigt för att sedan börja sitt första pass kl 08.00.

Puusheei <33

348

jag vet, nu var det ett tag sen men det blev ju hemfärd och så fick jag träffa min söta pojke så ville träffa honom lite innan man börjar jobba igen och så blev det midsommarfirande med massa fina människor i lotorp. Men nu ska jag fixa lite saker i mitt rum nu innan det är dags att börja jobba på måndag morgon.

Puusheei <33

347

Gomorgon på er allihopa

Lite såhär på förmiddagen på min sista dag nere hos mormor så känns det lite jobbigt. Vill ju inte åka hem igentligen även fast det är skönt att få kommer hem till det som är ens eget. Ska inte skriva så mycket för har lovat att gå ut och gå med mick. Packningen är jag nästan klar med så det är inte så mycket kvar, tandborste och lite smink bara. Men ser om jag kan skriva något när jag kommer hem. Hoppas alla får en jätte trevlig dag.

Puusheei <33

346

Tjabbababba



lyssnar till dessa underbara toner medans jag skriver detta. Kan inte skriva så jätte mycket nu för ska göra mig iordning det sista innan vi ska åka. Men skriver kanske imorgon när jag vaknar.
Ha en superbra dag!!

Puusheei <33

345

Gomorgon världen

Har alla haft en angenäm afton och kväll?? Jag har haft det iaf, och en underbar morgon. Jag har tagit det alldeles lugnt utan att stressa med någonting, duschat och fräschat upp mig så känner mig riktigt mänsklig nu.
Är även dags att bege sig av mot oasen och hälsa på mormor och pelle lite. Så får se om jag hinner skriva lite mer sen. Hoppas alla får en suuuuper trevlig dag!!!

Puusheei <333

344

halloojj
Har precis lagt på luren efter ett långsamtal med Jens, tror nästan att han å jag borde skaffa ett abbonemang så vi kan ringa gratis för annars kommer vi bli ruinerade om vi ska prata så länge varje gång vi ringer till varandra, hahaha.
Idag har det varit en lite mer aktiv dag än igår. Har varit ute med två promenader med mick och så har jag, mormor, pelle och filip varit till ett fästning en bit härifrån och gått en guidad visning, kommer dock inte ihåg vad det heter men återkommer om det senare.
Imorgon blir det också en väldigt aktiv dag. Blir att gå upp vid 8 tiden(tror jag) och äta lite gröt(kanske gå och lägga sig en stund till) innan man ska börja göra sig iordning för dagens aktiviter. Ska gå ner till Oasen där mormor och pelle brukar vara på onsdagar för att få se hur det ser ut där. Senare blir det att åka till borås och lämna filip innan det bär av vidare till Göteborg och liseberg.
Mormor och Pelle skulle gå och se på fotboll så då fråga jag becca om inte hon och jag skulle gå på liseberg då och hon kunde så det blir en riktigt rolig sista dag neråt i landet innan det bär av hemåt på Torsdagen. Men ska se om jag hinner skriva något mer imorgon annars skriver jag på torsdag innan jag åker. Nu ska jag se till att få lite sömn så man orkar morgondagens aktiviter. Sov så gott och dröm sött!!!


Puusheei <33

343

Just nu sitter jag sjunger med i tonerna till James Blunts låt Your beautiful. Denna dag har varit en mycket angenäm dag då jag parkerade min rumpa i soffan med en bok och ägna den min fulla uppmärksamhet till det inte fanns någon text kvar i den att läsa.
Hur skönt som helst, men medans dagen gick och det dåliga vädret började tillta utanför började min åskhuvudvärk ochdet är verkligen inte så skönt. Så just nu väntar jag på urladdningen så mitt huvud blir fritt frrån denna smärta.
Nu precis för en stund sen spelade jag lite wii med Filip men vi tog en liten paus för att äta lite mumsiga våfflor, sedan blev det lite spel igen innan jag gick upp och satte mig här. Men nu ska jag fixa med lite annat på datorn så får vi se om jag återkommer lite senare ;)


Puusheei <33


342

Ojojoj
Nu har man inte bloggat på ett tag men det har varit mycket med student och det sista i skolan och packa innan jag skulle iväg. För just nu sitter jag nere hos min mormor i Ulricehamn på hennes övervånging och hungrar mer eller mindre ihjäl snart. Okej kanske inte riktigt så dramatiskt men nästan iallafall. Idag så blev det upp redan kvart i 6 för att vi skulle hinna åka alla mil ända till Töreboda nästan för att vara med på invigningen av (tror jag) europas största ekologiska mjölkgård. Riktigt roligt att se faktiskt även om det var lite tufft att gå upp så tidigt. Men nu ska jag äta så får se om jag skriver något mer senare!


Puusheeei <333

341

Heluuuu

Just nu sitter jag i sängen med mucke och väntar på att house ska börja igen efter reklamen. Har även duschat av mig all svett från joggingrundan med Matilda och Emelie.
Men nu kaaaan jag inte skriva mer!!!!! för nu fortsätter house så nu avslutar jag detta!!

Puusheei <33

341

Tjoooohooo!!!!

Just nu sitter jag i skolan datasal och ska ha datakunskap men har inte speciellt mycket att göra utan att sitter och väntar på att ha betygssamtal så man sen kan dra! Jag, min micke, ninna, ninnas oscar och jens ska senare åka till linköping och äta på subway!!! Wiiiiie.
Igår hade jag superroligt med Ninna då vi spendera HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELA dagen på stan inprincip. Men det var lite roligt. Men nu ska jag fixa med lite annat ;)

Puusheei <333

340

Ojojoj
Nu är man trötter så blir ingen långt skriveri nu. Har haft servering idag samt estet och båda lektionerna har gått superbra så är nöjd. Blev inga stora missöden iallafall, lite felsägningar men det kunde man ha lite roligt åt så det är ingen fara. Lite tråkigt bara att det är sista dagen imorgon med servering men så är det ibland. Det som är skönt med imorgon är att vi har sovmorgon så får sova ända till halv 8!! Guuuud så skönt. Men nu ska jag göra mig iordning och sova.

Puussgonaaatt

339

Heeelluuuuuuuuuuuuuuu

Ännu än gång ligger man i sängen med datorn, men hur kan man motstå när sängen är så skön och man  ligger ju så bekvämt så det får helt enkelt bli så att man ligger här.
Idag så hade vi servering. Jag och Jens delade på ett 8 bord, det gick riktigt bra tycker jag faktiskt. När vi slutat gick jag ner på stan för att se om jag kunde hitta en plånbok. Det gjorde jag, köpte även en ankelkedja med två små smycken på. Allt dedtta gjorde jag i väntan på Jens. När han kom så tog vi oss ner mot resecentrum för att hinna med pendeln till linköping, nämligen så att vi bestämde oss för att äta på SUBWAY!! Det var verkligen huuuur gott som helst så det blir säkert att äta där någon mer gång :)
Men nu ska jag spela lite.

Puusheei <333

338

Ligger just ni i sängen och tar det lite lugnt efter en jobbig dag. Har haft huvudvärk eftersom det har varit så varmt/kvavt ute. De har tillochmed gått ut med en klass1 varning har i östergötland.
Fick reda pöå imorse att vi skulle få se på treornas musikal. Den var riktigt bra, lite förvirrande dock då man inte alltid förstod vad som hände men dansen och sången var hur bra som helst. Ett bra jobbat till dom.
Samtidigt som jag skriver detta ligger jag och kollar på ett program som är inspelat i Colombia och visar deras kultur och klädkod. Väntar även på mamma så vi kan boka min bussbiljett till mormor. Men nu ska jag kolla på programmet lite och plugga in lite el i datorn innan den dör.


Puusheei<33

337

goomorgon gooorgon kom hit å sjung i kör gomorgon gooomorgon
Ännu en strålande vacker dag, vaknade som vanligt vid 8 tiden *suck* kan inte sova mycket längre nu:(
Men ska börja göra mig iordning snart för att tillbringa en supertrevlig dag med min älskade pojkvän micke. Vi ska gå på bio och kanske äta något gott. Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda :)

Puusheei !!!

Ha det jätte bra på Sveriges Nationaldag



336

Nu har man duschat, ätit frukost, startat en maskin tvätt, disken är fixad och man har suttit ett tag framför datorn nu. Tänk vad mycket man hinner göra om man vaknar vid 8 och utan att stressa.
Nu ska jag gå och möta upp Sandra och ska vara lite med henne samtidigt som man fixar lite här hemma men inte så mycket att fixa, ska starta en till maskin vad kl 11 och sen laga lite lunch.
Men dags att röra på fläsket!! Ha en suuuuper bra dag!


Puusheei <33

335

hej hopp gummiplopp

Solen skiner och vinden fläktar. En helt underbar dag för att kunna åka till stranden och sola, och det är precis vad vi ska göra.
Snart om en liten stund kommer mickes kompis Ub och hans tjej Emma hit. Sen blir det avfärd upp mot mårängen och lägga sig och loppa lite i solen och kanske ta sig ett dopp.
Kan ju hoppas på lite bränna idag. Hoppas ni alla får en jätte bra 4:de juni!!!

Puusheei <33

334

Jaaa nu äntligen kan man börja slappna av lite efter veckans allt stohej och ståhå. Vi har haft besök av mormor,pelle, evelina och mick. Till och med min bror har varit här. Det är nämligen så att det har varit bröllop mellan min mamma och hennes micke. Så det har både varit cermoni och fest. Men det blev inte jätte formellt så det var skönt med. Det var hur fint som helst och det var några st som grät faktiskt, jag blev lite rörd men grät inte, men det var verkligen så himla fint.
Nu ska jag och micke hitta på någonting roligt, ingen aning om vad dock men det löser sig.

Puussheei <333

RSS 2.0