209

Just nu har jag lite bekymmer. Sitter och försöker lista ut vad jag önskar mig men det är verkligen inte det enklaste. :O  Har önskat mig än så länge: 

• Någon form av kroppsbehandling
• innetofflor
• böcker

Ni kan jätte gärna få komma med ännu fler julklappsönskningar

Tänka länka denna video också som jag tycker att alla borde ta åt sig. Speciellt -becouse I'm beautiful-



Puusheei <3

208

Vad skönt det är med sovmorgon ibland. Idag börjar jag inte förren vid 5 över 1. Så idag tar jag 20 över 11 bussen inne så slipper jag sitta allt för länge inne i skolan. Har precis ätit lite frukost och ska snart fixa det sista så är jag klar.
Ska försöka skriva min önske lista så min mor får den. Idag efter skolan är blir det till att åka till dietisten igen och väga sig. Hoppas verkligen att jag har gått ner men tyvärr så tror jag att jag ligger på + den här månaden. Har varit väldigt mycket småätande och godis ätande men det är bara att hålla tummarna.
Efteråt ska mamma och jag ner på stan lite och handla. Har lite rabatter att göra av med så och dom går ut idag. Det var väl allt jag hade att säga just nu ;)
Skriver senare

Puusheei <3                      


207

Nu börjar det ju vankas av att börja köpa lite julklappar. Blir kanske att köpa till föräldar? syskon? barn? kusiner? Vilket fall som helst så hörde jag årets julklapp.
Förra håret var det den sensionella spikmattan som var årets julklapp och det var rena hysterin om den


Men årets var faktiskt av helt annat slag. Dom säger att den ska vara lätt att använda och jatte bra, själv vet jag inte då jag inte har testat den.
Årets julklapp är :



Ipaden
Vet inte själv riktigt vad jag tycker om det. Den är ju rätt dyr om man bara ska ha någon lite julklapp. Mina egna 10 julklapps tips som är lite billigare som kan användas av dom meste är:

• Tubhalsdak -  Finns billiga snygga sådana, enkla, kan användas av både vuxna och barn, kvinna som man

• En tavla - Jätte fint och kan anpassas efter den man ska ge den till. Kan göra egen om så önskas

• pedikyr behandling - kan ges till både män och kvinnor. Alltid skönt att få fötterna ompysslade

• Massage olja - Jätte skönt att få massage med. Man kan få bra oljor till ett skapligt pris

• Mössa&vantar - Helt underbart i detta kalla vinterväder när det blåser på och snöar

• Färg&penslar - låta den som får det plocka fram sin kreativa sida

• Ett par sockar - varmt och skönt om fötterna efter att man varit ute och kanske lekt i snön.

• En skiva - Kan alltid vara kul att kanske få en skiva med sitt favorit band/artiste att lyssna på om kvällarna

• Ett bio besök - Om man vill göra det lite mer personligt än ett vanligt present kort. Kanske passa på o ge det till någon man håller ett öga på.

• Godis - Det sitter ju aldrig fel med lite godis, spela roll vad man gillar. Sött, surt eller salt. Det är ju alltid gott ;)

Hoppas det kanske är till någon hjälp i denna förvirrning i vad man ska köpa för julklappar. Nu ska jag gå och vika lite tvätt och städa mitt rum innan jag ska ner o springa av mig lite energ på löpbandet i gymmet.

Puussheei <3

206

Fick en lite fin blomma av pappa idag när vi var inne i stan och lämnade lite saker till min bror:)

make a gif

Nu är det snart dags för mig att sova så man orkar med yttligare en vecka. Snön faller fortfarande utanför. Det skulle komma ca 1dm till inatt här. Hoppas att jag kommer in till skolan imorrn. Bussen lär ju vara försenad iaf.

Puusheei <3

205

'Helluuu ;)
Sitter vid datorn seg och mysklädd. Utanför vräker snön ner och det är väl -5C och jag har inte alls lust att gå ut idag och det kommer jag nog inte göra heller.
Meen tänkte inte berätta att jag inte ville gå ut utan berätta om hur det var i danmark igår men vad berättar bäst? jag eller bilder? Hmmm tror jag kombinerar det lite ;)

make a gif






Dom två hetaste brudarna som åkte på tåget ner;)
























make a gif

Godaste pizzan jag någonsin ätit!! :O




 

 

 

make a gif


Någon hade gjort helt otroliga isskulpturer. Här har jag tagit bara två exemple. En Ekorre och fåglar men det fanns många fler

 

make a gif

 

Det var lite bilder på hur jag tillbringade min lördag. Nu ska jag spela lite kort, ta det lugnt o bara ha det lugnt och skönt.

 

Puusheei <3



204

Heeej ;)
Vilken tur att det finns sådan teknologi så att man kan  skriva ett tidigare och sen få det publiciterat senare.
När det ha laddas upp så är jag och mikaela + mamma och micke i köpenhamn och har det asgrymt. Vi ska gå på en julmarknad där och kanske åka lite karusell, gå och ha det allmänt mysigt och kolla på lite danska pojkar. Det kommer bli en uppdatering om det hände något roligt på söndag

 
                                              

Ha en riktigt bra dag hemma i sverigen ;)
Puusheei <33

203

Helluuu ;)
det blev tyvärr inget lussebak för mig o mikaela idag. Det blev lite försent så vi orka inte, hahaha
Men vi satt o spela lite super mario kart. Gick till konsum och handla lite godis inför ikväll/imorgon, nu blir det för oss att sitta lite vid datorn och sedan blir det väl gå o lägga sig, kolla på någon film och sen somna i tid. Upp tidigt imorgon, redan halv 6 värre än en vanlig skoldag :O
Men ni kommer få ett inlägg imorrn om vad som händer.
Nu ska vi krypa ner o kolla på film så vi är pigga o glada imorrn :D

make a gif

Puusheei<333

202

Heej just nu sitter jag här vid datan med mikaela. Vi ska gå och baka bullar nu så blir inte o skriva så mycket men kan skriva om resultet sen ;)

Puusheei <3

201

Heej,
Får be så himla jätte mycket om ursäkt för att jag inte uppdatera igår. Det var nämligen så att jag inte hade en enda minut över. Jag hann bara hem och hämta andan innan det var dags att åka på nytt.
Igår blev jag nämligen invald i skolans elevrådsstyrelse. Och det är jag verkligen sjukt glad över eftersom det är något jag verkligen vill. Så jag och de andra som blev invalda kommer börja styra och ställa nu efter jul lovet. Är typ sjukt nervös över det men det kommer ju säkert gå skit bra ;)

make animated gif

Nu måste jag gå och äta frukost och klä på mig innan in skjuss in till skolan idag kommer.

Puusheei <3

200

Wohoo ;) 200:drade inlägget. Inte dåligt jobbat va??
Men men det är bara en lite bit på vägen. Idag har snön vrääktr ner hela dagen och det har blåst så kallt så jag har varit kall ända in i märgen. Men idag är jag jätte nervös inför imorgon. Det är nämligen så att jag har sökt till elevrådsstyrelsen på DeGeer gymnsiet och imorrn avgörs det om jag hamnar där eller inte på årsmötet.
Jag hoppas verkligen det så ber alla som ser det här att verkligen verkligen hålla tummarna för mig imorrn och skänka mig en tanke vi 2-4 någon gång.
Det var det stora som hände idag som jag ville förmedla till er. Men idag har halva veckan gått och det är även bara 3 dagar kvar tills på lördag som jag lägnat superduperuper mycket till.
Men nu ska jag gå och vara lite social med min mor, äta lite och byta om innan det är dags att dra iväg på boxträning.

Puusheei <3

199

Heej igen.
Nu är jag äntligen hemma efter en riktig lång dag i norrköping. Har varit i skolan och faktiskt haft två av mina lite mer favorit ämnen nu. Livsmedelshygien där vi läser om microbiologi. Det är faktiskt väldigt facinerande men samtidigt blir man lite smått äcklad av det.

 

campylobacter och Salmonella
Kan ni gissa vilken som är vilken?? Kan säga rätt svara när någon har gissat ;)

Men iallafall, så mitt andra favvo ämne är faktiskt engelska. Sen har jag flera dock men det är dom här två som jag tycker är intressantas på tisdagar. Så idag hade vi lite intresant information om hur GB faktiskt kom till och vad det heter fullt ut. Är det någon som vet?? 
Jag visste ärligt inte heller det från början med det heter: The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland. 
Det var inte liten bit va?? ;) hahah men ska inte gå in på det mer nu. Efter skolan tog jag en fika med Helena, åt en jätte god jordgubbsbakelse och drack varmchoklad. Hur gott som helst i detta kalla vinterväder.
Men nu ska jag kolla på lite annat och sen kanske krypa ner i sängen och starta en bra film och försöka få upp lite värme ;) 

Puusheei <3 

198

gomorgon ;)

Har alla sovit gott?? det har jag iallafall. skönt med en liten sovmorgon för att komma tillbaka på banan igen efter helgen. Sitter just nu och äter frukost så blir ett litet snabbt inlägg då min mage har en tendens på att börja knurra på morgonen när den inte får mat i sig.
Såg ni på biggest loser sverige igår då? det gjorde jag och herregud!!!! villken förändring vissa av dom har gjort. Iallafall jag har blivit inspererad till att börja försöka ändra på mitt liv. Men det är ju aldrig försent om man kollar på rune. Vilket jobb, vilken förändring. Han är verkligen värt allt han kan få när han är så duktig. Likadant men ALLA andra som varigt med och kämpat och förändrat sina liv.

Karl Fredrik i finalen. Foto: TV4

Vinnaren av biggest loser sverige 2010!!
Stort grattis.
Men nu ska jag äta min frukost och sedan göra mig iordning för att åka till skolan ;D

Puussheei <3

197

Tjuuu

O guuud vad trött jag var imorse när jag vaknade. Men det ska bli lite skönt med sovmorgon imorgon. Blir ett litet tag iallafall. Men idag så blir det hem direkt efter skolan. Äta lite, åka o skaka loss hela kroppen i en omgång affrodans.


Efteråt blir det hem om kolla på biggest loser sverige!! Undra vem som vinner??



Karl fredrik??

eller

maria??

Vem tror ni??
Tycker båda är lika mycket värdiga vinnare. Dom har ändrat något enormt på sina liv. Skapat bra vaner, gått ner i vikt och börjar tro på sig själva att dom kan klara allt.
Det är den största vinsten tycker jag.
Men det är bara att vänta och se ikväll.

Puuheei <3


196

Har precis sätt klart på filmen, fantomen på operan såklart. Alltid när jag ser filmen börjar mina tankar att snurra, börjar tänka mycket på allt och inget.
Är facinerad över att man har lyckats skapa en sådan facinerande film. Danserna, sången, händelserna. Det tar mig med häpnade varje gång. lyckas inte mätta sinnet på den filmen.

 

Är helt facinerad av den här dansen/sången. Dansen kan jag inte ens beskriva vad jag tycker om, den är facinerande, gripande, allt möjligt.
Sången är så sorgsen, gripande, lockande man vill bara sjunga med och uppleva det dom upplever där som sina karaktärer.
Men nu ska jag gå och lägga mig och vänta på att en ny dag åter skall gry och bli till en ny vecka.
Låta tankarna och drömmarna ta mig till något oväntat och nytt.

Pussheei <3

195

just sitter jag med en omgång färg i håret och väntar på att det ska bli klart ;) får se om jag laddar upp en bild ikväll annars gör jag det imorgon ;)
Nu ska jag kolla på fantomen på operan. Äääälskar den!!



 




194

Idag har jag varit ute och övningskört med min käre mor. Och vet ni kors i taket. Jag har faktiskt fått tagit en bild på henne som får vara med här. Så nu ska ni få se min underbara mamma som jag tycker så kärt om (ibland iallafall, inte alltid ;) )

make a gif

Så fort jag har skrivit klart detta inlägg som jag gjort när det är publicerat, såklart, ska jag börja läsa lite ut min konfermations bibel. Ska börja läsa romarbrevet 1 & 2.
Senare när micke kommer hem blir det även till att färga håret, men vad det blir är en överraskning ;)

Puussheei <3

193

Vilken slappar dag detta blev. Men det är lite skönt för är fortfarande riktigt trött efter övenattningen men tror det är förståligt när man somnar vid halv 6 på morgonen o vaknar vid 10 sen. Men så är det ibland.
Kul var det iallafall ;)
Men jag har faktiskt varit lite duktig idag. Jag har gjort klart arbetet om kött, "mitt" kött var kanin och hare. Inte det enklaste men nu är det klart iallafall.
Något som jag upptäckte idag, lite efter dock, var att det finns en dirty dancing2!!!
Hade ingen aning om det. Den gick på tv idag så såg på det medans jag åt lunch. Men måste nog säga att jag föredrar ettan då jag tycker att den är bättre gjord. Men så kan det var
Visste ni om det?!?



Aldrig försent att lära sig något nytt. Eller vad säger ni?? ;)
Men nu sk jag faktiskt vara lite snäll mot mamma och vika lite rentvätt som ligger o väntar i vår fotölj.

Puusheei <3

192

Ursäkta att det inte blev så bra uppdatering igår. Vi hade ju nämligen öppet hus så det blev inte av. Men nu skriver jag ett litet inlägg.
Idag blev det en riktigt kort dag, bara estet och matte. På esteten har vi börjar jobba med glas. Vi ska göra glasfat och jag är klar med det mönstret jag ska ha så det får ni se;)
Om en halvtimme jag jag gå och träna zumba en timme och sedan gå på övernattning med kyrkogruppen.
Ska bli riktigt trevligt tycker jag :) blir o äta tacos o ha massa skojj.



Sådär ser min figur ut som jag ska göra. Men nu ska jag gå och byta om och börja småpacka inför övernattningen.

Puusheei <3

191

heej ;)

just nu sitter jag i datasalen på garvaren. Idag blev det också en sådan dag som också kändes sådär lite onödig.
Va verkligen pepp idag på att ge gärnet på gympan men så blev det inget. Likadant med svenskan. Så hade håltimme från kl 11 till halv 4. Nu är det ca en kvart kvar innan vi ska börja förbereda inför öppet hus som börjar halv 6 och pågår fram till klockan 8. Hoppas det är några som kommer.

Puussheei <3

190

Usch o fy!!!!

Idag kändes det inte alls värt att åka till skolan idag! :O
Vi hade lektion i knappt en halvtimme o dom första 10 minuterna gjorde vi inget.
5 minuter gick åt till uppropet
10 minuter att gå igen hur man flyttar en fil till en annan ( inte spc svårt)
5 minuter fick jag vänta på hjälp eftersom jag inte vet hur jag ska göra
10 minuter fick jag hjälp med en sak o sedan blev vi ivägkörda!

Hmmm vet inte riktigt om jag känner mig så glad över denna dag men så kan livet vara ibland. Efter skolan gick jag lite på stan och kollade. Träffade sedan lollo, jensah o jennifer. Var med dom ett tag så åkte jensah o jag ner till resecentrum och tog pendeln hem. Eller aa till kimstad iallafall sen fortsatte han mot linköping och jag åkte hem med bussen.
Nu om 2 h ska jag träna lite box med elin. Hoppas jag kan köra slut på mig själv denna gång utan att skada mig.


Puussheei <3


189

uhej åhåå

Nu är det onsdag och halva veckan har gått snart.  Idag blir det en väldigt lugn dag med tanke på att vi har halvstudiedag och slutar redan kl 13.00 men vi börjar ju inte förren 11.40 så det blir ju bara en lektion och sedan åka hem och hitta på något annat att göra. Blir nog att fortsätta skriva på livsmedelskunskaps uppgiften. Men nu ska jag gå o fixa lite annat.


make a gif

puussheei <3

188

Just nu sitter jag men en skön rengörande ansiktsmask och skriver på min livsmedelskunskaps uppgift om harar och kaniner. Myser även men lite ljus, marabou mini choklad och lite toner av cue - Wrinkle Round Your Eye


make a gif

187

En sak har jag märkt. Och det är att det ibland är rätt enkelt att få folk att kolla på en.
Men allså såhär: Jag och min kompis carro stod och väntade på bussen och då stod vi och sjöng. Inget högt direkt men så fick jag en snille blixt. Man kan ju faktiskt nästa skapa ett soroundljud om man står mitt emot varande och sen står och "aaaaaaah:ar" in i varandas munn, men då måste man ha samma ton också.



Sådär ungefäääär stod jag och min kompis o tog samma ton. Men det var lite kul för vi såg hur alla runt omkring stod och kollade och små skrattade lite åt oss. Men man kan ju faktiskt offra sig lite för att föra ett leende till människors ansikte nu när det börjar bli lite halvdyster höst och det blir mörkt tidigt o man bara vill gå i ide.
Men nu måste jag göra lite läxor. Måste skriva klart engelska uppgiften vi fick idag o sen fortsätta mitt arbete om harar och kaniner ;)

Puussheei <3

186

Hahaha, idag på bussen hem så hade jag och carro lite mysigt. Vi satt o sjöng några fina astrid lindgren låtar. Tycker faktiskt nästan att nils karlsson pyssling är en av dom finaste. Va tycker ni?? har ni någon favorit??
Nu ikväll blir det till o träna spinning.

Pussheei <3

185

Heej

Just nu sitter jag inne hos pappa och har övningskört in. Det gick väl lite skapligt. Första gången jag åkte på motorvägen men det gick ju alldeles utmärkt. Inte så farligt som jag trott.
Blir till att äta lite mat och så ska pappa få en lite present. Det är ju trots allt farsdag. Micke fick sin present imorse, tycker han är en sådan fin xtra pappa så jag var tvungen att köpa något åt honom. Han blev jätte glad och rörd så kändes så bra att ge honom något.
Ikväll blir det att gå ut och gå med sandra en sväng och kolla på matten en sista gång innan provet på måndagsmorgonen. Men nu ska jag gå o se om jag kan hjälpa till med något.

Puusheei <3

184

Här kommer lite bilder från helgen ;D





Pepparkaksbak med mikaela <3





Stallet med kusinen ;D lite halvdåligkvalitet men hade bara mobilen med och frös så skakade lite (A) haha men lite bilder över vad jag har sysslat med i helgen.
Sitter här just nu ensam, mamma o micke bastar och sandra har precis åkt hem efter lite matteplugg och lite tv-spel. Nu ska jag ta det lite lugnt. Får se om jag ska måla lite om jag kommer på något att måla ;) det märker vi
Skriver senare.

Puuusheei <3

183

Helluuu

Nu sitter jag med sandra och ska precis plugga lite matte så kan inte skriva jätte mkt.
Idag ar jag med min lilla kusin erika när hon var och red, älskar lukten av häst så längtar verkligen tillbaka till den tiden man red.
Igår var jag med mikaela och hade hur mycket skojj som helst. Var jätte mysigt också. Kommer lägga upp lite bilder senare. Både från idag och från igår. Men nu måste vi plugga lite har på på sidan 7-100 på måndag och vill att det ska gå bra.

Pussheei <3

182

Jaaa, idag är det äntligen dags att åka upp till sellen igen ;D Är ju bara en gång i veckan och det är så skönt där upp så man bara väntar till nästa gång men får åka dit upp. Hur stört kul som helst.
Men kan inte skriva, har matte o svenska att plugga på  och så måste jag städa så skriver imorrn igen <3

Pussheei <3


181

tjuhuu

Dags att gå o lägga mig snart. Upp tidigt imorrn, har ju börjat "sent" dom senaste 2 dagarna så har ju kunnat sova lite längre men imorrn blir det upp o ta den tidiga bussen till skolan.
Idag på träningspasset så vet jag inte ritkigt vad som hände men det gick inte bra iaf. Sträckte baksida lår på något konstigt sätt uppe vid skinkan ungefär så blev en liten halte lotte. Men hoppas det går över i snart. Men ibland har man tur i oturen. Imorgon har vi nämligen ingen gympa så då hinner jag nog bli bra tills nästa träningspass;D



Imorgon efter skolan blir det till att ses sig om efter något extra jobb. Är ritkigt sugen på att jobba igen nästan. När man itne gör det hela tiden är det lite avkopplande nästan.
Men men, nu måste jag gå och lägga mig. Ska smörja in med lite heatlotion också och hoppas på förbättring.

Pussgonatt <3


180

heeeej ;)
har just avslutat min frukost. Så tänkte nu är et väl bäst att man skriver något så ni inte glömmer bort mig. Nee det tror jag inte att ni skulle göra. Igår orkade jag tyvärr inte starta datorn igen och lägga upp bilder så tänkte att får ta och göra det nu ;)




 mina skor jag köpte igår.

Men nu ska jag fixa det sista o sen åka til skolan.

Pussheei <33

179

Blir ett litet snabbis inlägg nu för att sandra står här brevid mig och stressar på mig lite ;) Vi ska nämligen ut och gå men kan inte vänta så länge. Men idag efter skolan drog jens och jag ner på stan för jag var tvungen att köpa lite saker. Så nu har jag köpt ett par tights och två par skor. Tänkte jag ska ta bild och lägga upp sen men det blir efter sandras och min promenad. Det har bara varit regn och slask hela dagen och det gillar jag inte. Riktigt ruggit har det varit, uschkibuschki.
Men nu måste jag gå. Skriver lite senare ;)

Pussheei<3

178

Har precis vaknat och den syn jag ser ( när jag ser not) ser inte speciellt varm ut. Snön vräker ner utanför fönstret och vår uppfart är vit. Liksom mycket annat av världen utanför.
Vet inte riktigt om jag har sådan jätte lust att gå ut idag. Har bara lust att krypa ner under täcket igen. Sätta på tv och dricka varm choklad. Men det går ju inte.
Idag efter skolan ska jag och jens ner på stan lite. MÅSTE  ha ett par skor nu som jag kan gå i annars kommer jag få gå utan skor i vinter nästan ;)
Men nu måste jag gå och göra mig iordning och äta frukost och fixa massa. Skriver senare ;)

Pussheei <333

























177

Usch börjar tycka det här är lite tråkigt!
Klockan nu är bara 16.10 och det har redan börjat skymma över norrköping. Inte speciellt kul eftersom iallafall jag blir så trött av när det är mörkt.
När jag kom hem idag så var jag riktigt sådär frusen inombords så tog av mig dom kalla jeansen och linnet osåvidare och gosa sedan in mig i min lite för stora långtröja. Ska snart byta ut strumporna mot raggsockar o benvärmare eftersom jag fryser om tossingarna också. Lite mysmys.
Nu ska jag gå och se om jag hittar någon mat i kylskåpet. Kanske tacos eller lasange. Märker vi ;)

Puuusheei <3

176

Brrrrrrr.... fyyyyyy va kallt det är!!!!

Imorse när jag vakna och kollade på temometern så var det 5- !!!! Det är riiiiktigt kallt. Och det gillar inte jag.
Just nu är jag i skolan med Carro. Igentligen ska vi va ner på garvar gatan men det var något möte i aulan som vi var tvugna att gå på. Vet inte ens vad det är om än men det märker vi.
Imorse blev det att säga hejdå till mormor, pelle och mick eftersom dom åker hem idag. Men ska ner till dom på jullovet och tiden går rätt fort fram tills dess. Men nu måste jag gå. Ska upp till skåpet och få skapliga platser i aulan.
Skriver i eftermiddag när jag kommer hem.

Pusssheei <3


175

Heej

Har precis kommit hem efter en lååååång promenad på ungefär 1 timme och 40 minuter med sandra. Men det behövdes för hade jätte många steg att ta igen men idag har jag gått ungefär 22000 steg. Inte så lite heller. Men så kan det vara ibland. Nu ska jag gå och duscha och sedan krypa ner i sängen. Kanske kolla lite på tv och sen sova innan det är dags för skola igen.

Puussgonaattt <3

174

Tjuuu ;)

Nu sitter jag och sandra hemma hos mig. Har inte så mycket känsel i ben o fötter. Varit ute på en promenad med micken och haft lite roligt men väldigt kallt.
Har fortfarande inte fått ihop alla steg men sandra och kanske ska ut och gå en til sväng ikväll men då ska jag va mer påklädd iallafall!!!
Nu ska Sandra och jag kolla på avatar the last airbender. Sen får vi se vad som händer;)

Pussheei <3


173

Gooomoorgooonn

Har alla sovit gott?? Det har jag iallafall. Nu har jag gjort mig iordning, klätt på mig och bäddat sänge. Snart kommer mormor, pelle, emma och erika och äter lite lunch hos oss.
Hjälpte mamma nu på morgonen att laga lite lasange så det blir det till lunch. Senare ska jag ut och gå med lilla sandra och mick. Behöver gå en hel del idag! :O :/
Har ju som mål att gå ett visst antal steg/vecka och denna vecka ligger jag efter väääldigt mycket. Men får hoppas att det löser sig ändå. Men måste gå och duka fram lite nu och hälsa lite på min bror.

Pussheei <3

172

Nu har jag suttit och målat lite och sedan ätit kladdkaka ;) muuuumma..






























171

Just nu sitter jag vid datorn och kopplar av lite. God mat i magen och en kladdkaka i ugnen. Mamma och restan av sällskapet sitter i vardags och har det trevligt medans jag sitter i min lilla datahörna och myser lite med levande ljus och musik.
Idag var jag inne och övningskörde med pappa och det gick faktiskt väldigt bra. Körde nog en,två timmar så var väldigt trött efteråt. Trodde nästan inte man blev så trött men tydligen. Men det var kul iallafall. Men nu ska jag fixa lite annat och vara lite social innan det är dags att ta ut min kladdkaka.
Ha en bra lördags kväll

Pussheei <3

170

Igår blev det ju lite sent. Men var och bowlade med dom finfina tjejorna mikaela, rebecka, carro och emelie. Gick faktiskt rätt bra för mig och det var verkligen hur kul som helst. Efteråt gick vi och åt lite på donken. Fast skulle inte ätit där från börjar men det blev så ändå.
Idag ska jag städa lite och sen ska jag in till min far och övningsköra lite. Hoppas det går bra. Men det tror jag. Det märker vi. Men nu måste jag städa lite ;)

Pussheei <3



En riktigt gamal bild av mig

169

Heeelluuu ;)

just nu sitter jag hos matilda och bloggar lite hos henne. Vi har myst lite med hennes ödlor och jag har gosat med både en rysk sköldpadda och en skäggagam. Lite intressant, har tyckt det var läskigt förut men dom är ju inte så farliga igentligen.









Hade bra


Puussheeei <3

168

Gomorgon ;) klockan är 10 och jag har varit uppe ett bra tag. Ska ju till stan med emelie och bussen går om ett tag så skriver lite snabbt här.
Kollade klart på fantomen på operan idag. O fy va bra den var!! älska låtarna i den, men tycker riktigt synd om honom. Men så kan de va men det är iaf en film jag rekommenderar starkt till alla som inte har sett den. Men nu måste jag gå. Måste borsta tänderna o hinna ut till busshållplatsen innan bussen kommer och det kan ju vara en fördel ;) hahah

Pussheei <3

167

Blev en riktigt lång kväll för mig och sofia ;) åkte in vid 6 och träffade matilda, emelie och linda(en av matildas kompisar)

     matilda                                emelie                                sofia

Sedan gick vi en sväng på stan och gick sedan ner mot pappa grappa. Jag åt pizza och sofia åt pasta o kött..

 
min pizza                                            sofias mat


Och så efterätterna såklart ;) min är till höger och sofias till väntser :)

 

Veet min ser lite mysko ut men den var faktiskt rätt så god. Men nu måste jag sova. Ska upp tidigt imorrn och åka till stan med emelie så måste ju orka lite ;)

Pussgonatt<3

166

Tjuuu ;)

Nu hade jag lite tid och skriva, eller det kanske jag hade innan också men visst inte så mycket vad jag skulle skriva. Men nu iallafall är jag klar i tid innan bussen går. Sofia och jag ska in till stan och ha lite trevligt vi två.
Men idag har jag varit på gymmet och tränat lite, kollat på film



Och så har jag tagit mig tid och måla lite som jag inte har gjort på jätte länge. Blev inte riktigt klar men kanske gör klart denna iaf ;) hahah :D men tog en lite bild iallafall.


Sådär är den än så länge :) Får se om det blir bra när den är klar är faktiskt lite nöjd redan nu. Va tycker ni??
Men nu ska jag gå och vika lite tvätt ;)

Pussheei <3


165

Nu har jag precis kolla på house på min egna ny köpte platt tv ;) hur gött som helst :) ska se en film sedan men har inte bestämt vilken än bara






Va bara tvungen att visa hur supersöt köttbullen var i helgen. Lite dålig bild, I know men fick ta med mobilen så ;)



164

Heej nu är jag hemma och sitter vid datan igen. Haft ett riktigt roligt dygn nu med skratt, skrik och lite sömn hahah.
Igår var jag, mollie och sandra på löfstad slott och både mollie och sandra var rädda. Kanske mest mollie, hon gick med huvut ner i mina tuttar och kollade in golvet och det är ju också något att se på ibland. Men sen åkte vi hem och sandra och jag tog ett litet kvällsmål och sen gick upp och satte oss på rummet men vi var så trötta så vi gick o la oss ganska direkt. Men fy vilken natt. Sandra var ju inte på sitt lugnaste humör utan hade sina fasoner med att prata i sömnen och vara uppe och gå. Vid sista gången blev jag så vaken så vi inte kunde somna om. Och hujeda mig!!! Gissa vad klockan var när sandra och jag var uppe!!



Joo kvart i sju. Så då var jag och sandra upp och åt frukost och sen hade vi en riktigt skön för och eftermiddag. Både hos henne och hos mig. Vi har kollat på film, spelat tv-spel och gått en lite sväng.
Vid kvart över 6 gick mamma och jag och tränade power step, gick lite halvt sådär. Har varit så förkyld så fick avbryta passet efter typ 50 min av att huvet snurra som en tok och mådde lite dåligt.
Men så är det ibland. Det var väl min dag i det stora hela. Nu ska jag sitta framför datan lite.

Pussheeii <3


163

Heeeluuu ;)

Sitter just nu och lyssnar på bumpy ride och man känner bara för att börja dansa. Iaf jag, är så bra rytm o den här och kan se dansen på näthinnan och känner bara hur kroppen rör sig och så ska man försöka skriva ;) hahah inte så enkelt
Men nu ska mamma och jag åka upp och lämna saker hos sandra och sedan åka till löfstad. Får se om jag kan skriva not ikväll annars skriver jag imorrn och berättar ;)

Pussheei <3




162

Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Ritkigt skönt efter ett pass på wiiboarden.
Idag har jag tagit det lugnt. Kollat på film. Pluggat på lite svenska ordkunskap och haft det allmänt skönt. Snart kommer väl mamma hem och lite senare ska vi upp till sandra lämna lite saker och sen ska vi bege oss mot löfstad slott för att gå på en spökvisning. Kommer säkert bli lika kul som alltid ;)


Pussheeei <3

RSS 2.0