333

Sitter just nu i datorn och den är snart avslutad. Sen blir det hem och börja göra sig iordning lite inför eftermiddagen bröllop mellan min mor och micke. Inte min micke nu allså. Men det ska bli så himla kul. Det är inget stort men litet och mysigt. 10 personen kommer det vara ungefär.
Min mormor, pelle, mick och evelina kom upp för att var med så det var lite roligt, hon följde med mig till skolan idag men hade inte så mycket lektioner. Svenska och då kollade vi på film. Odyséen och sen datakunskapen är det sitta och pyssla lite vid datorn.
Nu ska man fixa det sista, slutar om 10 min

Puusheei <33

332

Heeluuuuu på er :))

Sitter i datasalen på garvaren och har en superstor håltimma ända fram till halv tre!!! måste dock påpeka att den har pågått från i lite mer än en timme nu så inte jätte kul med ett hål i schemat på 11,12,13,14 ½ 4½ timme!!! :O
Men det blir att göra klart en uppgift som ska vara klar imorgon. Så dags att börja jobba på den ;)

Puusheei <333

331

Sista arbetsdage innan en vanlig skolvecka börjar, oj oj oj hur kommer jag orka detta när jag redan är så sjukt trött! Men det är väl bara att bita ihop, snart är det ju över så man får lite sommarlov iallfall. Guud va skönt det blir.
Men nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag få åka med mamma och micke till linköping. Dom skulle ändå dit så då sparar iallafall jag lite pengar hahahaha
Neee men skriver senare!


Puusheei <33

330

Ojsan och fyyyy så trött jag är!
En riktigt påfrestande dag har det varit. Blev en del att laga mat, det var rätt lugnt men fick va ensam så var lite chockad med det gick bra. Så imorgon får man lite sovmorgon och börjar vid 10 så märker väl lite när man slutar.
Men är riktigt nöjd på det hela och hoppas att chefen också är det.
Träffa Sandra efter jobbet och vi hade sällskap hem. Körde med mammas micke ut på cooperspåret och jogga lite. Trodde faktiskt aldrig att jag skulle orka runt två varv med tanke på att man inte har någon kondition. Men nu ska jag duscha och sen krypa ner och kolla på lite House sen.


Puussheei <33

329

Gomorgon på er allesammans.
Just nu sitter jag vid frukostbordet oh får i mig super goda mackor bestående av råga, bredbar leverpastej med tomat och lite salt. Underbar start på dagen.
Men ska konsentrera mig lite nu på min frukost så skriver jag kanske lite senare.

Puusheei <33

328

Idag har det varit en väldigt jobbigt dag så är väldigt trött. Har varit och serverat första gången men tyckte det ändå gick rätt så bra, lite kanske man rörde ihop det men det var ändå första gången så lite får man ju fråga. Efter skolan åkte jag ut till löfstad slott för att få lite information om mitt sommarjobb där. Tror faktiskt det ska bli väligt intressant och spännande så det ska bli riktigt kul.
Imorgon ska jag till Linköping och provjobba på en restaurang där så hoppas verkligen att det går bra, man får hålla tummarna.
Nu ska jag duscha och gå och lägga mig för är verkligen helt utmattad. Kan passa på att berätta att jag övningskörde idag också, ändå från blacka till norrköping och sen ut till vånga igen och det tar ju lite av orken när man inte är van och har mycket att tänka på men det gick ändå faktiskt väligt bra.
Hoppas ni får en jätte bra och önska mig lycka till


Puusheei <33

327

Chaa chaaaa

Jaa nu har man ju fyllt 17 år men inte tusan känns det någon skillnad förutom att alla säger "fy sjutton vad du ser ut", lite kul men aaa
Idag, eller aa igår, bakade mamma och jag en tårtbotten som jag lade fyllning i och garnera idag.
Blev riktigt snyggt faktiskt :)



                                             

God var den också så tror jag lyckades ^^ Men nu ska micke och jag gå och lägga oss så man somnar skapligt med tanke på att det är skola imorgon,


Puusheeei <33

326

Heejsan ;D

vet att jag är jätte dålig på att skriva nu för tiden men det händer mycket i skolan och inte så mycket på fritiden. Just nu sitter jag med läxorna så ska inte skriva så mycket och snart kommer min morbror hit lite och fikar med mig så ska väl hinna så gott som klart med detta med tanke på att det ska vara inne om mindre än en vecka och i helgen finns ingen tid ;) men hade det så bra så hörs vi snart igen!!!

Puusheei <333

P.S bara tre dagar kvar så fyller jag år!!! D.S

325

Chaaa chaaa

Nu ska micke och jag snart sova men kan säga att det är 12 dagar kvar tills jag fyller år nu ;)



Puussheeeii <333

RSS 2.0