nytt år, nya möjligheter, nya vänner och nya upplevelser

sitter just nu inmyst i min onepiece men snart är det dags att klä på sig lite kläder och bege sig upp mot vånga och en helkväll i kyrkan. Det blir skratt, spel, kanske lite galenskaper och fyrverkeri tittande.
Inne i ugnen står kladdkakan och på bänken brevid står skinkpajen som jag gjort
Ska snart skära lite sallad så man får något till. Vet ju inte riktigt vad som finns där uppe men något gott blir det nog.
Men hoppas alla får ett riktigt bra avslut på året!
Några nyårslöften??
Puuussheeii<33

En riktig frostig vinterdröm, det är vad jag lever i men jag andas sommarens ljuva dofter

Nu har jag varit ute och gått med Sandra ett bra tag och pratat och kollat på stjärnorna och pratat lite mer och blivit kall.
Men nu sitter jag i sängen och försöker få upp lite värme, ska nog försöka somna lite tidigt ikväll så man inte är allt för trött imorgon när det blir att vara uppe lite längre än vanligt
Någon som har några stora planer inför nyår?

Puusheeeii<33

I can't get no satisfaction out of it

Det känns som att vore kväll men igentligen är klockan bara halv tre, känns som att man borde hitta på något men man vet inte riktigt vad...
Något jag vet är iallafall är att jag var uppe i tid, åt lite tomtegröt, kolla på vampire diaries och sen åkte micke och jag ut med bmw för att övningsköra!
Kan säga att det är STOOOOOR skillnad mot volvo och bmw, iallafall mickes. Men det var riktigt kul dock lite läskigt innan man börjar lite på sig själv men sitter ju dock bakom ratten som är värd ett x antal kr som jag nog inte skulle ha råd med i första taget......
Men det gick bra, fick inte ett enda kärringstopp och vi var även upp i finspång och körde. Åkte tillbaka, genom kimstad och upp på mototrvägen, svängde av vid klinga och åkte hemn igen så det blev en bit men det var riktigt kul.
Nu tror jag jag vet vad jag ska göra, jag ska sätta mig mig och måla lite och se vad det blir. Vet inte om det blir att måla en tavla eller om det blir att måla naglarna och sen pilla lite med dom.
Hoppas alla får en bra dag!!
Puuuussheeeiii<33

slutet på året ger slutgiltiga tankar om året som gått

Jaaa nu när julen börjar vanka mot sitt slut och även detta år så börjar man ju reflektera över året som varit.
Har jag gjort något meningsfullt iår?? Har jag kunnat hjälpa någon som har behövt hjälp eller har jag varit en dålig medmänniska?
Jag hoppas inte jag har varit det utan att jag har varit god.
Är det mågon mer än jag som har något nyårslöfte? Något man vill förändra med sig själv, sina livsvanor eller omgivningen.
Men nu, har alla haft en fin jul??
Det har jag haft iallafall. Vi har haft massa god mat, bingospel med vinster, ris a la malta, rester som självklart ingår i allt julhysteri.
Puuussheeii<33

dan innan dappardan men inget att doppa i

Det har aldrig varit så nära julafton utan att jag har någon julkänsla!!! Men nu har jag iallafall städat mitt rum lite och slagit in lite paket.
Snart ska jag även göra lite pannacotta till kvällen då jag och sandra ska fira lilljul!!
Hoppas allla fåår en sjuuukt bra (snöfri) julafton imorgon! <3



                                                                                              Puuussheeeii<33

nu är jag klar med mina läxor så nu är jag lite nöjd och glad!!

Nu har jag precis avslutat min sista läxa som ska va inne innan jul. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på min egna lilla julkalender, eller inte min kalender men min favorut kalender!!!
Ha en riktigt bra tisdags kväll!!
Puuuussheeeii<333

that's a merry merry christmas

Nu när snön faktiskt ligger kvar här ute så börjar julkänslan smyga sig på. Den förstärks lite till när man myser in sig i en stor och varm tröja samtidigt som man har lite tända ljus och dricker lite te.
Idag har jag lite engelska kvar att göra, okej en liten sak på matkunskapen men sen är jag ändå så gott som klar och det börjar kännas riktigt bra!!
Kanske blir så att man ändå får ha ett lugnt lov.

Puuussheeii<33

namen titta det snöar å jag blir så glad

Detta var en riktigt bra start på dagen. Klockan 10 var jag hos massören och fick en riktig omgång, väl hemma så satte sig jag och mamma och drack lite te.
Men när jag skulle ta en tepåse så upptäcker jag att dom har packeterat fel, så att en av mina favoriter finns inte med!!! Utan istället så har dom packat med en blue fruit..... Så att detta blev lite fel

Nu ska jag sätta min med mina läxor och hoppas på att det blir klart idag så att vi ikväll kan sätta oss och kolla på greveholm!!!
Puuussheeeii<33

en riktig gryta med en liter glädje och ett kryddmått hemsk heter

Jaaaa
Nu är jag här igen, men är lite delvis oskyldig till att det inte har blivit något bloggande för internetet på min dator har inte fungerat alls som det igentligen ska göra.
Men det har varit många roliga dagar men ibland har det inte varit så kul.
Idag tex var det inte alls en bra dag. Men vill gärna inte gå in på vad som hände såhär öppet. Men man kan säga att det förstörde min dag totalt iallafall!
Glädje stunderna skulle jag gärna vilja fokusera på annars. För mig var glädjestunderna som idag när det snöa, i helgen när jag var med Marianne på hennes jobb och dansa, i torsdags uppe på cellen så hade jag det verkligen jätte trevligt, vi hade lite tända ljus och lite julemys.
Nu ikväll blir det att försöka göra klart lite läxor och sedan blir det till att bara ta det lugnt och inte stressa över huvetaget.
Nu är det ju även snart jullov och det börjar blir dags att komma upp med lite planer. Är det någon som har något förslag på vad man kan göra??
Puuuussheeii<33

allså bara wow så jag får ont i magen

Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att Amanda kommer vinna annars kommer jag verkligen gråta och vara så enormt sjukt besviken på sveriges befolkning, nu när man har sett hennes utveckling och vilket otroligt självförtroende hon har fått och hur hon bara lyser upp på scenen.
Första gången jag faktiskt kan säga att jag faktiskt har totalt fallit för en idol!!

P.S Tror min tv går lite före min mamma och mickes för efter att jag skrattat lite åt den kollar som blåste jury 2009 för man hör bara hur dom asgarvar. Eller så har dom helt enkelt en humor som är lite efter. För okej det var kul då men nu har man snaaaaart sugit ut allt det asgarvsroliga från det.


Bjuder på en bild sen jag på konsert med min morbror, kan ni gissa vilka vi kolla på??


                                                                                                      Puuussheeii<33

sitter och har lite smårysningar

Såklart eftersom det är fredag så är det ju idol men det är ju inte vilket vanligt idol program som helst!!! DET ÄR IDOLFINALEN!!!
Nu har Robin precis framträtt och jag hade lite rysningarna. Nu väntar jag med stor förväntan på att Amanda ska sjunga

                                                                                                 Puuussheei<33

Min stortå är mitt huvud

Sitter helt avtrubbad i soffan, ska snart gå och lägga mig. Är så trött och avslappnad så jag inte vet vad. 
Idag när jag kom hem så låg ett paket till ig på bordet, det var mitt nya mobilskal så nu är den utrustad med både skal och skyddsplast.
När mamma kom hem så börja vi prata om att jag skulle vilja gå på en massage och fixa till lite fel i kroppen som bara gör ont så hon ringde på en här i skärblacka så jag fick en tid idag!!
Så nu har man fått massage på ryggen, axlarna och sidorna. Var riktigt skönt men också lite smärtsamt ska tillbaka dit tre gånger till nu så vi får verkligen hoppas det blir bättre.
Men nu måste jag sova så jag orkar med resten av veckan!!

  
                                                                                  Puussheeii<33


jag skakar vid blotta tanken

Nu tror jag har tagit ut mig totalt för aven fast´jag inte är trött så skakar mina muskler. Men nu ska de få koppla av i en varm dusch innan det blir dags att krypa ner och kolla på outsourced

                                                                                                  Puuuusssheeii<333

det ligger lika fint på backen som vaniljsocker på en kaka

JAG SER DET SNÖA JAG SER DET SNÖA DET VAR JU ROLIGT HURRA, NU ÄR DET VINTER NU ÄR DET VINTER SOM VI HAR ÖNSKAT SÅKLART. NU TAR VI KÄLKARNA FRAM, Å VANTARNA PÅ. Å SEN VI ÅKER I BACKEN HEJ VAD DET SKA GÅ



                                                                                         en snöööig puss<33

en riktigt fin vecka

Jag gillar den här veckan faktiskt, den har innehållit många fina och glada saker för min del
Jag har:

• Ätit choklad ur min super gulliga chokladkalender
• Fått sett breaking dawn för andra gången med super trevligt sällskap
• Lärt känna en ny person som jag inte alls trodde var så trevlig
   och lätt att umgås med som jag först trodde
• Täffat det roliga gangbanget och haft en super rolig lördagskväll fylld
   med dans och många skratt
• Klarat de sista proven för den här terminenmed bra betyg
• Har riktigt många fina stunder den här vecken helt enklt

    

                                                                                               Puuussheeeii<33


RSS 2.0