Försvunnen bloggar återfunnen

Förlåt men det har varit så mycket nu på senaste tiden så jag har helt enkelt inte orkat blogga något, det känns som att jag bara har skjutit upp det och tänkt att jag gör det en annan dag. Men nu vet ni att jag iallafall lever även om jag ä sjuuuuukt trött.
Men nu ska faktiskt jag och Mattias gå och lägga oss och kolla på secret circel. å imorgon blir det liiiite sovmorgon eftersom jag inte börjar förren vid tio så det kommer bli något så sjuuuuuuukt skönt att få sova någon timme extra!
Puuussheeii<33

Hmm en rolig lördags syssla?

Just nu sitter jag och Mattias vid deras köksbord och pluggar. Kanske inte det roligaste man kan göra men ibland är det nödvändigt. Jag skriver om Sikhismen och mattas pluggar på något som jag inte alls begriper mig på men men det behöver jag inte heller som tur är! Räcker med att han vet vad jag gör för det fattar han iallafall.
Lite senare idag blir det att fika när Johanna och Rikard kommer hit och sen blir det ta det lugnt, kolla på "The secret circel" och äta något gott ikväll. Kanske att vi ska försöka komma ut en sväng till men det får vi se vad som hinns med! 

Puussheei<33


uschi buschi mitt huvud.....

Usch idag blev det inget bra alls, huvudet värker som bara den! Gick hem från praktiken och raka vägen hem i säng och sen var jag totalt däckad ända till klockan ringde vid halv 2.
Lyckats få i mig i "mat" och sen har jag bara kollat på tv och hämtat matteplaneringen så jag vet vad det är jag ska jobba med i matten.
Mattias kommer hit snart och håller mig lite sällskap och så kanske jag ska försöka ge mig på lite matte, annars blir det jobba med dryckesuppgiften.
Puussheii<33

Hmm, tror det börjar bli lite överdrivet

Satt idag och hörde hur några tjejer satt och prata om Iphone och hur barn hantera dem. Något som förvåna mig var när hur dom berätta att deras yngre syskon satt och spela, tog bilder och kolla på bilder med dom. Okej det i sig kanske inte är så chockerande men när de sa hur unga deras syskon va hajja jag till. Den enas syskon var 2 och den andras var 1 och ett halvt.
Men är det bara jag eller kan man inte vänta lite med att lära barnen mobiltelefoner, jag hade ingen mobil förren jag börja 6:an och då var det verkligen inte någon Iphone utan en gammal, stöttålig telefon.
Snart kommer väl barnen födas med en telefon vid örat och redan kunna den senaste tekniken. Hmm neee jag tycker man ska vänta med att ge barnen ansvar för en telefon!

images.jpg

Hoppas att alla får en riktigt bra kväll och en bra tisdag! 

Puussheei<33


Igår slocknade ett vackert leende

R.I.P+Michael+Clarke+Duncan_934d0c_4067908.jpeg

Igår försvann en av mina stora förebilder. Han avled på sjukhus igår pga av en av en hjärtattack som han hade tidigare i somras.
För mig kommer han nästan alltid vara John Coffey från The Green Mile men jag tycker det är otroligt han en sådan person kan få dö så tidigt. Det tycker jag inte är rättvist! Varje gång jag ser honom le så börjar jag le och idag blöder mitt hjärta.
Mina tankar och böner går till Micheal, hans familj och vänner som lider mer än jag vid denna tragiska händelse!
Må din själ vila i frid Michel!


Svenska men inget att göra

Sitter just nu svenska lektionen men inte speciellt mycket att göra. Boken har jag läst klart men kan inte få någon uppgift så kan inte skriva något, det är faktiskt lite mindre kul med tanke på att man måste sitta och fördriva tiden med ingenting men okej då är det faktiskt rätt bra att man har en dator som man kan sitta och skriva på. Eller surfa på.....
Men hoppas alla får en riktigt bra måndag!
Puusheei<33

En lugn men aktiv helg

En sak vet jag säkert iallafall, jag är trött! 
Kan väl inte påstå att jag har stressat i helgen men vi har ändå haft saker att göra. Första skolveckan är även avklarad och ska snärt sätta mig och göra lite läxor, har några uppgifter i matte B att göra så vi kan börja arbeta med boken på tisdag.
Igår var Mattias och jag i linköping HELA dagen! Vi var på antikrundan och fick några saker värderade, eller aa jag fick det. Han följde bara med mest som sällskap till mig och det behövdes verkligen! 3 och en halv timme var vi där och då spenderade vi mesta delen av den tiden i kö! Men det var ändå värt det, fick lite rolig information om de saker vi tog med men det var ändå inga förmögenheter.
Efter antikrundan åkte hem till Johanna och Rikard och fick lite fika och lite prat innan vi åkte till deras gamla lägenhet för att ta deras fönster en sista gång så att de rena tills den nya hyrestageren flyttar in.
Klockan var 8 innan vi kom hem till blacka och med ett svagt konstanterande så insåg vi att vi inte hade ätit något ordentligt på säkert 8h så det blev att slänga ihop lite spagetti carbonara och luta sig tillbaka i soffan med mat och lite cider.
Idag blir det att ta det lugnt och kanske kolla på någon film, göra lite matte och fika lite. Vi ska snart precis göra lite chokladbollar för att lyxa till det hela lite!
Hoppas att alla har haft en riktigt bra dag och vecka!
Puuussheei<33

RSS 2.0