Nu tar jag ledigt.

Hej på er.

Nu tror jag att jag tar lite ledigt från bloggandet, men bara ett tag. Blir lite roligare om jag har not och skriva om men just nu händer det inte så mycket. Men jag kommer skriva lite i slutet av veckan. Hoppas ni har det bra så länge!


Puusheei <3

mmhmmmm

halojsan

nu sitter jag vid min brors dator. Han var itne där just nu så tänkte jag att jag kunde spara på lite energi och inte starta mig. Har precis duschat bort all färg från kroppen efter avslutnigen på jobbet. Vi måla oss blåa men sen upptäckte jag att en av färgerna var väldigt att få bort så är fortfarande lite smått blå. Funderar på att kanske gå ut lite ikväll men får se om man lyckas ragga upp någon.

Igår så var jag, Rebacka, Emelie och några andra treliga personer ute och gick typ kl 12 på natten efter att i kollat på någon jätte konstig som hette Smoke Signals. Men det var riktigt trevligt. När vi kom hem så satte becka och jag oss vid datorn men vi kom inte särifrån förren vid kl 2 men då lyckades vi starta att perfym krig så i höll på att kvävas i rummet så då var det bara öppna fönstret.

Men nu måste jag gå för nu kom min bror tillbaka och vill ha sin dator. Men skriver imorgon.

Pussheei <3

regn och åter regn

Gomorgon på er!

Nu är det söndag igen. Sista dagen på veckan, va fort tiden går. Inatt har jag nästan hela tiden hört det regna och det gjorde det fortfarande när jag vaknar och nu med. På morgonen nu klippte Mikeal min lugg så den slipper hänga ner i ögonen på mig. Nu på förmiddagen ska jag fixa ihop ett par lösnaglar så jag slutar bita på naglar. Fy på mig. Sen på eftermiddagen ska jag hjälpa Emelie dela ut reklam åt Matilda. Inte alls så sugen på det just nu såsom vädret ser utö. Men det är bara bita ihop och se glad ut. Ikväll så kommer Rebecka till mig så vi ska sova över. Vi ska också vara så våghalsiga att vi ska testa på att gå ut och springa. På måndag morgon ska vi in till stan och gå runt där och ha riktigt mycket allmänt trevligt innan jag ska iväg på typ en liten avslutning för oss ungdommar som jobbat på stdium sportscamp i sommar.

Skriver senare idag. Pussheei


goooooodis!!!

Nu tror jag att jag börjar utan en hälsning. Eller blir det konstigt?? Men men nu har jag redan skippat den.

Idag var ju som sagt min sista jobb dag. Kan inte riktigt fatta det. Känns lite knäppt. Men samtiditg skönt. Eftersom det här var sista lägerveckan så var det halva priset på allt godis i kiosken. Så jag passa på att köpa upp lite pengar. Men köpte också godis till min jätte gulliga mamma.
Nu är jag jätte trött så ska skriva detta lite snabbt o sen gå o lägga mig.

Idag när jag slutat så hämta min bror mig och så åkte vi så jag fick hämta mina sista saker hos pappa och sen så drog vi hem. Vid 4 åkte jag till Mollie så vi var en stund innan vi begav oss upp till vånga för en grillkväll. Det var riktigt trevligt att få träffa lite folk som man inte träffat på jätte länge. Snart börjar också min nedrkning till Groowe lägret. På måndag är det bara en vecka kvar tills Mollie, jag och jätte mycket andra trevliga människor åker iväg till öland i 5 dagar.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Skriver ett inlägg imorrrn.

Puss o gonatt <333


sista dagen

Gomorgongomorgon

Idag är det sista dagen som jag arbetar. Ska bli riktigt skönt att få sova ut lite sen eller kunna vara uppe på kvällen utan att vara jätte trött eller vara tvungen att gå tidigare bara för att man ska jobba dagen efter. Sen nu veckan som kommer så blir det att ta det lugnt och återhämta sig lite. Kanske även ska följa med mamma och Mikael ut med husbilen någon sväng.
Nu kommer snart också ungarna. Kan liksom inte riktigt fatta det. Känns knäppt. Men nu ska jag snart hjälpa dom så kan inte skriva mer. Skriver nog något mer inlägg ikväll. Hade bra.
Puussheei<3

hej igen

hej på er.
Nu kan jag skriva igen. Fick lite bråttom att logga ut från datorn eftersom det kom ungar och då får jag inte sitta. Men tänkte bara lägga in resten av det jag tänkte berätta. Igår så Förrgår kom Sandra till mig på kvällen och vi hade jätte massa kul. Vi kolla på film, var inne på datorn och prata. Igår vid lunch så gick Sandra och jag ut och hade vatten krig Det var riktigt kul. Men Sandra påstod att jag fuska men vi hade ju inga regler. Men det blev lite kallt efter vattenkriget så vi hoppa in o bastun ett tag och kolla sedan på film o och fika och hade allmänt mysigt.
På kvällen följde jag med mamma och Micke till Gamen. Gamen är det ställe Micke flyger med sitt modellflyg. Men det blev inte så mycket o flyga, det blåste för mycket. Men vi hade trevligt och grilla lite och mamma och jag satt och läste bok.
Så nu har jag berättat allt jag har gjort. Nästan iallafall. Men nu ska jag fortsätta jobba. Hade bra
Pussheei<3

tjululu

hej på er.
Nu är det dags för fredags mys igen. Skulle nästan ge sjukt mycket för att få fredagsmysa med någon. Är så myssugen just nu. Men också riktigt trött. Idag är näst sista jobbdagen. Men nu kan jag inte skriva mer. Skriver senare idag.
Pussheei <3

buuuuu

heluuuu
Va gör alla? själv sitter man i datastudion. Man märker att många är lite smått databeroende. Man kan väl ändå ha tålamod att vänta lite på en data. Och vissa blir tillochmed otrevliga, och vilket prat man hör. Man märker skillnaden fast det inte är lång tid sen man själv var där. Men kommer inte ihåg om man var så beroende men det känns som att man inte är det nu iallafall. Är en lång dag idag. Börja redan kl 8. Fick vakna kl 7 men var så trött så det nästan resultera i att jag kom försent men jag han iallalfall som tur var.
Men nu ska jag gå in på lite annat och fortsätta vara riktigt hungrig. Hoppas att man får äta snart.
Pussheei<3

Min första ensamma natt

Gomorgon på er
Inatt var min första natt jag sov ensam. Om jag är knäpp?? Aa det kan man säga. Jag tyckte det var lite smått läskigt. Annars har jag alltid sovit med någon kompis eller haft min bror eller någon förälder hemma. Men det gick fin fint, Sov lite halv dåligt  men överlevde natten som tur var. Men vem hade kunnat tänka sig att det var så tråkigt att bo själv! Idag ska jag iväg o handla. hahaha börjar nästa kännas som jag flyttat hemmifrån. Men det är gymt kul så längtar jätte mycket men jag ska iallfall inte ha en sådan stor lägenhet. Blir så ensamt då.
Men nu ska jag va lite social med barnen. Det är daycampare här idag och dom är så söta!
Pussheei <3

egen lägenhet

Heej på er.

Nu ska jag testa på o bo ensam i någon vecka. Är riktigt nervös ellerr inte så farligt men ända lite lagom. Idag kanske matilda kommer in och sover hos mig. En liten ängel är hon är. Men nu ska jag packa upp lite o göra mig hemmastadd. skrever ikväll kanska.

Puussheei <3

ja må du lev....

Heej på er. Nu är det nästa sista jobbveckan för mig. Sista veckan med ungar. DEt känns lite jobbigt och konstig. DEt kändes så lång tid att jobba 7 veckor men tiden har gått så enormt fort!
Igår så var mormor här för att mamma fyllde år. Men jag fick följa med in till stan och köpa present för jag hade inte köpt det. Fyyy vad dåligt samvete jag hade. Jag sjöng inte ens på morgonen. Men jag tog igen det på eftermidagen när jag kom hem och köpt paket så då kändes det lite bättre. Hon fick en tekanna som hon önskat sig länge nu.
Men nu ska jag dra. Snart kommer ungarna och invaderar oss.
Pussheei <3

God kväll

Heej på er.
Nu är kl 20 i 10 oc det är ett tag bra tag kvar innan jag slutar. Sitter i datastudion fortfarande men nu lyssnar på jag på musik av gyllene tider och kollar runt lite på Glamour.se, riktigt rolig sida iallafall. Men nu ska jag fortsätta kolla runt lite. Hör av mig imorgonbitti.
<3

God kväll

Heej på er.
Nu är kl 20 i 10 oc det är ett tag bra tag kvar innan jag slutar. Sitter i datastudion fortfarande men nu lyssnar på jag på musik av gyllene tider och kollar runt lite på Glamour.se, riktigt rolig sida iallafall. Men nu ska jag fortsätta kolla runt lite. Hör av mig imorgonbitti.
<3

vaxning idag

heej på er.
Hur mår nu?? jag mår bra iallfall. Lite öm på bena idag. Testade och vaxa bena med värmevax. Det gjorde ont men efter en stund så blev man van plus att benet blev lite bedövat. Men det var ändå jätte kul att träffa Mollie idag och så hann man träffa Jonnee en snabbis också. Mamma skjussa in mig till jobbet idag och sen hämtar hon mig när jag slutar. Imorrn kommer min mormor upp för att min mamma fyller år. Men nu ska jag fortsätta äta på min klubba.
Hoppas alla får en jätte bra fredag kväll och helg.
Puussheei<3

heluuu

Heej!

Hoppas alla har det bra. Nu är det så att klockan är kvart över 2 och det enda jag har gjort idag är att ha varit instängd i pappas lägenhet o kollat på tv. Känns inte direkt som ett liv men vet verkligten inte vad jag ska göra och det verkar inte som om någon har tid att va med mig. Men men, jobbar man så jobbar man. Idag börjar jag klockan 4 så ska snart hoppa in i duschen och frächa till mig. Idag till lunch blev det något så simpelt som makaroner och kebabkött. Kanske inte låter så gott men det gick ner. Nu ska jag avsluta detta inlägg och hoppa in i duschen. Älskar den där känslan när man duschat och känner tvåldoften från huden och känner sig jättte fräsh. Hoppas alla får en bra dag! Puussheei <3

snart får man komma hem.

Nu är snart arbetsdagen slut för min del. börjar stänga datastudion nu klockan 9 så får dom andra städa den eftersom jag ska få gå o äta kl 9. Sedan blir det bara att städa en halvtimme innan pappsen kommer och hämtar en.  Ikväll blir det väl bara och chilla, kanske kolla på lite tv o så. Imorgon har jag verkligen inte någon aning om vad jag ska göra. Någon som har ett förslag på vad man kan göra innan man börjar kl 4. Men men, en sak i taget.
Nu ska jag köra froggy jump. Ett spel på ipoden som ja är helt beroende av. Men skriver något imorrn.
Puussheei <3

har aptråkigt.

Heej på er

Just nu sitter jag inne på pappas datro. Han är och jobbar och jag börjar inte förren kl 3. Idag har jag chillat lite. Blev väckt av pappa halv 10 när han ringde för att han glömt not blått papper. Men jag orka inte gå och lägga mig efteråt så jag gick upp och klädde på mig lite och sen satte mig och åt frukost och kolla på en film. Det blev att kolla på DoA, Dead or Alive. Den var faktiskit riktigt bra. Har sett slutet men hade inte sett börjar så just då fatta maninte riktigt men fattade när man såg hela. Men vet inte riktigt vad jag ska göra nu i 3 h innan jag börjar. Jag ska äta lite och så men har inget mer planerat och jag känner att jag inte hinner så mycket på 3h o inte  har man pengar så man kan dra ner på stan. Aja det blir väl o sitta här hemma och kolla på film. Men nu ska jag gå och kanske börja med  lite lunch. Vet inte riktigt vad det blir än men det löser sig nog. Men hoppas alla dår det jätte bra idag.


Puusheei<3

tropisk hetta

HEj på er.
Idag är det något otroligt varmt. Såg att det skulle vara tropisk hetta över hela sverige i en vecka. Vilket betyder i mitt fall, ingen bra sömn. Kan verkligen inte sova när det är för varmt. Det ska vara precis lagom. Aja idag innan jobbet följde jag med mamma o Micke till stan. Stan skulle köpa lite mer färg eftersom vi målar om vårt badrum. Just nu har jag redan druckit två flaskor vatten och det hinner säkert blir en till. Nu ska jag gå ut lite så man får lite syre innan man ska ha sista dataskiftet för idag. Imorrn är jag ledig så då blir det slappa och sen till mickes syster och fira henne. Nu ska jag gå men hoppas alla har haft en jätte bra dag!
Puusheei<3

inne på mammas dator......

Hej, sorry att jag är dålig på att uppdatera men just nu kan ja ginte göra not stort inlägg för min mamma ska ha datorn. Idag börjar min sista vecka att jobba kväll. Bara tre veckor kvar på jobbet. Idag ska jag följa med mamma i micke in till stan o sen släpper dom av mig på jobbet.
Igår jobbade jag dag men vi sluta tidigt eftgersom deltagarna åker hem på förmiddagen. När jag kom hem kom rebecka förbi och vi åkte upp till mårn o sola och badda lite. Det var riktigt kul. Hade inte sett henne på jätte länge. Så det var lite kul. Lite senare på kvällen kolla jag och anton på film. Tvinga honom och se på mamma mia. Han ville inte men han hade lovat så. Ett löfte är ett löfte. Men nu kan jag inte skriva så mycket mer. Min mor ska ha datorn. Men skriver ikväll eller imorrn.

Pussheei<3

stora gääspar

Godmorgon på er.
Nu är det så att klockan är kvart över 9 vilket betyder i mitt fall att jag är på jobbet. Vissa av er kanske sover men jag får ingen vila. Idag är jag sådär riktigt trött. Bara gäspar hela tiden och det känns som jag inte har någon ork. Men nu är det inte många veckor kvar till man slutar jobba. Tror jag räkna på att det är tre veckor kvar .Alltså vart  har tiden tagit vägen !?!? den har gått så himla fort. Just nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva. Men jag kanske skriver något mer idag om det blir lite lugnt i data studion så jag får tillgång till en data. Om inte det ska skriver jag ett inlägg ikväll.
Puussheei <3

Gud så skönt.

Nu sitter jag på balkongen hemma i blacka med min mor och läser bok. Eller aa hon gör det nu iallfall. Jag ville in på bloggen så la undan min bok lite. Men idag har jag haft hur trevligt som helst. Först tog jag mig en liten sovmorgon efter som det blev sent igår och sedan drog jag ner på stan och fika med Helena. Det var verkligen hur trevligt som helst!
Igår var jag ju som sagt var på poolparty med anna. Men träffa och jätte många trevliga personer som jag inte sett på länge och några som jag itne träffat men vetat vilka dom var. Det var verkligen hur kul som helst. Så ett stort tack till er tjejer för en asgrym kväll!
Nu blir det bara ta det lugnt. Vid klockan 7 ska mamma och jag gå och träna lite eftersom inte någon av oss har gjort det på länge så man inte kommer allt för mycket ur form.  Efter det ska vi in och hämta mick i stan och en sak jag glömde hos pappap. Men det var en liten snabb uppdatering om hur min dag har sett ut. Kanske skriver något ikväll om jag orkar gå in på datan men hoppas alla har haft en jätte trevlig dag så önskar jag er en fortsatt trevlig dag.


Puussheei <3

mmmmmumma mat

Heej på er allesammans.

Gick in på datorn en liten snabbis nu innan jag och min far ska bege oss till Helena för att köra lite kubb innan jag ska till centralbadet med Anna. Vi också ätit en jätte god middag. Min pappa är nämligen riktigt duktig i köket när han vill. Så idag hade han gjort röktlax med blandsalla,feta ost, keso och pasta. Det blev så jätte mycket gott. Men nu måste jag skriva för vi ska snart åka och jag har inte gjort iordning non handduk eller ombyte. Ojdå. Men det är lugnt jag hinner om jag slutar nu. Men ni får ha det jätte kul ikväll och hoppas ni också får roligt!

Puussheei

nu så!!

Nu äntligen kommer lite ungar, men har fortfarande ingenting att göra, men det kommer nog. Det var ju egentligen meningen att ungarna skulle ha kommit vid halv 9 så vi kom ju hit vid kl 8 men inte nu förren halv 11. Men då är det bara några st. Inte så kul. Men jag har suttit och gjort en fotlänk. Hade en förut men den gick sönder
(hemmagjord och så är den här). Men nu har jag än iallafall och jag är nöjd.
Nu ska jag fortsätta tråka, men men, sådant är livet ibland.
Puussheei<3

pannkakor och nattbad

Godmorgon.
Har alla sovit gott?? JAg vet inte riktigt om jag har det, har varit jätte orolig för att försova mig. Men det gjorde jag inte som tur var. Igår sov jag hos pappa och det tänkte jag göra idag med. Igår när han hämtat upp mig på jobbet åkte vi förbi stan en snabbis och sen åkte hem. Båda var jätte hungriga så vi bestämde hos för att göra pannkakor. Hur gott pannkakor än är så smakar nästa alla likadant så vi börja blanda i lite olika saker i pannkakssmeten, vi gjorde tre olika sorter men bara 1 blev jätte bra och 1 blev sådär, men vet vad vi ska göra nästa gång vi gör pannkakor, den tredje som vi gjorde blev smaka knappt någonting, det blev som en vanlig helt enkelt. Efter pannkakorna var man mätt och belåten. Vi satte oss i vardagsrummet och tog det lite lugnt. Vid klockan 7 drog pappa och jag ut till ågelsjön och tog ett kvällsdopp, Det var kallt innan man kom i.
Nu ska jag sluta skriva, men skriver nog lite senare. Det är nämligen så att jag är ensam i datastudion idag så det finns typ ingen som kan byta av mig. Inte så kul, men det blir roligare sen ikväll för då ska Anna och jag till centralbadet. Men nu ska jag sluta. Hoppas alla får ha det en jätte bra dag i solskenet.
Puusheeei<3

regn!?!?!

Go'morgon på er.
Vet ni, imorse när jag vaknade och tittade ut regnade det för fullt. Inte så jätte kul eftersom jag skulle åka buss idag och då innebär det att jag måste gå 20 minuter i regnet. Inte så värst kul.
Igår var jag på stan med mollie. Riktigt kul. Vi började med att äta på donken eftersom Mollie ville det så gärna. Sedan börja vi gå runt. Mollie hade en liten lista på vad hon skulle ha man jag skulle inte ha något speciellt. Blev inhandlat en perfym, ett puder, läppglans och nagellack. Nu måste jag gå och jobba. Det är nämligen så att det är daycamp deltager här idag och dom är så jätte söta. Dom när en typ till höften och är jätte snälla.
Ikväll ska jag sova hos min pappa så kanske uppdatera något där ikväll. Men hade bra
Puussheej<3

varit ute i skärgården.

Heejheej,

Lessen att jag inte uppdatera igår men hade ingen lust. Hade dålig insperation och så var det så varmt så man inte orka göra något. Dock var man ju på jobbet också. Men idag har det varit bättre. Idag har mamma, micke och jag varit ute och firat en kusin ute i skärgården. Dom var där i helgen så vi fick komma dit ut. Riktigt kul, det är riktigt fint där ute.

Det lev fika, bad, tjejsnack, promenad, en båttur med deras båt. När vi var påväg tillbaka med båten såg vi en säl. Riktigt coolt och se en säl ute i det fria. men det lite tråkiga var också att jag fick ett litet lyckobett av mick när vi bada. men det gick inte hål men han råka bita i en nerv så just nu går jag med stödbandage och har lite ont. men det går över om några dagar förhoppningsvis. Nu ska jag inte skriva för mycket om vad som händer i veckan så jag inte har något att skriva om. men ni får ha det så bra.


Puuussheeei <3

Jag kom in!!!!

Nu är jag riktigt mycket glad!! Jag kom in på mitt första val till gymnasiet. Blev riktigt glad när jag fick redan på det. Satt uppe igår kväll och chatta lite och skulle precis avsluta hade jag tänkt. Men då såg jag att en kompis lagt upp en bld så jag tänkte kolla det innan jag somna och då såg jag att det var resultatet på gymnasieintagningen så då var det bara att skynda och logga in på den sidan som visar vad man kom in på och såg att det stod att jag hade blivit intagen så då var då bara att trycka JA, Börja hoppa runt i lägenheten. Väckte tillochmed min mamma för att berätta.
Lika glad idag också, man ville ju såklart komma in på sitt första val. Idag var även mamma och jag på stan. Jag skulle kolla på bikini. Men hitta inte någon som passa till 100%. Men däremot hittade jag en vit jeans kjol på kapphal som jag köpte. Blev riktigt stolt över den. Men nu ska jag fortsätta jobba som vanligt. Och se där kom det ordet igen. Hoppas alla har det bra.
Puuussheeei

RSS 2.0