161

Nu börjar det lukta jul här i vårt lilla hem. Mamma har precis tillagat en jul skinka som vi har ätit. Det var hur goott som helst.  kände för att bara för att äta och äta men man blir ju mätt så hur mycket som helst kan man inte alltid äta. Men det var gott iaf så det blir nog det till frukost också. Men nu ska jag klä på mig lite och bege mig upp mot christina för att va med henne lite ikväll :) Men ni får ha det så gött ;)

Puuusheei <3


160

Gomrgon ;)
Eller aa det är väl inte så mycket morgon längre utan förmiddag men säger gomorgon iallfall. Fick en bra start på den här dagen. Vaknade vid  kl 10, gick upp gjorde frukost och satte mig och kollade på film. Gjorde en liten paus för att göra ett inlägg men nu ska jag gå tillbaka att kolla på filmen för tycker att den börjar bli riktigt bra!
Kollar på Sydney  White föresten och rekomenderar den till alla som gillar en klassisk college film med en bitchig tjej, en nykomling och massa snygga personer.

Pussheei <3


159

Fy vad roligt jag hade igår kväll. Helt galet lite. Fick lite nya kompisar på köpet också och en riktigt *host* hrmm  trevlig natt. blev jag, carro, elin och jens i soffan och mikaela och henka o sängen. Blev inte direkt så mycket sömn för jens var så jäkla varm så jag hade inget täcke och så hade jag ingen kudde, non snodde den tror jag och så var man småtörstig hela kvällen. Men det var trevligt ändå.
Ikväll är jag hembjuden till Sandra på en bit mat så ska snart göra mig iordning och börja röra mig uppåt. Måste bara berätta att när vi var påväg till lollo såg vi Shrek träsktrollet på spårvagnen så jag fick ta lite kort ;) :D





Nu måste ja gå men ni får ha det så bra.

Puuusheei <3

158

Nu har Carro varit oss mig ett tag så vi har sten taggat och gjort oss iordning för festen ikväll. Nu ska vi in till elin och fixa det sista.



Skrivernog inget mer idag då tror jag men imorrn så ;) kanske kommer lite bilder också.

Pussheei <3 från carro o mig

157



Ikväll blir det party party ;) hos lollos ofc. Men först blir det in till elin. Men iaf nu sitter jag hemma. Fick sluta lite tidigare idag i skolan så då kommer man hem tidigare. Ska göra mig iordning och packa och göra allt färdigt för att sedan åka in till elin och vänta på att dom andra kommer. Börja redan tagga lite och tror det kommer bli askul ikväll. Det kan man ju hoppas på iallafall. Men nu måste jag gå och göra iordning det sista ;)

Puussheeii <3

156

Mamma och jag var sola förut och det var så j*kla skönt rent ut sagt. Varmt och skönt även om det bara vara i 15 min. Men just sitter jag och pratar i telefon men jocke och har det allmänt trevligt :) druckit lite honungste och ska snart hoppa in i duschen tror jag och sen göra ordning lite inför imorrn. Och då blir det ju partyparty ;D

Pussheei<3

155

Heeeej ;)

Tyvärr hade jag inte tid i morse att gå in på datorn eftersom det blev upp tidigt idag så då orkade jag inte riktigt. Nu har jag varit hemma ett tag. Har även visat min mamma lite hur facebook funkar och ser ut. Tror nog att mamma och jag ska gå och sola ett litet tag efter att vi ätit och sen så ska jag prata lite i telefon eventuellt. Ska bli lite trevligt. Men nu måste ajg gå och äta för magen knorrar lite ;).

Pussheei <3


154

Just nu har jag faktiskt inte så mycket o skriva. Lite insperationslös. Men kan bjussa på några bilder.














Lite bra bilder på minnen som tar en tillbaka till glada och stora händelser. Men mest glada minnen.

Pussheei <3

153

Just nu för tillfället har jag drömt så oerhört mycket. Har drömt hur konsiga drömmar som helst och jag vet inte om jag förstår dom eller inte men jag känner mig så frustrerad, arg, besviken, lessen, gråtfärdig, allt möjliga känslor i drömmarna. Men oftast inte positiva. Undrar nästan när detta kommer sluta för det är inte så skönt att vara deprimerad när man drömmar. Det är nästn så att det börjar bli som en mardröm fast den inte är hemsk men det är oftast om samma person hela tiden.
Men nu ska jag försöka släppa det och sikta framåt mot en ny dag. Idag blir det och träna box och ser faktiskt fram emot det. Men måste gå och göra  mig iordning för skolan.

Pussheei <3

152

Nu har jag kommit hem från mötet med mamma idag och tro det eller ej så var det väldigt intressant. Det var ett möte Folksam anordnade för kvinnor om pensionsspar för kvinnor och vi får ju i regel mycket mindre än killar men det var faktiskt jätte intressant och lärorikt + att efteråt fick vi chokladprovning från jolla och det var nog höjdpunkten på min vecka. Huuuur good choklad som helst. Så mamma och jag ska åka och köpa den non gång ;)

    

Men nu måste jag fixa lite annat innan jag tror att jag ska gå o lägga mig. Är lite trötter idag så. Men det får vi ser när jag somnar kanske hittar not jätte spännande att skriva om ;)

Pussheei <3

151

Tisdag idag då, idag har jag två lektioner. Börja kännas lite knäppt. Igåra hade jag en lektion, idag två och imorrn tre. Hmm lite små kul ;) Men idag efter skolan blir det kolla om min bror har tid o träffas. Senare på kvällen skulle jag följa med mamma på något möte. Hoppas det kan bli intressant. Men nu måste jag gå så jag hinner med bussen.

Pussheei <3


150

Nu har man varit hemma efter skolan ett tag nu men har kollat datorn och så har man ätit lite. Idag blev det shepards pie som jag gjorde igår :) Om en timme blir det o träna, sen får vi se vad som händer ikväll. Men måste gå nu ;)

Pussheei <3


149

Ahopp, då var det måndag igen. Just nu sitter jag i datasalen på garvaren, har pecis ätit lite lunch tror att det var något som hette chicken king. Är inte säker men något med kyckling var det iallafall och gott var det. Idag blev det inget kök för mig. Har ont i halsen och då får man inte vara i köket så min enda lektion idag är med Charlott. Men hoppas att jag fortfarande inte har ont i halsen idag eftersom jag vill träna men det blir nog bara att gå ner till gymmet och köra lite där. Men nu måste jag gå ;D

Puuusheei <3


148

Den här helgen har jag upptäckt väldigt mycket har jag märkt. Många roliga små simpla saker som man inte tänker på.

Sandra och jag upptäckte hur kul man kan ha med en dammsugare om man sätter den mot huvuden



Sen upptäckte jag idag att man kunde hyvla leverpastaj med en osthyvel!
Mamma och micke undrade nästan vilket århundrande jag var ifrån eftersom jag var så facinerad över att man kunde gör så. Men det är ju inte precis så att man gör det varje dag så det var ju en ny upptäckt för mig. Men det är ju aldrig försent att upptäcka något nytt. Men nu ska jag gå och göra iordning det sista innan jag ska gå och lägga mig. Jag veet, det är tidigt men jag är trött och så hoppas jag på att sömn kan bota mitt halsont. Hoppas Hoppas Hoppas. Men nu måste jag gå.

Puuusssheei <3

147

Nu har jag faktiskt varit duktig och letat reda på min kamera sladd så jag fick in bilder på datorn igen. Så nu ääntligen kommer bilder från Emelies och min lilla fotodag ute. Bättre sent än aldrig ;) Eller hur?

  



 



 

            


              

               


Puussheei <3

146

Goomorgoon

Helgens sista dag nu, och det är bara en skolvecka kvar nu innan det är lov. Jag har väl inget jätte stort speciellt inplanerat. Ska fira lollo på fredagen och på måndagen ska jag till löfstad med mollie och sandra och gå på spökvisning. Men idag så blir det bara att ta det lugnt. Ska försöka göra lite till på svenska recensionen och hoppas att kladden till den blir klar. Men nu ska jag gå och sätta mig i soffan, krypa upp under filte, starta någon bra film och sen smutta på mitt honungste.

Puussheei <3


145

Heeeeeej ;)

Nu ska Sandra och jag ut och gå en lite sväng och sen kanske hem och sova. Vi har precis sett på en ritkigt konstig film. Försoning hette den. Den var bra tror jag men den var lite förvirrande faktiskt. Men måste gå nu innan Sandra somnar ;)

Puuusheei <3


144

Nu ska jag snart iväg och möta Sandra. Har snart traglat klart men en svenska rencension om boken "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.





Blev att skriva den med lite levande ljus, musik och te. Honungs te, har lite ont i halsen så hoppas att det ska hjälpa. Men nu ska jag gå och möta Sandra, får se vad intressant vi hittar på. Men skriver senare. Keep on looking ;)

Pussheei <3

143

Goomorgoon

Nu har jag vaknat. Det är lördag och det är grått och dystert. Inte precis en ultimat väder dag men man kan ju ändå göra det bästa av det. Idag så blir det lite plugg och sen ska jag vara med Sandra. Det ska bli lite roligt så då har jag ju något att se fram emot. Men just nu så orkar jag inte skriva mer. Tror jag ska gå och mysa ner mig i sängen ett tag till.

Pussheei <3

142

tjuuluuluuuuu ;)

Just nu sitter jag hemma hos Emelie och bloggar. Vi sitter och kollar på idol men snart ska vi starta filmen tretton. Detb blir typ 5:e gången jag ser den men den är riktigt bra.



Förut idag så var Emelie, jag och becka och kollade på Carro när hon dansade. Men nu har man riktigt ont i fötterna för blev väldigt mycket promenerande på klacka skor och det är ju inte det bekvämaste för fötterna. Men nu ska vi fixa lite annat gott.

Pussheei <3


141

Just nu står Carro och jag vid De Geer, kände att jahg var tvungen att skriva något eftersom jag inte hade tillfälle igår att göra det, men hade lite fullt upp så för be om ursäkt ;)
Men igår åkte jag och Jens till Linköping och drog runt lite där. Träffades även hans kusin så vi tre hade lite roligt. När jag kom hem så han jag bara precis in och vända innan jag skulle upp till vånga igen. Där uppe så hade Aron bakat hur goda pizzabullar som helst. Vet inte hur många jag åt med det vvar några st iallfall.

Idag så var det kortdag. En matte lektion och så svenska lektionen. Gick sedan till garvaren och åt. Det var biffar med klyftpotatis och gräddsås. Det var mumsigt. Fick sminka Carro till hennes dansuppvisning i eftermiddag. Tycket det ändå blev rätt så lyckat. Ni ska få se bilder sen. Nu ska carro och jag ut till Hageby och lämna sakerna hos hennes mamma:)
ha en bra dag!!!

Pussheei <3


140

Helluuu

Just nu sitter jag och kopplar av i sängen efter ett givande pass med box. Var en timme idag men var inte riktigt 100% nöjd. Kände inte att jag hade kört något på magen, vilket det brukar göra men tränar man så blir ju msuklerna bättre, och så saknade jag lite steg så fast man va lite trött och halvsnurrig i huvudet så gick jag upp och ställde mig på lödbandet lite fint i 10 minuter och sprang/jogga lite. Men det var skönt för då fick jag ihop stegen samtidigt som jag fick sträcka ut bena lite.
Men nu under de följa, 5 veckor tror jag att det är ska jag försöka ligga i lite hårdträning så det får nog vara lite mitt huvudmål just nu. Så tänkte se om det blir något resultat sen. Man kan ju inte hoppas på för mycket. Men nu ska jag iallafall sova. Eller aa... (A)

Pussheei <3


139

Har precis avslutat kvällsmaten med min mor. Blev en liten lasange bit för min del och nygjord müsli med lite frukt för mammas del. Just nu har jag en chokladbanankaka i ugnen. Ett nytt recept som jag testar och ser om det blir något gott ;)
Men nu måste jag gå och ta fram träningsklädera. Men måste bara berätta en jätte rolig sak som hände idag. Eller din är inte skratt rolig men den var rolig för min del. När carro och jag står och väntar på bussen så säger carro: kolla där komm mollie, och när jag vände mig om ser jag att både valle och mollie kommer o blir så glad över att se valle eftersom jag inte har träffat henne på huuuuur länge som helst så det var jätte kul att få träffa henne men vår buss kom nästan direkt efter att dom kommit så blev inte så länge. Men det var bara det jag ville säga.

Puussheei <3


138

Just nu sitter jag i datasalen på skolan och är lite arg på både photoshop och world. Det vill inte ritkigt som jag vill. Men men det ska lösa sig om jag kan få lite hjälp non gång. Men nu ska jag inte sitta här och klaga. Idag ska jag försöka vara possitiv till det mesta. Men idag ska det blir skönt för Micke jag och mamma ska köra ett boxpass idag med våra egna grejjer så det ska bli lite kul att få inviga dom. Men nu måste gå. ha en bra positiv dag ;)

Pussheei <3

137

Just nu sitter jag och kollar på massa gamla bilder som bär med sig jätte många fina minnen. Tänkte visa några av dom ;)

Dagen då evelina var här och vi gick ut och fota


En av många trevliga människor man träffade på Groowe


När jag var nere hos mormor och klippte av mig håret


Carros tjejkväll i julas.


Avslutningsbalen för 9:orna 2010

Några bilder bland alla fina minnen man har och detta bara från år 2010 ;) men nu måste jag gå för house börjar om 5 min.

Pussheei <3

136

Helluuu

Just nu sitter jag i datasalen och ska snart ha livsmedleskunskap. Har varit i köket hela morgonen och gjort olika såser så till lunch fick vi potatismostoppar, fläskytterfile med tomat-och rödvinssås ;)
Riktigt muumsigt. Men måste gå nu ;)

Puuusheei <3

135

Just nu sitter jag hemma efter många timmar av skratt hemma hos Helena. Mycket gott blev det att äta på också.
Först börja vi med lite smörgåstårta och sedan blev det hallontårta och massa kaffe bröd. Jag fick även en kopp supergott kanelte att smutta på. Var hur gott som helst + att jag inte hade druckit något te på hela dagen så det var lite välförtjänat tycker jag. Men nu måste jag gå och sova eftersom det blir upp tidigt imorrn och sen till köket och laga mat.

Puss o gonatt <3

134

Just nu sitter jag hos pappa och väntar på att vattnet ska börja koka. Ska koka lite spagetti. Gått riktigt bra i skolan idag. Men ni vet ju, att förr brukade man ge läraren ett äpple när man ville vara snmäll och en duktig elev. Idag gav jag min lärare en hel väska. hahahahaha var lite kul. Så efter provet idag satt alla och åt äpplerna som jag tatt med mig ;) Men nu måste jag gå för vilken minut som helst börjar vattnet koka.

Pussheei <3


133

bonan matenon

Är alla utvilade och pigga nu då? Det är jag, eller aa skapligt iallafall. Idag efter skolan ska jag åka till pappa och sen ska vi till Helena lite och ta en fika och säga grattis till henne. Annars just nu är det ju inte så mycket mer att säga. Hoppas att alla får en riktigt trevlig dag idag bara Skriver lite senare.

Pussheei <3

132

Imorse när solen sken och det var höstkyligt ute så klädde jag på mig joggingbyxer och träningströja och begav mig ut och plocka lite äpplen med micke







Sen blev det in och fixa och städa lite det som va kvar sen igår. Sen satte jag mid och gjorde lite läxor men då ringde Sandra så drog in till stan med henne och Sabina



Blev lite mutsch provning och mössprovning. Visst var mössan lite söt?



DEt var väl min dag i det stora hela. Sandra följde med hem till mig sen så vi kolla på lite film och hade det mysigt. Nu ska jag skriva rent mitt CV och sen ska jag gå och sova så man är pigg och utvilad inför en ny vecka.

Pussheei <3


131

Inga höst bilder nu tyvärr men imorgon blir det några st. Idag var jag ju ute och fota med Emelie men det vet ni redan. Sen fick man en jätte god lunch av min käre mor. Potatis gratäng och fläskfile (A) Efter det var det bara att försätta med svenskan, har ordkunskapsprov efter lovet och just nu snurrar det massa konstiga ord i huvudet. Men sen har jag varit tvungen att fixa hemma. Vi har fått ordning på det mesta både i mitt rum, vardagsrummet och franks rum. Så börjar bli riktigt bra.
Men nu ska jag kolla på lite film och sova sen.

Puss o gonatt <3



Minnen från Öland. Groowe 2010

130

MEEEEEN halåååååååååååååååååååååååå(A)

Just nu sitter jag vid mammas data med Emelie ;D vi ska snart ut och fota lite men jag hade glömt och ladda min kamera så vi var tvungna att vänta lite men det borde va klart snart. Tror om det blir några bra bilder så kommer dom upp ikväll eller imorrn på bloggen;) men nu måste jag gå.

Pussheei <3

129

Gooomorgon ;D

Just nu blir det bara en liten snabbt inlägg. Har precis nu estet så vi ska göra en meny nu. Men skriver senare.

Puussheeiii <3


128

Nu är man hemkommen efter en dag i skolan. Tycker den här dagen faktiskt har gått riktigt bra. Hade gympa idag och vi hade pulslära, tror jag det hette, det gick ut på att vi skulle kolla vart vår puls låg. Viloläge, och sen alla andra lägen som jag inte kommer ihåg vad dom heter. hahahha, nee men vi fick gå, powerwalka och jogga i 5 minuter/gång och sen mätte vi pulsen mellan. Körde även vollyboll och innebandy.



Nu håller mamma och jag på att småstäda mitt rum lite innan va ska bära in alla saker igen. Det blev verkligen hur fint som helst. Blev varmt, öppet och ljust. Vääääldigt ljust. Måste få in lite saker annars ser rummet hur stort ut som helst. Men nu ska vi snart äta lite och sedan blir det att åka upp till VångaMissionskyrka och få massa trevligt sällskap där uppe.

Pussheei <3

127

Goomorgoon

just nu tycker jag intedet alls är lika kul att gå upp på morgonen. Man vill bara sova och sova, känns inte rätt att gå upp när det är mörkt ute. Vill ha lite ljus, visst det kommer om dagarna men det blir bara mindre och mindre. Snart kommer väl den första snön här i norrköping. Det skulle faktiskt inte förvåna mig. Men jag tycker iallafall att det kan byta till vintertid innan snön kommmer. Ojoj kola på klockan lite snabbt och det är hög tid för mig att fixa det sista innan jag åker till skolan.

Pussheei <3

126




Nu har jag precis varit ute med sötaste mick. Och så sandra såklart. Men det var kul att få gå ut och gå med honom igen ;) och när micke är nere här så är ju öven mormor och pelle det. Saknar min mormor så himla mycket när jag inte träffar henne på länge. Men nu ska jag gå och säga hejdå för träffar inte hennes på länge nu.

Pussheei <3

125

Tjuuuuuu !!! :D

Just nu är det ungefär 40 minuter kvar av min datalektion, sedan har man håltimme till hlav tre då man har lite engelska och sedan slutar för dagen. Igår blev jag faktiskt lite glad för då fick jag in lite filmer på min Ipod så nu har jag Step Up, Click och It's A Boy Girl Thing. Så om det skulle krisa att man har jätte tråkigt så har jag det att göra. Men Under håltimmen idag ska Carro och jag ner på stan och fika lite samtidigt kanske plugga lite. Jag ska hjälpa henne med matten lite och jag ska försöka skriva ihop ett cv. Men nu ska jag gå och fortsätta vara en duktigt student.


Pussheei <3


 


En lite sommarbild från i sommras. Kommer och tänka på alla soliga fina stunder man hade sommaren 2010

 


124

Måste verkligen få ta upp en sak här som jag hade i funderingen. Det går ju runt väldigt mycket kedjesms. Tex om att man ska välja ett nummer där det står en sak och sen skicka vidare. Det tycker jag är lite roligt eftersom man kanske får reda lite på vad folk tycker om en. Iallafall av dom alternativen. Om man är ärlig såklart..... Men sms som där man ska skicka runt till folk o sen få tillbaka. Och om man inte får tillbaka ett visst antal så är man tex; inte älskad, lite älskad, omtyckt, populär. Men det är väl inte antalet kedje sms som ska avgöra om man har bra vänner eller inte. Jag vet att jag inte alltid svarar på sådana men jag hoppas ändå att mina vänner vet att jag bryr mig och dom och älskar dom för dom de är inte för att dom skickar fina kedjesms till mig. Sen kan man ju självklart bli glad av dom att dom ändå tänker på en när dom skickar ut dom men tycker nästan dom kan vara lite elaka ibland.

 



Ha dina vänner nära hjärtat. För en dag när du vaknar upp kanske du har förlorat en när vänn.


Puussheeei <3

123

Heelluu =)

Nu är man hemma igen efter en riktigt lång dag inne i stan. Men det har ändå vart en rätt så bra dag. Först varit i köket och sen lite till lektioner innan man gick upp till skolan igen för att ha engelska. Sen bar det av till pappsen för att övningsköra lite. Det gick faktiskt rätt så bra tyckte jag. åkte varken i diket eller krocka och det är ju possetivt. Men fick kärringstopp när jag fick lite panik. Men det är bara att öva. Bror skjussta ut mig senare och åt lite kvällsmat här ute innan han var tvungen att åka lite. Men nu måste jag gå och städa. Måste rensa ut allt i rummet innan vi plockar in det igen :O Så har lite att göra ;D

Pussheei <3


122

HEeeeej !! !

Nu idag när vi hade frukost i köket så blev jag riktigt glad!!!! För gissa vad som fanns framme i en stor kastrull... (A) joo, tomtegröt. Och jag blev så himla glad för det var så himla gott. JAg hade verkligen inte ätit det på hur länge som helst så det var helt gudomligt. Till det fick man också lite varm oboy och ostmacka men paprika. En ritkigt bra start på dagen ;D

Puussheei <3

121

Gomorgoon :)

Hoppas alla har sovit gott. Det har jag iallafall. Men nu blir det bara ett snabbt inlägg för jag är inte klar än o min buss går snart ;) hahah
Men idag blir det att packa upp alla saker från ullared och börja rensa här hemma samt att gå o träna på kvällen. Men skriver lite senare.
Hade bra.!!

Pusheei <3

120

Heeeeeej !!

Nu är jag tillbaka efter att ha tillbringat en helg neråt i landet på ett av sveriges populäraste varuhus. Ni vet ju vilken det är, nämligen Gekås, Ullared. Har hittat jätte mycket fina saker därnere. Har fått nästan allt jag behöver, lite småsaker kvar som dom inte hade i min smak men sådant får man ju ta. ;) Men nu ska jag snart ut på en riktigt promenad, dels måste jag få komma ut och röra lite på mig. Känner all energi i kroppen som jag behöver göra av med. Även om man har gått därinee jätte mycket så blir det ju inte riktigt så mycket träning som man skulle vilja. Men ska boka lite träning imorrn så då kommer jag få göra av med lite energi också. MEn nu ska jag avsluta så jag kommer ut non gång. Ska försöka börja packa upp ikväll och sen lägga ut lite bilder på det jag har köpt. Men skriver senare.


Pussheei <3

119

Heeelluuuu

Just nu sitter jag och kollar på lyxfällan, ska snart äta lite mat innan vi ska bege av till ullared. Man blir nästan chockad över vad folk kan göra. Men samtidigt får man panik att man själv kan hamna i den fällan



Men nu måste jag sluta, guuud va jag längtar ner till ullared, känner mig som ett litet barn på julafton. Ullared ULLared ULLAREd ULLARED ULLARED!!!!!!



Puusheeei <3

118

Gomorgon! :)

Just nu sitter jag och försöker få ordning på mitt Itunes, men funkar inte riktigt som jag ville, men så kan det vara. Håller på att lägga in musik från olika CD skivor så jag kan få in lite musik på min Ipod. Får se om det lyckas eller inte, man kan ju hålla tummarna iallafall så jag har något att lyssna på idag när vi åker ner till ullared. Vi kommer försöka åka vid halv 2 så då hinner man ju gå in lite på kvällen när man kommer ner (A) Men nu måste jag fortsätta trilskas med Itunes.

pussheei <3



En svampbild från förra hösten

117

Hej på er

Just nu har jag kommit hem och krupit ner i sängen efter att ha varit uppe på en celle. Det var riktigt trevligt, blev en del djupare tankar om Gud den här gången och det var skönt att få prata lite om allt möjligt. Vi prata om Gud var god.Det tycker man oftast är en självklarhet men man kan läsa flera stycken i biblen där han kanske inte är så snäll men Gud är ändå fortfarande god, finns ingen som är godare än honom, men han försöker göra så att vi människor ska förstå att synden inte är något bra även om jesus tog på sig alla synder som varit och som kommer när han dog på korset. Men ska inte gå djupare på det nu. Men nu måste jag stänga av datorn och gå och sova, ska upp tidigt imorrn och förbereda inför Ullared ;)

Puussgonattt<3


116

Tjululuuu

Just nu sitter jag hos carro på hennes dator så vi ska alldeles strax börja med lite läxor, ska se om vi hinner med matte,svenska och matkunskap, det är en lite lista på vad som ska göras men det är väl lika bra att börja så skriva senare.
Puusheeei <3
Carrroo occh jaaggg bjusar på en lite vacker bild

115

Helluuu

Har precis kommit hem och druckit lite te med mamma och micke. Idag har jag varit på stan och kollat lite och ätit lite mat med min pappa. Jag har insett att det har kommit ut hur mycket smygga assecoarer i höst så man nästan bara skulle vilja köpa allt men det blir ju en hel del pengar och det har lilla jag inte råd med just nu ;) Blev nästan lite lessan för att man inte kunde köpa det man ville
Men så är livet iallfall. Men ska ju till ullared nu i helgen så då får man se vad man hittar där vet lite som jag ska köpa iallafall och min lista ser ut såhär än så länge:

-plattång
-ögonfransböjare
-tights
-tunikor
-tjocktröja
-halsduk
-mössa
-vantar
-jacka
-underkläder
-strumpor
-mascara

Sen får man ju se om man hittar något mer där nere men det blir nog lite det går på men kanske inte handlar allt :) Men nu måste jag gå och byta om eftersom snart börjar boxen.

Puuusheeei <3


114

Allså det börjar verkligen kännas att det går från sommar till höst nu. Vädret blir kallare och kallare. Massa blåst. Träden börjar ändra färg. Allting blir s åfärgglatt i naturen medans himmelen blir gråare och gråare. Idag är det bara 25 dagar kvar innan vi går in på vinter tid. Man kan ju knappt fatta vart tiden tar vägen. Men jag har iallafal börjar ta fram mina stora halsdukar som hjälper till att hålla värmen lite och benvärmarna.







113

Heeelluuuu

Snart dags att börja på dagen sista lektion. Sen blir det hem och riva tapeter och chilla lite. Men kan inte skriva mer nu för börjar snart.

Puussheeei <3

112

Gomorgon.

En bra bra start på en ny vecka. Det fick jag iallafall. Just nu sitter jag och äter lite halvregrynsgröt innan jag ska börja ta mig ut till bussen och åka till skolan.Blir att plugga lite innan eftersom jag inte har haft möjlighet att göra det i helgen. Men idag blir det nog inte så mycket att göra, Först skolan och så ska jag hem och hjälpa till och städa lite och börja förbereda inför tapetsering av mitt rum, det ser hemsk ut just nu! :O Men det blir nog bättre efteråt ;) Men nu måste jag äta så jag hinner med bussen.!

Pussheei <3

111

Heej igeeeen!

Har ni saknat mig? Det tycker jag nog att ni borde ha gjort. Men det vet man ju aldrig. :) Nu är det ju så att jag har varit på läger i helgen, från lördag morgon till aa fram till typ två. Haft jätte mycket roligt, lekt lekar, skrattat, ätit, haft jätte intressanta samtal och fick en föreläsning. Hur intressant som helst även om man blir seg av att sitta still så länge. Vi hade även jätte fina andakter. Fick träffa mycket filk som jag inte träffat på jätte länge och många nya fina människor. Kort sagt, det har varit en helt fantastisk helg. :) Men nu måste jag fixa lite annat.
Skriver lite senare.

Pussheeei <3

110

Ooh fy va trött jag är, klockan är igentligen inte så mycket men den  är det om man måste upp kl 7 imorrn bitti och har varit duktigt och sprungit på dagen. Just nu är jag hem kommen efter en jätte trevlig kväll hos mollie med tjejerna, tror inte jag har skrattat så mycket på länge Här kommer lite bilder ;D











Och så lite mysiga ljus i det hela. Och nedanför kommer minasblinga efterrätt som jag komponera ihop helt själv








Och så här kommer mollies presenter såklart ;) det var dom som kommer på bild nu +
ett presentkort att få spela bowling med hela tjejgänget och käka något sen

 

Insåg nu att jag nte hade någon bild på själva födelsdagsbarnet men så kan det va ibland ;D Men nu måste jag gå och sova så jag får någon sömn innan det är dags att gå upp igen. Gonatt!!

puussheei <3

109

heej,

Sitter och avnjuter en kopp te just nu, fast med lite huvudvärk och det är inte så trevligt. Tänkte att jag ska ta en huvudvärkstablett sen och lägga mig 5 minuter så den hinner få värka. Idag var det ju skoljoggen i skolan och då skulle vi springa 5.5 km och klara det på mindre än en timme för att det ska räknas, visste inte riktigt vad mitt mål när jag starta var men tänkte att det skulle vara mindre än 50 minuter iallfall. Då har man ju tid på sig att gå runt om det är så. Men började jogga och fy blängarns va jobbigt det var ;) men det rulla på. Och sen äntligen ser jag 4 km skylten så då underlättar det lite att det inte är så långt kvar. Och sista kilometern så bara springer jag på så lyckas faktiskt komma in på en slut tid av 42 minuter och 28 sekunder så var riktigt stolt över mig själv att jag både tagit mig runt och klarat min maxtid. Ändrade slut tiden vi 4km till att jag skulle klara det på 45 och det gjorde jag.

Lunchen idag blev att "avnjutas" på McDonald, inte riktigt vad man tänkt sig men har man inte mer tid så får man ta det man har tid med.


Men nu ska jag fixa med lite annat innan det bär av upp till Mollie ikväll på tjejkväll. Ska bli kul och få träffa alla igen, samtidigt. Hoppas alla får en fortsatt jättetrevlig fredag.

Puussheei <3

108

Heeej....!

Jag vet att jag inte har skrivit något på länge nu men jag hade verkligen inte möjlighet igår att logga in på datorn för jag hade något att göra hela tiden. Skulle ju upp till vånga på kvällen så var tungen att baka något eftersom det var min tur. Blev lte chokladrutor



Idag ska vi ha skoljoggen så nu snart blir det att ta sig till tjalvestugan och springa 5 onhalvan ;D ska se hur det går, kommer ju inte direkt kunna springa/jogga hela varvet med min kondis. Men det är ju bara att göra så gott man kan. har en timme på oss att ta oss runt och det tror jag att jag ska klara av iallafall. Annars blir jag lite ledsen. Efteråt åker carro och jag till min pappa och gör oss iordning inför skolkortet som är idag också, tur att det är så lång tid mellan det för att skulle man ju bara vara helt röd och flåsis och det är det ju inte så snyggt att va ;)


men nu måste jag snöra på mig skorna och börja stretcha lite så man inte gör sig illa ;) men ska se om jag hinner skriva något mer lite senare idag. Hoppas det så håll utskik efter nya inlägg.

Pussheei <3


RSS 2.0