373

Nu är det nämligen så att imorgon ska jag åka på läger till öland och ge lite kraft åt min själ, ska suga upp så mycket possitivt energi så att jag kommer orka med hela vintern. Men ett som är säkert är att jag inte kommer göra några uppdateringar under tiden. Jag har däremot ett inlägg inbokat som kommer dyka upp någon gång under vecka. Så ni får helt enkelt hålla utkik efter det. Kanske kommer göra något mer som jag kommer tidsboka in men det är inte säkert med tanke på att jag inte har någon aning om vad som kommer hända under veckan. Men ni får stå ut och senare kommer ni få lite mer updateringar när jag kommit hem igen. Hoppas ni överlever under tiden. Det kommer jag göra iallafall.


Puuhseei !!!



Kommer tänka på er under kommande dagar och be och tacka för er alla. Och så ska jag avsluta med en lite klysha. Må gud vara med och välsigne er alla. Det är aldrig försent att öppna sig för honom och låta han bli en del av ert liv såsom han är en del av mitt




372

igår vad en riktigt storstädningsdag här hemma. Har röjt större delen av mitt rum så det börjar ju faktiskt se rätt skapligt ut! Men har en del kvar, ska rensa ut ur garderoberna och sedan en byrå sen är jag klar. Det är en stor bit påvägen iaf.
Men idag så ska jag vara med Emelie, vi ska ut å motionera lite och kanske bli lite bruna på köpet i detta fina väder och såklart, så ska vi kolla på ett avsnitt av house för vem annars skulle man kunna beundra så mycket som honom. Detta gäller mig förstårs, alla får ju ha en egen åsikt!
men ni ska få en liten update på hur jag ser ut idag!
       

                                                                                                       Puussheeei

371

Helluuu sitter på Emelies dator just nu men ska gå hemåt så skriver mer imorgon!!!


Puusheei <333

370

Lite brunare och nästan hemma från en mysig liten semester med familjen i dom nedre delarna av landet. Snart blir det kvällsmat, upppackning av massa nya fina saker samt att gå ut och gå lite för att bli av med massa stelhet som man fått av att sitta stilla alla dessa mil. Men nu ska jag avsluta detta men måste bara tillägga en sak också. Jag suuuger verkligen på att lägga upp bilder, tycker det är så jobbigt så jag inte för det men ska försöka ladda upp lite mer bilder senare.


Puusheei <33

369

Nu ska vi in på ullared och kan berätta att jag har en liten röd näsa och kinder. Ett litet bildkollage från löfstad tänkte jag att ni skulle få.

        

Puussheei <33

368

Lite mer färg på ben och axlar lämnar jag Varberg. En helt underbar liten stad med gulliga små hus, kullerstens gator, en fästning och havslukt. Väldigt allmänt söt och jag vet att jag har sagt att det ska komma bilder men den kommer snart hoppas jag. Det har blivit lite struligt men jag tror och hoppas på att det går att lösa. Kan berätta att vårat nästa stopp på denna resa blir Ullared. Där blir det att vara ikväll lite och imorgon så då blir det att shoppa lite.


Puussheeii <333

367

                 

Jaaa idag kommer det nog bli skratt så magen värker. Till min stora glädje så ska vi åka och se på teater på vallarna i falkenberg. Hur stört kul kommer inte det bli?? Nu ska jag luta mig tillbaka och låta ljuvlig musik strömma in i öronen medans vi färdas närmare mot vårat mål. Men hoppas alla får en riktigt bra dag


Puusheei <33

367

Jaaa nu är jag verkligen super trött men det är ju faktiskt väldigt förstårligt med allt som har hänt just nu. Något tror jag det är iallafall för tror inte det är meningen att vi ska bo kvar i skärblacka. Andra gången nu som det är en vattenskada i det huset vi bor i.
Natten fredagen till lördagen som var nu väcktes jag ungefär klockan 1 på natten av att Micke bankar på min dörr och skriker att jag måste komma ner till källaren fort eftersom det är massa vatten, jag hör mamma skrika från källaren att vi måste skynda oss på och hjälpa till. Rusar ner fort utan att snubbla och till min fasa ser jag vatten i stora massor och då menar jag inte mycket som när man tycker det blir mycket vatten på golvet utan allså 60 cm var det när jag kom ner och det var precis i börja. Kan tillägga att vattnet hela tiden stiger. Vi får ut en del av sakerna men allting är blött, inget rent vatten heller utan sanditg illaluktande vatten samt avloppsvatten så vill inte tänka på hur mkt bakterier det är där nere. Mamma lyckas nå larmcentralen efter mycket om och men och dom säger bara åt oss att lämna allt och gå ut ur huset eftersom strömmen fortfarande är på och om vattnet når upp dit så kommer kanske hela huset börja brinna och vi bli genomstekta så att säga.
Vi räddar några saker till och går sedan ut ur huset. Man kan faktiskt inte riktigt förstå vad det är som har hänt utan efteråt hamnar jag i chocktillstånd och har ingen anning om vad jag ska göra så mamma lägger mig i koffurtluckan så jag iallafall ligger ner och har lite värme. Vid klockan två kommer brandbilen och börjar pumpa ut vatten ur källaren och då har vattnet stigit till 1m höjd och vi hade minst vatten! Deras arbeta pågår fram till kl 4 på morgonen och efter det kan jag somna om lite men sover inte speciellt bra. Så ungefär 4 h sömn den natten varav två timmar som jag faktiskt sov ordentligt. Inte blir dagen bättre heller eftersom jag ska upp och jobba dagen efter så min ända chans att ta mig igenom dagen med öppna ögon är att dricka massa kaffe. Men jag lyckades ändå men nu efteråt kommer all trött het. Så nu faktsikt ska jag gå och lägga mig och sova ända fram till kl 9 imorgon. Lite mer om morgondagen berättar jag senare.



Puusheei <333

Dans les Murs de la Défense

Att ljuga för mig får du inte göra, ärlig bör du vara.
Såra inte mina känslor för dina egna ord kan användas mot dig
Min mur kan snabbt byggas upp så va på din vakt, när den väl är uppbyggd och du är
utanför kan du inte komma in igen.
Håll foten i dörrens öppning, då kommer dörren alltid stå på glänt för dig
Amors blypilar har siktats på mitt hjärta och jag kan inget göra för att hindra dem.
Må det som händer hända och låt framtiden ligga i händerna på den som vet den bäst.
Så döm mig inte för det som är utan se tillbaka på det som ditt hjärta kan glädjas åt.


                                                                    Innanför Försvarets Murar
                                                                               Av Guuldlock


366

Jaaa nu var det ett tag sen men det har hänt lite mycket så har inte riktigt haft tid att starta datorn. Men som sagt, nu är man en fri kvinna. Har hela semestern framför mig.
För just nu sitter jag i husbilen påväg ner mot mormor och massa roliga kvällar och dagar med min fina mamma och micke. Vi har precis passerat mantorps bilbana och eftersom jag har lite tid på mig nu så tänkte jag att det skulle komma upp lite bilder från mitt arbete men inte allt på en gång. Men kan inte äta hela kakan och samtidigt behålla den!!


Puusheei <333
                                   

365

Usch är bara jäääättte trött idag och är verkligen inget pepp på att skriva något så ni får bara en riiiiiktigt kort sammanfattning av min dag.

1. Försov mig för stängde av väckarklockan i sömnen.
2. Förmiddagen känns som den går jättefort annars men idag gick den otroligt långsamt.
3. Mådde inge bra, var en sjukt allmänt dålig dag för mig.
4. Blev lite glad när Lena och Alicia kom på besök på mitt jobb
5. När jag gick med på kul och kusligt så var det en jättesöt tjej med som gjorde en väldig
    Allmänt glad så då fick man lite energi igen.
6. Kom hem tog lite melon och tugga på och satte sig vi datorn. Om ett litet tag ska jag äta kvälls mat.
7. Ingen aning om vad restan av kvällen kommer innebära men det märker jag.



Det var väl en kort sammanfattning. Men hoppas att ni har haft en bättre dag en vad jag har haft.  
                      


Puussheei från en trött tjej<333

364

Allså heelt otroligt vad ni är lama på att komentera! Har sjukt många besökare men inte en ända komentar. Lovar, det är ingen som kommer bita er om ni lämnar en.

363

Nu har man ju ändrat designen lite på bloggen så nu skulle jag jätte gärna vilja veta vad ni tycker. Kan meddela att den inte är klar än eftersom jag sitter själv och pysslar lite så tar detta lite tid men lämna jätte gärna en kommentar.

Puussheeei <33

362

Earrings Cleaver, Randomizer
Ett vädligt blodigt par örhängen. Tyckte dom var vädligt oerhört coola men skulle nog inte riktigt ha dom på mig med tanke på att det inte riktigt är min stil men väldigt fräna var dom iallfall.
Just nu ligger jag i sängen och kollar samtidigt som jag lyssnar till de underbara tonerna av beyoncé - irreplaceble. Var ute en liten sväng med Sandra förut och prata av sig alla tankar som vandrar runt. Imorgon blir det även en liten sovmorgon och sedan blir det att va med Sandra och schteka lite om vädret tillåter det så det hoppas jag starkt på.

Puusheei <33

361

Jaaa då kanske det var dags att lägga upp något här nu igen.
Idag så blev det sovmorgon, så riktigt sköönt för man kan ju inte påstå att man kom i sängs tidigt igår. Jag hamna framför tv:n med Emelie och körde massa mariokart långt fram in på natten.
Idag så har jag ingen aning om vad som kommer att hända idag men ska iallafall vara med Sandra lite. Beroende på när jag kommer hem ikväll och vad som händer så ska jag försöka få in lite bilder från löfstad slott. Om inte annat så kommer det att komma i helgen, då är min jobbperiod slut och då kan det komma massa fina bilder.
Men nu ska min data bli lite uppdaterad med lite olika program så kan inte skriva mer just nu.

Puussheei <33

Le Silence de la Mort

Sårat djur ligger på backen, månen kastar sitt bleka ljus över den sargade kroppen.
Ett skri hörs men ingen svara
Liver rinner sakta bort, hopper låga slocknar slocknar någonstand i det stora bruna ögat.
Det är kallt och ensamt för den vilsna själen.
Löven blåder upp och lägger sig sig som ett täcker, men inget täcke som värmer.
Ett täcke som döljer döden helt enkelt, när sista lövet faller ner och lägger sig till rätta
slutar det kämpande hjärtat med sina rytmiska slag.
Bara tystnaden återstår, och så kommer det förbli


                                                               Dödens Tystnad
                                                                          av Guuldlock


360

Nu innan jag börjar skriva något annat ska jag ska jag skriva en liten sak om min mamma. Hon är en jätte underbar person, beundrar henne för hur mycket hon har klarat av här i livet. Hon är en stark person som jag verkligen ser upp till. Idag är det ingen mindre dag än hennes födelsedag så jag hoppas att hon har haft det riktigt bra även om det har regnat lite.
Men jag kommer inte skriva något mer just nu utan återkomma lite senare. Då kommer det även komma upp lite fina bilder från min dag på Löfstad

Puusheei <33
                                                          

359

hej å hå

Idag har det hänt himla mycket saker på jobbet, det var Löfstad slotts 1700-tals dag. Ståtliga män och kvinnor och klädde ut sig till gustavianer och spatsera runt om på slottsgården.

min ståtliga arbetsplats


                          tänk att få bära dessa kläder!
                         




                                



Iallafall jag kan inte låta bli att bli både fascinerad och inspirerad av att man faktiskt klädde sig så en gång i tiden. Jag skulle huuur mycket som helst vilja testa att få ta på mig sådana kläder. En av damerna jag prata med berätta att det blir som att förflytta sig lite i tiden, man ändrar sitt sätt att vara. Man kan vara någon annan och så blir man lite stolt av att bära dessa kläder. Så man lite omedvetet sträcker och rätar lite på sig lite extra för att visa att man faktiskt är en riktigt fin dan i klassisk 1700-tals stil.
Men det finns ju så mycket mer fina saker här i världen. Som tex när man träffar en jätte bra vän som man inte träffat på jätte länge, det fick jag göra idag. För efter jobbet idag så åkte jag in till stan för att träffa helena en stund och äta en bit mat och ha det jätte trevligt, det hade vi också. Så jag hoppas det blir snart igen. Men nu har jag lite annat att göra så får skriva lite senare.
Kan föresten säga att ni ska hålla utkik för snart kommer det komma upp lite nya dikter som är lite fräscha,

Puusheeei <33

358

Helluuu

Nu har dagen gått över till kväll och man börjar bli lite slöer igen. Lite tidigare idag så var mamma och jag inne i stan. Jag behöver få igång min klocka igen, den hade helt plötsligt stannat och jag behöööver en klocka. Så jag satte mig bakom ratten och mamma brevid och så körde jag in, det gick superbra även fast det regna som tusan. När vi var påväg hem körde vi runt lite i stan så man fick köra lite mer och ta mig tusan det gick helt perfekt, nästan iaf. Men så gott som iallafall, fick till växlingen super bra med alla växlar. Lite backövning och motorväg kvar sen känner mig på god väg mot ett självständigare liv!
Men nu har vädret klarnat upp och det är snart dags för mig att gå ut i kylan än en gång för att gå ut med mick, inget kul att ha hund när det är kallt!!
Men älskar honom lika mycket ändå, men får se om jag skriver något imorgon. Ska se om jag kan få upp lite bilder då också. Imorgon är det nämligen Löfstad slotts 1700-tals dag
Så alla som inte har något att göra och är i krokarna. Sväng in och checka in läget.


Puusheeei <33

357

Gomorgon på er alla

Har ni sovit gott?? Det har jag iallafall. Men nu är det såhär, detta inlägg ska inte vara om mig utan jag ska tillägna det till ett band, som jag tror inte så många har hört talas om. Dom har inte haft speciellt många hits men en låt trängde rakt in i hjärtat på mig. Någon som kan gissa vilket band det är??
Kanske inte men jag ska berätta.

Det är ett band som har haft mycket problem med medlemmar hit och dit, men sångare Mike stod alltid kvar på sin plats, den låt som trängde in i hjärtat på mig är ingen mindre än When the Children Cry. Man kan nästan inte låta bli att få en liten tår i ögat.



Men nu ska jag klä på mig lite mer kläder och sedan gå ut och gå med mick så han får komma ut och röra lite på sig!


Puusheei <33

356

helluuuuu igen

Just nu sitter jag här helt totalt fast framför tv:n och kollar på Smokin' aces. Men nu när det är reklam ska jag fixa något snaskit att tugga på till nästa del av programmet. Hoppas ni alla får en riktigt suuuuper trevlig torsdags kväll.



Tänkte att jag bjuder på en liten bakåtblick från när jag gick i sjuan.


Puusheei <33

355

Usch och fy vilket kallt väder det är, men nu är det dags att trotsa det lite. Jag ska klä på mig ett riktigt varmt par joggingbyxor, en stor tröja, en regnjacka och något på skallen och gå en lång vända med Mick som kom hit till mig idag. På lördag kommer mormor igen och hämtar honom så ska passa på att känna på hur det är att ha en egen hund men skriver lite senare när jag kommer in i värmen igen.

Puusheei <33

354

Ojojojojoj
kan ju faktikst bara till mitt försvar berätta att jag veeerkligen inte har varit knappt något på en dator sen i söndags så har inte getts några tillfällen till att blogga, men inget spc har väl hänt igentligen. Har sovit hos Lena med familj nu ett tag när min lämna boet. I måndags var jag och Alicia inne i stan och shoppa lite. Jag hitta en tröja som jag blev lite förälskad i som jag köpte från rean.
Annars har det varit mest jobb, tänkte jag skulle ladda upp några bilder inom kort men händer så mycket så man knappt har tid!
Men nu ska jag packa upp lite smutstvätt och dylikt som jag haft med mig. Men hoppas ni har det super bra!!!

Puusheei <33

353

Nu börjar denna film rulla på min dator så får se om jag skriver senare

                         

Puussheei <333

352

Tjoohoo

Orkar inte skriva något större idag, är så trött och gör ont i ögonen om jag kollar för mycket på data skärmen, Men nu har jag haft en ledig dag iallafall.  Varit med SAndra o haft massa kul

Puusheei <33

351

Ojojojoj nu är man trööööött!!!

Kom hem sent igår, för direkt efter jobbet hämta mamma mig och åkte raka vägen hem för att göra sig iordning och bege sig senare bort mot Svärting. Jenny fyller 20 idag så vi passa på att fira henne igår. Meeeeeen som sagt har man roligt så flyger tiden iväg och plötsligt var kl halv 12 och så kom man på att man skulle jobba dagen efter så man skulle upp tidigt. Men fick skjuss hem av Allan så var hemma till lite efter 12. Sedan var det upp 15 i 7 imorse, åka till jobbet och börja med dagens arbetssysslor 08.00 *suuuuck*
Men efter jobbet fick man en förgylld tid i kimstad med super god grillad mat med lite olika tillbehör. Sedan bar det av hemåt och nu sitter man här och kan äntligen slappna av. Ska skära lite sallad till morgondagens mat men sedan blir det att lägga sig i sängen och totaldäcka!
Så nu avslutar jag detta inlägg med att önska er alla ett riktigt bra avslut på denna veckan och en bra start på kommande vecka med alla dess överaskning och planerade saker

Puusheeei <333

RSS 2.0