253

                                


Oj oj oj oj oj oj oj

Min stackars lilla, oteckniska mamma. Så mycket man kan ställa till med utan att hon vet om det. Nu har jag iallafall hjälpt henne ta bort Badoo från sin datorn som hon inte ville ha längre men som hon inte visste hur hon skulle ta bort. Men lyckades till slut.
Men nu är jag trött så ska gå och bädda ner mig i sängen och försöka sova så man orkar med hela veckan.

Puusheei <33                                                                                                          


252

Chuuuuhuuu

Just nu sitter jag hos min pappa lite, väntar på att Micke ska komma och hämta mig så man får lite skjuss ut till lilla SKärblacka.
Jag och pappsen har varit på café curiosa och fikat lite idag och suttit där och pratat massvis. Följde med honom hem o tänkte plugga lite man kände att jag var tvungen och springa till datorn och göra ett litet inlägg.
Men ska gå tillbaka till pluggandet lite nu

Puusheei <33

Måndagens sanning §1

Den här sanning är att:

Min bästa vän heter Mikaela och hon är den bästa vän man kan ha.  Hon är snäll, underbar, roligt, gullig, snygg, jätte söt när hon är arg ( inte för att hon brukar vara det men när hon är det ). Hon och jag har förlovat oss. Vi är alltid massa knäppa när vi är.
Men älskar henne massvis ändå <3

Puusheei <33


251

Chaaaaa ;)

Nu har man precis kommit ut ur köket, har även ätit lite lunch. Min egen goda köttfärssås ;)
Då kan ni ju självklart gissa vad jag gjorde i köket idag, rätt köttfärssås. Sen har man väl gjort lite annat också. Har bland annat stått och serverat mat med Calle och lärt mig skolans kassa apparat.



Men nu ska jag göra lite annat innna nästa lektion börjar vid 12.50. Snart kommer även den första Måndagens sanning. Missa inte den!!

Puusheei <33

250

Uuusch, nu är man massa jätte trött.
Men ny duschad och väldoftande av världens finaste duschtvåls doft.
Har ätit lite god kvällsmat så man är mätt i magen. Så nu blire till att fixa det sista inför kommande vecka och sedan krypa ner i sängen och kolla på lite film innan man somnar =3

                                

Puusheei <33

249

Nu har jag kommit hem från ett luuugnt träningspass.
Blev att värma upp på löpbandet i 10 min, körde lite situps och lite andra magövningar, tränade rygg och bröst muskler också.
Gick ner i solariumet och la mig där i 10 min och slappnade av

                 

Nu ska jag stretcha ytterlårmuskeln lite o se om kobenen försvinner lite kanske ;)  Sen blire o hoppa in i duschen.

Puusheei <333

248

Chaaaa ;)

Idag så har min Micke åkt hem. Mamma och jag släppte av honom på busstationen innan vi skulle hämta upp mammas micke och börja åka hemåt.
Mamma, jag och min Micke har gått runt idag ute på ingelsta och kollat på lite saker. Och detta har jag inhandlat idag :


Stickad tröja; Gina tricot 99:-

                                       
                                         Leggings; Gina tricot 69:-


Skjorta; H&M 249:-

                                                      
                                                       Sportbh; lindex 199:-

Det var det jag inhandlat idag, sen är det väl lite kvar som man behöver men det får man ta en annan dag. Nu ska jag avsluta det här och sen gå och inviga min nya sportbh lite med en liten träningsrunda på gymmet.

Puusheei <33


247

Chaaa Chaa ;)

Min lördag har beståt av promenad med Sandra, lite film med både Micke och Sandra. Samt ett härligt skratt åt Evelina som spruta te genom näsan. Det var faktiskt lite kul att se även om det blev väääldigt blött på bordet.



Nu blire till att kolla på ännu mer film med Evelina och Micke =)

Puusheei <33

246

Nu har vi spelat lite mario kart och haft massa skojj. Snart blir det till att kryoa ner i sängen och kolla på film och ha det lite mysigt. Både jag och micke var massa trött så får väl se hur långt på filmen man orkar, hahaha



Pussheei <33

245

                        

Nu har vi ätit en supergod hembakad pizza, jag tror jag hade hur mycket som helst på min verkligen :O
Skinka, gullök, champinjoner, ost, vitlök, vitlöks salami, annas, paprika kommer nog ihåg alltid. Men det tror jag att jag hade på. Lite lagom eller??

Vad har ni på pizzan??

Puusheei<333

244

Chaaa chaaa

Just nu sitter jag i datasalen på garvaren och ska snart börja jobba lite på estet uppgiften så man blir klar med den. Idag ska ju Micke följa med mig hem och det kommer blir massa trevligt och mys!! :D
Vi ska åka med mammas micke hem efter att jag har slutat skolan. Sen vet jag väl inte riktigt vad vi ska hitta på. Men skriver lite senare ;)

Puusheei <33

243

Chaaa chaa.

Nu hade jag lite tid att skriva.
Idag har verkligen allting gått i ett. Gick upp tidigare för att fixa lite protokoll med Erika, kommer lite sent till lektionen men klarar mig ändå.
Blir en snabb lunch för att sedan skynda sig tillbaka till stora skolan för att då upptäcka att vi inte hade någon matematik. ( inte så kul )
Idrotten går av i ett svep, blev lite dans och teori idag.
Gympan slutar och styrelsemötet börjar.
Tar 6 bussen hem, pratar lite med mamma och går sedan till gymmet och ställer mig på löpbandet för en liten stund för att bli av med lite energi o börja träna upp lungor o konditionen igen.

                                     
Kommer hem och äter lite sedan är det bara att plocka fram snabeldraken och rasta den lite i rummet. Plockar undan lite för imorgon också. Micke följer med mig hem då och sover över till på lördagen.

Det var väl min torsdag i stora dag, har inte ens hunnit riktigt märka att det har varit torsdag. Imorrn är det ju redan fredag och så var den skolveckan slut! förstår inte var all tid tar vägen!!! 

                                   

Men nu ska jag duscha av mig lite och sedan krypa ner i sängen för är bamse trött idag

Puusheei <333

243

Chaaa chaaa.

Nu har man snart klarat av två lektioner i skolan idag. Englelska o hotell, hade engelska förhör men det gick riktigt bra faktiskt. Alla rätt!! Okeej det var ju inte så många men ändå.
Det är ju kort dag idag så har bara två lektioner kvar nu. Datakunskap och matematik, efteråt så blire till att träffa Micke lite, han är så gullig så han kommer in och väntar på bussen med mig så vi hinner träffas lite den här veckan innan på fredag.

Puusheei <33

242

Har precis suttit och gjort carros naglar. Tyckte det blev riktigt bra och även carro blev nöjd







Skriver lite senare också                                                                                        

Puusheei <33                                                                                                                                                


241

Blev ändrade planer idag. Blir till att stanna hemma o vila upp sig. Trodde jag var piggare än jag var men icke så nicke. Helt slut, så ska va hemma och vila upp mig ordentligt idag och satsta på att jag orkar imorgon

                      

Puussheei <33

240

Gomorgon!!

Idag känner jag mig mycjet bättre än igår. Så det blir nog till att gå till skolan ändå. Det är två lektionener så får försöka se om jag klarar det.
Nu har jag precis ätit en lätt frukost eftersom det är lunch om inte allt för många timmar. Men innan dess så tänkte jag faktiskt hinna med och göra en hel del så kan inte blogga så mycket mer just nu

                            

Puusheei <33

239

Oj oj oj

Vilken dag, var i köket imorse och fick hur mycket som helst gjort med Mikaela idag. En 5l deg, dubbelsats men drömmar + att vi förberede två degar inför morgondagens elever. Tyckte jag var rätt duktigt med tanke på att ingen av oss va speciellt kry.

                                  

Åkte hem tidigare för att jag mådde så dåligt så det inte var sant. När jag kom hem så somnade jag och sov i tre timmar. Kände mig lite piggare när jag vaknade men nu ska jag gå o lägga mig igen och kolla på spårlöst och somna lite tidigt.

Puusheei <33

238

Chaaaa

Förlåt, jag vet att jag skulle ha bloggat om filmen igår men va så himla trött så jag orkade verkligen inte gå upp och sätta mig vid datorn + att jag låg så bekvämt nermyst brevid Micke. Men filmen vi såg var:



Men nu ska vi ha lektion.


Puusheei <33


237

Chaaa Chaaa ;)

Just nu sitter Micke och jag och pustar ut lite efter maten. Det bidde kött, potatis och lite grönsaker riktigt smarrigt :)
Lite senare blir det att gå till ica och inhandla lite varor till kvällsmaten, blir väl mest till att ta det lugnt annars.  Ska utmana Micke sen på mario kart så ska vi se om han kan slå den obesegrade mästaren;) hahaha, sen ikväll blire till att kolla på film. Men får inte säga det en för det är en hemlighet. Men ska berätta senare ikväll;)



Puussheei<33

236

Nu ligger man nermyst och nyduschad i sängen, blir nog till att somna tidigt då man ska upp i tid för att ta en lite morgonpromenad och sedan göra iordning rummet och åka in till stan för att möta upp finaste Micke och se till så han hittar hem till mig sen.
Bli även till så att han sover över här. Kommer bli riktigt kul faktiskt, ser riktigt mycket fram emot det. Men nu ska jag kolla inte lite annat och sen blire till att somna för är riktigt trött


Puusheei <33

235

Chaaa
Nu om ett tag kommer mor och Micke och hämtar mig hos Mikaela sen bär det av hemmåt. Idag har vi tagit det massa lugnt och kollat på film och haft det trevligt. Vi har sett:
Ingen aning om vad som händer senare ikväll men det märker vi.
Puusheei<333

Le sentiment de la cellule d'isolement

Kala, gråa, kalla väggar med rivmärken och blod.

Pulsen ökar, den bankar i samma takt som mina händer mot dörren

Blicken flackar runt likt en vettvilling i skogen

Min gråt är som ett barns under en mardrömm

Tystnaden ekar likt ett skrik i en grotta

Strömmar av svett lika forsande som Nilens starka strömmar

Längtan av att komma ut är lika starkt som ett barn under förlossningen

Mitt huvud bankar likt en bastrumma under en rockkonsert

Min kropp skakar likt kolibrins vibrerande vingar

Andetagen är lika snabba som leoparden när den jagar

Rysningarna i min kropp är lika kalla som nordpolens vind

Släpp ut mig, jag klarar inte mer


Av: Kajsa Löfgren, känslan i isoleringcellen

324

Chaaaaaa!!!
Just nu sitter jag hos min älskade Mikaela Nilsson. Vi har ätit lite tacos eller aa det kändes som min mage skulle spränga, helst proppmätt!!! Lovar det såg nästan ut som jag var gravid :O
Men så är inte fallet;)
Nu vid klockan 8 ska vi se på let's dansce meds hennes päron och ha det massa trevligt.
Sen blir det till o poppa lite popcorn och gå upp och lägga oss o kolla på film, varken Micka eller jag orkar med mer än en film så det blir till att somna tidigt
Puusheei <33

323

Nu är man hemma och har fått lite mumsig mat i magen.  Har haft prov i skolan och sedan elevråd efteråt. Massa bra saker som vi bestämt och tagit upp idag. Ser fram emot nästa veckas möte.
Nu ikväll måste jag faktiskt också sätta mig med lite läxor man kan avslöja att imorgon ska jag följa med sötaste mikaela hem!! HUR kul som helst! Saknat henne massa även fast jag varit med henne. Men nu måste jag sätta mig och plugga


Puusheei <333

322

Mooorrn Morrn ;)

Nu är det dags att borsta gaddarna och dra till skolan!!

Skriver senare


Puuusheeei <33

321

Just nu sitter jag på Mickes jobb och väntar på att han ska jobba klart. Blev en promenad hit bort istället för att stå och vänta på bussen. Men det var bara riktigt skönt men en lite bensträckare, eller aa den kanske var lite längre. Beräkna att den var på ungefär 7000 steg och då blir det ungefär 3.5km men det var lite lagom skönt tyckte jag.
Men gick lite fel så tog lite längre tid och blev lite längre så nu har jag riktigt ont i fötterna, känns som det typ har gått hål på dom :O (hälarana)
Men nu var tydligen micke klar så nu blir det till att packa ihop läxböckera som jag flitigt har använt och börja åka hemmåt. Blir nog tidigt ikväll för är supertrött men först blir det mat och sen en dusch.


Puusheei <33

320

ChaaChaa

Har alla sovit gott?? det har jag iallafall. Stenhårt ända  tills klockan ringde och väckte mig.  Blev vääldigt sent hem igår så hade faktiskt inte ens en chans att komma in på datorn och blogga. Idag kommer jag hem lite tidigare men ändå sent och så måste jag sätta mig med lite läxor.
Men idag så blir det skola först. Ända fram till 20 över 2 och då ska jag få träffa Micke ( två dagar i rad nu ) och så ska vi va en stund innan jag ska på möte som har med elevrådet och göra.
 
Det var väl min dag i stora drag. Men nu måste jag äta lite frukost för min mage knurrar något så otroligt;)




Puusheei <33

319

DAGENS OUTFIT



Tröja+tight är från ullared
kjolen är från H&M


318

Gomorgon på er.

Imorse när jag kom upp och kollade ut genom förnstret fick jag verkligen en chock!!
Ja kunde se våran gräsmatta, okej nu är det väl mest en ler pöl men man ser ändå gräset, det har allså smällt bort hur mycket som helst under natten!

Idag blev det lite sovmorgon som var hur skönt som helst! börjar riktigt sent idag! inte förren vid 10 över 1. Sen blire att ha två lektioner och efter det så ska jag få träffa micke! Blev riktigt glad över det. Skulle igentligen ha åkt hem med mamma men nu ska jag stanna kvar i stan och va lite med honom !!
Just nu har jag inte så mycket mer och skriva förutom att jag måste gå och göra mig iordning samt kolla på buss in till skolan. Men skriver senare ikväll. Borde ha lite mer tid då för fick de mesta läxorna klara.
                                             
Puussheei <33

317

Chaaa Chaaa

Just nu sitter jag med läxor upp till halsen och vet inte riktigt hur jag ska hinna på allt!
har hur mycket som helst den här veckan känns det som, men just nu har jag inte riktigt tid att blogga men tänkte jag skulle blogga senare när lite läxor är ur vägen.

Puusheei <333


mitt sällskap under läxläsningen

316

Tänkte bara fråga vad ni tycker om den nya kategorin "dikter"

BRA/DÅLIG?
FORTSÄTTA/SLUTA?


 
Kan lite tidigt att avgöra men vill gärna veta vad ni tycker.

Puusheei <33


Mes pensées sont grises

Jag skriker men inga ord kommer fram.
Jag springer men ingen kroppsdel rör på sig
Det är som om någon håller fast mig, eller nej.
Jag har fryst till is! Hela jag, allting
Det ända jag kan höra är mina tankar
Men jag inte vad jag tänker just nu.
På allt men ändå inget, de går inte att tyda.
Ge mig en ficklampa så att jag kan se.
Ge mig en kompass att följa när jag gått fel
Ge mig ett instrument att spela på när mina ord har tagit slut.
Ge mig en anledning till att fortsätta andas


Av: Kajsa Löfgren, Mina tankar är grå


315

Jag förstår verkligen inte varför folk måste vara så elaka mot vissa bloggare. Man har faktiskt rätt att blogga om det man vill
Tänk att en preson kan vara så hatad och omtyckt på samma gång av olika personer. Men personerna ifråga som inte tycker om bloggaren/bloggen läser bloggen ändå. Varför?!
Vissa åsikter kan man faktiskt hålla för sig själv, det gällar alla, bloggare som läsare. Skriv det du står och känner för men va lite diskret ibland, ord kan såra väldigt mycket.

Några bloggar som jag ibland läser har dom "problemen" om man kan kalla det så.
Bloggen Michas.se handlar om Mikaela som blivit gravid och mamma trots sin unga ålder. Hon gjorde valet att behålla barnet och är nu mamma till sin super söta dotter Kelly Rose.
Det som är lite tråkigt är att vissa människor påstår att hon ljuger, men jag tror fullt ut på att hon talar sanning om det som har hänt henne.

Jag tycker faktiskt att folk borde sluta hacka på vissa bloggare, sluta upp med att sprida rykten! Varför känna agg mot någon man inte känner, dom känslorna tär bara på en.
Acceptera varandra för den dom är och deras beslut.



Om Micahs.se: Jag tycker verkligen det är är en toppenblogg. Hon skriver väldigt bra så man lever sig in i hur hon har det, det känns som hon verkligen pratar till sina läsare och inte bara till en blogg.
Tycker det är väldigt starkt av henne att vara mamma i sådan ung ålder.
Vissa är födda till att vara mammor helt enkelt och då tycker jag inte att man ska döma dom efter åldern. Visst tiderna har förändrats och det är inte vanligt att man är mamma förren man oftast fyllt 20 men för inte allt då länge sedan var det jätte vanligt att va mamma vid 15-17 års åldern.
Så jag tipsar er verkligen om att kolla in hennes blogg för det är en riktigt upplevelse

Tack o hej från mig! Puusheei <33

314

                                  
Nu har man precis kollat på denna film, den är verkligen sjukt bra men fotbollen är lite fejkad ibland tycker jag nästan. Men men det är ju inga fotbollspelare utan skådespelare.
Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Det är en dag imorgon också att orka med och något ska ju alltid göras. Men det mesta är ändå fixad, förstår inte varför jag hela tiden måste boka massa saker!
Har nog bokat/prelimärbokat något varje dag den här veckan, men men så är det vissa veckor ;)

Men nu ska jag se till att komma isäng och försöka sova lite, ska blöta handukarna så man får lite fukt i luften

Pussheei<33 


313

               
Nu ska snart mamma, jag och Micke sätta oss tillsammans vid köksbordet och spela lite spel, umgås och ha det massa trevligt. Riktigt mysigt ibland att få umgås med familjen.
Har riktigt mycket tur att jag har en sådan fin familj som jag älskar massor!

Puusheei <3

312

Chuuuu va ;)
Det är redan lördag och bara en dag kvar av helgen. Kan man inte utöka veckan med en extra helgdag??
Men då skulle ju också året bli längre.
Hmm, tycker man ändå ska tänka vidare på det där.....

Idag har jag iallafall varit ute en sväng och handlat lite morötter. Har även suttit lite och tittat över mina inviduella val till 2:an. Men tror ändå det blir att boka en tid hos SYV och diskutera valen lite så jag får ut så mycket som möjligt av det. Tycker det är lite synd att man bara får välja 150p men som tur är kunde man välja till 100p i 3:an.
Men nu är det snart mat så blir att avsluta detta och komma tillbaka lite senare med ett till inlägg ;)

Dagens lunch:

                             

Kalops. Fast inte Findus utan Mamma Maries hemlagade.

Puusheei <33


311

ChaaChaa ;)

Nu är man hemma igen, idag har jag ju varit på bio så har haft det lite problem med uppdateringen. För imorse när jag skulle blogga (hade jag tänkt) så var det inte tillgängligt! Sååå förargligt! Men det är inget att göra åt nu, får hoppas att ni förstår.

Det har varit en vääldigt lång dag på stan idag iallafall. Mikaela och jag gick ner på stan halv två ungefär för att möta Micke. Vi möts vid gotto och sedan går vi upp och sätter oss lite uppe i kupolen, lite senare kommer Mattias så vi fyra sitter där ungefär en timme och sedan åker Mattias och Mikaela hem. Då är det ju bara ett antal timmar kvar tills bion börjar, fyra timmar för att vara lite mer exakt. Vi vandrar hela centrum fram och tillbaka ett antal gånger innan vi går och sätter oss vid en ingång vid bion ( det var matta där så lite mjukare) och försöker fördriva tiden, jag själv lyckas somna lite halft bara för att man är så trött. Men bion börjar ju tillslut som tur är.

                         

Super bra film vi såg och vi hade hur kul som helst till den. Vi åt en bit mat efteråt och sedan var det bara att skynda sig till bussen. Lite skillnad från början av kvällen.
Men tyckte den här dagen var riktigt lyckad faktiskt, eller aa mer än lyckad.
Men nu ska faktiskt jag försöka sova lite, det är ju en dag imorrn också. Och då kan jag nog med 100% garantera att det blir bättre än dom här två senare dagarna.

Puusheei <33

310

Nu är man hemma och hinner sätta sig lite vid datorn innan man slocknar ;)
Har varit fullt upp hela dagen, först var det skola där min älskling mikaela var sjuk och sen blev det till att va med Micke som var hur gullig som helst som stannade kvar i stan bara för att hålla lilla mig sällskap innan jag skulle till vårdcentralen

Får vänta en jäkla bra stund i väntrummet innan jag får komma in för en snabb undersökning och skickas sedan vidare till nästa väntrum. Fick lite hosis medicin utskriven igen så jag får se om den kan hjälpa mig lite så jag slipper hosta sönder mig hela tiden.
Blev även till att försöka ta ett blodprov men det är inte det enklaste på mig eftersom jag inte har några ådror knappt xD hahah iallafall inte några som man kan ta i.

full fart ut till blacka för att sedan åka upp till vånga och va i kyrkan på sin första celltorsdag på det här året. Men verkligen inte den sista. Har massa trevligt däruppe med allt torsdags folk och sedan blev det hem till datorn.

Vilken dag allså!!!

                           

Men nu ska jag sova så man orkar med morgon dagen också. Då blir det att gå på bio med gulligaste Micke ;)

Puusheei <33

Voyage vous vers le haut

Att resa på sig upp kan vara svårt, riktigt svårt.
Så svårt att du vill ha någon som hjälper dig, men de har inget aning om vad du menar!
Det är så frustrerande!
Du vet att du en dag kommer stå på egna ben men du är inte stark nog än, du är inte riktigt redo att ta steget. Inte riktigt redo än att släppa taget om det som håller dig uppe.
Men lovar, du kommer klara dig.
Du kommer trilla, det kommer göra ont MEN res dig upp igen.
Det kommer gå bra, det finns alltid någon som hjälper dig när det inte går bra eller när du tvekar. Men du måste våga gå själv

Lämna stödhjulen,  du klarar det
Gå ut i världen, vi finns bakom dig
Våga säga hejdå, vi försvinner aldrig

Av: Kajsa Löfgren, Res dig upp

309

                                       MISSLYCKAD MORGON!!!!
Fyyyy vilken dag allså!! Allt börjar väl bra, ät uppe i tid har sovit bra inatt och allt är frid o fröjd. Men när jag ska gå ut till bussen så är det en tanke som säger mig att jag ska ta 84:an upp till carro och ta den första 82:an som inte går vid mig. Så då gör jag det, men när jag går ut så inser jag att jag inte har någon mobil med mig!!!!

Jag springer in igen och letar reda på den men hittar den inte, men vet att den är här hemma, letar på alla möjliga ställen o fort måste det gå bussen kommer ju när som helst!! Ringer på den o lyssnar o tillslut hittar jag den!! stormar ut igen och fort till busshållplatsen och hinner med den som tur är.
Träffar både Carro och Emelie uppe vid andra busshållsplatsen, bussen kommer så vi går på. Hållplatsen innan Matilda så KÖR BUSSEN FAST!!!
Vilken morgon!!!!
Bussen kommer inte loss men det kommer en efter som tur är, men den är ju inte jätte snabbt på plats. Alla som satt på den första bussen får gå ut och vänta på att nästa ska komma. Och det är ju sååååå vackert väder också, snön bara vräker ner så mitt platta hår var totalt hel lockigt
Vi kommer in efter mycket om och men och vi hittar våran nya sal, men då är ju läraren försenad, så kan det va men det hände mycket det morgonen iaf.
Ville bara berätta om den, den är ju lite lustig när man kollar tillbaka på det.

                                      

Puusheei <33

308

ChaaChaaa ;)

Just nu sitter man i datasalen, data läraren var sjuk så tänkte att jag slänger in ett litet inlägg;)Idag så var inte vår lunch matsal öppen så det blev till att gå ner på stan så man fick i sig någon lunch, vi åt chicken kebab



Muuuummma!!!!

Men nu måste jag jobba lite på data uppgifterna så man blir klar med som någon gång :)

Puusheei <33

307

Nu är man hemma igen och har fått andas ut och ätit lite ;) tänkte visa upp min köp och ni kan inte tro det men alla är från H&M!!! Dom kan ibland ;) Okeeeej..... nästan alla, köpte lite ansiktprodukter från opoteket också.


klänning, verkligen hur snygg som helst ;) :O Typ kär

                                     
                                     Linnet


O en kjol till, samma som jag redan har men syns lite bättre här ;)

Nu blire att ta det lite lugnt och förbereda lite inför imorgon när skolan börjar.

Puusheei <3

306

Nu har man gjort sig iordning lite och om en halvtimme ska mamma och jag åka in till stan :)
Nu imorse så fick jag gå upp i tid så jag skulle hinna fixa allt innan jag skulle iväg o klippa mig. Riktigt skönt att få klippa upp det igen.



Vet inte om det syns jätte bra men det kommer bilder lite senare också. Men ska gå och fixa iordning det sista nu innan mor min kommer hem.
Vi får se om jag gör några fyns på stan sen idag :)


Puussheei <3

305

Nu är man hemma igen, har precis ätit lite kvällsmat. Tyvärr så har ju min aptit försvunnit igen, kan nog bero på allt hostande så det är mest yogurt med lite banan o müsli som är mest lockande för mig nu :)
Lenas hår blev mycket bätte nu när hon fick i lite mörka slingor i håret.
Som tack bjöd hon på en liten fika men det är ju bara kul att få hjälpa till lite ibland även om jag inte har varit på mitt socialaste humör idag men men det är sådant man får ta ibland.
När jag kom hem så var det inte lång tid kvar tills vi skulle gå och träna. Det var ett träningspass för magen i  ca 25min. Riktigt skönt faktiskt även om det var jobbigt.


Nu ikväll blir det till att bara ta det lugnt, har haft  
en huvudvärk som har kommit och lite under dagen.
Inte så jätte kul men ska ta hostmedicin och en huvudvärkstablett
till natten och sen borde jag väl inte göra annat än att sova gott.


Puusheei <33

304

Go förmiddag på er. Har alla sovit gott??
Nu är det ju ny vecka igen och snart börjar skolan, för dom flesta har väl både arbete och skola börjat. Jag har lite tur som har ledigt både idag och imorgon till. Men sen på onsdag är det bara att köra igång igen, nya krafter inför en ny termin med arbete och sen när den är klar så har jag faktiskt tagit mig igenom ettan på gymnasiet.
Nu senare idag ska jag följa med Lena hem och hjälpa henne färga håret.
Hon lyckades tydligen inte så bra så vi ska se om vi kan reparera skadan med lite slingor, det kunde tydligen inte bli värre än vad det redan var så då måste det vara illa ;)


Men nu ska jag gå och fixa mig iordning lite, min mor kommer hem snart så ska prata lite med henne och hålla henne lite sällskap medans hon äter. Skriver senare


Puussheeei <3

303

Har precis avslutat en bok med Liz Fielding, kollega med charm, den är faktiskt riktigt bra. Men fick reda på att det tydligen var en triologi men som tur var så var inte böckerna direktkopplade till varandra så man förstod jätte bra ändå.
Hade väl inte tänkt att va uppe jätte länge idag med tanke på att det är bra o vända tillbaka dygnet så bra som möjligt så man inte är död när skolan börjar.
Men tänkte sätta mig o skissa lite nu, har en lite idé i huvudet

Liz Fielding

Puuussheei <33

302

Just nu sitter jag hemma hos emelie och bloggar lite som ni märker ;) medans hon äter. Vi sitter och kör lite super mario, går rätt bra ändå, även om jag inte är jätte bra så överlever jag lite iaf förutom när emelie lyckas döda mig. hahahah



Puusheei <33

301

Oj oj vilken skön relax dag!! Tagit det lugnt nu hela morgonen, har suttit vid datorn med min mor lite och så hjälpte jag henne göra iordning lunchen. Idag blir det lax och rostade rotfrukter, fy tusan så gott!! :D
Ska se om man kommer ut lite sen också ;)



                                                            
Minnen o minnen, ibland längtar man
Verkligen tillbaka till vissa tider.

Puussheei<3

300

Nu är jag hemma efter ett super roligt dygn med Mikaela. Vi har haft det trevligt o pratat massa o så har vi varit med Mattias och Micke hemma hos micke och haft filmkväll. Blev riktig lyckad tycker jag faktiskt
Nu ikväll blir det bara ta det lite lugnt. Ska eventuellt skissa lite o så kanske läsa någon bok om jag hinner.



                                                    



Tror faktiskt jag även har blivit lite backstreet boys sjuk.

Puusheei <3

299

Nu sitter jag hos mikaela lite vid hennes dator. Vi ska snart börja göra oss iordning lite innan vi ska äta och sedan  börja dra oss bort mot micke för att ha filmkväll. :) ingen aning om vad det blir för filmer men et blir säkert bra.
Skriver senare ikväll tror jag om vi inte kommer hem för sent ;)
Sötaste mikaela!!!
Puusheei <33

298

Nu har jag och Micke varit lite duktiga och skottat fram våra bilar. Dom ska ju ut och rulla lite sen så då har man ju inte lust o stå o skotta :)
Blev lite lek på det hela också så mina byxer var rätt så snöiga när vi gick in. Hahahah
Nu senare ska jag til lälskade mikaela och sov hos henne tills imorgon. Det är verkligen superlänge sen vi sågs så saknar henne oerhört mycket!!!
Men nu måste jag gå o packa lite samt börja med lite lunch.



Puusheei <33

297

Nu har jag målat klart ytterligare en tavla :) Riktigt skönt med lov så man kan slappna av o måla

             gif animator

Puusheei <3

296

nu har man satt sig vid datorn en stund. Ska kolla igenom lite saker och sen ska jag måla lite. Ska se om jag kan fortsätta måla lite på en tavla. Min mamma har ju börjat sätta upp alla mina tavler på väggarna.
Vissa kan man ju önska hon inte satt upp ;)


                                               


 
                                                                

Långt kvar innan jag är nöjd men det är ju en början iallafall. Övning ger färdighet

Puuusheei <3

295

Nu kommer min senaste tavla. När den är klar iaf. Skillnaden är fåglarna på himlen om ni inte tycker det är någon skillnad. :) Kommer även en förklaring under bilden.

            
             Tanken bakom tavlan: Hur skulle det se ut om man gick på öppet
                                              hav? Att gå mot horisonten och få tänka
                                              tanken på hur det skulle kännas att flyg


 Puusheei <3


294

Lite dålig updatering blev det idag men vaknade vääldigt sent och så var tvungen att fixa lite hushållssyslor och äta innan jag skulle möta Sandra.
Vi var hemma hos mig idag och haft en lite spel-dag. Vi har spelat data spel och så har vi spelat spel på wii brädan. Wii fit plus, väldigt kul faktiskt.

 

Nu har vi precis ätit kvällsmat så vi ska väl spela en stund till sen så ska jag följa sandra hem.
Skriver lite senare.


Puusheei <3


293

Nu har jag suttit o målat lite tänkte ni skulle få se ;)

                                             
                                               Nu har jag börjat lite på den långt kvar


Nästa klar nu.

Laddar upp en bild på den när den är klar. Den måste torka lite innan ja avslutar den

Puussheei<33

292

Nu är man hemma från stan och fyndat lite ;) Följande har jag fyndat idag:


Tröja från Gina tricot



Tights från Gina tricot




Kjol från H&M



6st harlequin böcker



Örhängen och hårspänne från Glitter



Fluid retarder till akrylfärgerna

Det var allt jag har fyndat idag. Blev en bit mat också, blev på McDonald. Var först inte sugen på det men sen när man såg skylten kände man suget efter salt pomme o snabbmat, fy vilken matsynd det är igentligen men har lovat mig själv dyrt och helig nu att jag inte ska äta det förren jag har börjat träna ordentligt så man kan unna sig sådan mat.


Puusheei <33

291

 

Nu ska jag börja dra mig in mot stan. Höris senare ;)

Puusheei <33



290

Gomorgon på er alla. Har ni sovit gott??
Det har jag iallafall. Vaknade kl 8 imorse och gick ner till gymmet och körde lite crosstrainer. Det var väldigt skönt faktiskt men har inte tränat på väääldigt länge nu så det var lite jobbigt.
Nu ska jag göra mig iordning och åka in till stan. Ska träffa micke så ska vi handla lite och sen äta någon lunch.
Skriver senare vad jag handlat ;)


Bjuder på den ;)


Puussheei <33

289

Vill säga stora gratulationen till min bror som fyller år idag! Hoppas du får det super bra!!!



                               FRANK 19ÅR GRAATTIIISS!!!!!

Puusheei <3

288

Heelluuu ;) Nu hade man lite tid att sitta vid datorn. Sandra var här och sov över igår, vi åt lite pizza, kollade på film och prata lite.
Idag så följde jag med Sandra till tandläkaren och var lite stöd när hon skulle laga en tand. När vi kom hem kollade vi klart på en film som vi inte hann se klart igår och sedan blev det till att köra lite wii.
Körde lite yoga,balanse och muskelträning. 


 
Gick skapligt, vi ska köra igen lite mer på onsdag, gäller ju att komma igång med träningen igen(A)
Men nu ska jag dushca, får gäster lite senare.

Puusheei

287



Nu hela dagen idag har jag myst runt i pyjamas och mina super söta grodtofflor. Men nu är det slut på det.
För nu ska sandra och jag gå en promenad och sen gå hem till mig och äta lite pizza och kolla på massa film.
Kommer bli super kul för det var länge sen hon och jag gjorde det^^


Den här filmen blir det väl eventuellt att se ;)

Puusheei <3

286

Nu har jag läst färdigt engelska boken. Den var faktiskt väldigt jobbig o läsa, inte för att den var på engelska utan för det som hände.
Tänk att sådant verkligen händer, det är svårt att tänka sig. Men det finns ju överallt runtomkring oss men vi bara blundar för problemen. Tänk om alla tog av sig skyddslapparna. Vilken chock vi skulle få.
Men dt kanske behövs för att verkligen kunna hjälpa dom som behöver hjälp. Dom som sitter och bestämmer här i landet behöver verkligen ta av sig sina och fixa det som behövs fixas!! Sverige har också brister, saker och männiksor som behöver hjälp, vi kanske inte bara ska fokusera på U-länderna



Vad kommer hände om Sverige lägger stora delar av sina pengar på dom??
Vad kommer då hända med oss??
Varför drar "högre makterna" ner på pengarna på det som har så det knappt räcker redan??
Varför inte satsa mer på den nya generationen?
Varför väntar dom till sista minut med att ta hand om det som kunde fixas tidigare, istället för att vänta in i det sista så det kostar massa pengar iställer för att lägga lite pengar när det börjar krångla??

Det är iallafall några frågor jag ställer mig själv, vi medborgare har också en skyldighet att göra det vi kan för samhället. Fråga inte vad landet kan göra för dig, utan vad du kan göra för landet.




Puusheei <3

285

Heelluu, nu äntligen är man hemma och kan andas ut lite.
Blev inte så mycket bilder från gårddagen men tänkte iallafall visa dom bilder som blev tagna.
Blev dock bara hur vi sov men det var lite kul så måste vi.






                                       

Såhär lite gulligt såg det ut när Mikaela och Jens sov. Jag och Calle fick en lite bevämare plats i bäddsoffan, bara det att jag lyckades få den sidan som knarra så vaknade av det så fort jag rörde på mig.
Nu ska jag ta en varm lååång skön dusch och bara ta det lugnt och äta lite choklad.
Fick det av Jens gulliga mamma..

                     
Muuuuuums!!!


Puusheei <33

285

Första inlägget 2011.
Nu är det nytt år, nya utmaningar

Hoppas verkligen att det blir ett super bra år! Har haft en bra start på det iallafall. Firat med kompisar och haft det SUUUPER trevligt!!!
Men nu ska jag äta frukost ;)

Puusheei <3

RSS 2.0