mörka skuggor, lyckade körningar, bra teori, matmarknad och änglars tårar

Min vecka har varit riktigt intressant faktiskt, de körlektioner jag har haft går riktigt bra och teorin har äntligen börjat fastna och det går bara bättre och bättre på teoriproven nu.
Nu i norrköping så är det ju även matmarknad med mat från lite olika hörn av världen. Så i torsdag testade jag känguru hamburgare! Faktiskt godare än vad det låter.
Matmarknaden stannar i Norrköping till imorgon söndag så med betong ÅK DIT! Ni kommer inte ångra er.... Hur mycket intressant som helst fanns det att kolla på å smaka på.
Men nu kan inte jag skriva längre för ska städa mitt rum lite inför morgondagens firande!
Puuussheeeii<33

i min nedstämdhet kan en doft av skönhet göra susen

Den här parfymen luktar ju bara så himla gott och älskar designen på den här flaskan också! Helt oemotståndligt allså!

ett pussel, det är vad mitt liv är

Det är inte lätt att få ihop vardagen just nu med körkort, vänner, träning, skola, sömn och vad det nu kan tänkas vara med allt. Bloggen har nu liksom inte varit så prioterad som den kanske egentligen borde vara men som sagt jag försöker iallfall.
Idag har mamma och jag varit ute och övningskört en del och vi har även tagit en glass på halvars! Muuuums, tyvärr var den för god för att ta kort på såå tyvärr får ni ingen bild på det.
Något jag börjar inse nu är att det inte alls är långt kvar tills jag fyller år! Det är bara 8 dagar kvar, och iår är det lite svårt att komma på en önskelista men tror ändå att den kommer se ut lite såhär:
  • presentkort på HM och bikbok
  • Pengar (behövs till lite allt möjligt)
  • Lite bra böcker, gärna med lite kärlek men ändå inte så att det är för mycket
Jaa som sagt, lång är den ju inte men det börjar ju bli svårare och svårare att komma på saker man önskar sig har jag märkt.
Men nu är det dags för mig att börja tänka på lite kvällsmat innan magen blir för hungrig och sen blir det att fortsätta med lite repetionsfrågor till körkortet!
Hoppas alla får en riktigt bra kommande veckan!
Puussheeiii<33

RSS 2.0