godmorgon!

Hmm det är kallt och ruggigt ute, magen knorrar, jag är trött, havregrynsgröten är precis klar och ska äta nu och sen ge mig iväg till praktiken.
Hoppas alla får en riktigt trevlig torsdag!
Puussheei<33

go och glad kexchoklad

Tycker att den här dagen har varit riktigt bra.
Första dagen på praktiken å tyckte faktiskt att det gick riktigt bra. Efter praktiken fick jag komma hem en stund och andas ut lite och koppla av. Sedan bar det av till skolan för att räkna lite matte, har gett mig på matte B för att se om jag klarar den och det tror jag faktiskt att jag kan göra.
Efter matten så bara det av till pappa för lite kvällsmat. Där så blev det macka, prat och så fick jag en dalahäst.
En riktig, klassisk dalahäst direkt från dalarna.
Men något som har stött på mig nu ett par gånger under en kortare tid är allmänhetens irritation är offentlig ammning.
Men en fråga till er:
Är det okej att amma offentligt? 
Skulle tycka att det skulle vara riktigt kul om ni skulle vilja kommentera vad ni tyckte så tänker jag återkomma lite till det här om ett par dagar.
Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen.
Puussheei<33

en bra start på dagen med lite gröt i magen

Jag ska väl erkänna att jag aldrig har varit något stort fan av havregrynsgröt men imorse när jag gjorde det till frukost blev det riktigt gott och fick i mig en hel portion på mindre än 15 min. Okej visst det kanske låter länge men läste lite samtidigt och förut kunde det ta en halvtimme att äta upp en hel portion men men kanske börjar bli vuxen!? Neeeeee.... bara hungrigare!
Nu ska jag koppla av en lite stund till innan det är dags att bege sig bort mot praktiken för sin första dag där. Undra hur det kommer gå..... Önska mig lycka till!
Puuussheei<33

en ny dator och sen är jag glad!

Idag i skolan fick vi ut våra elevdatorer så nu sitter jag och knappar på en macbook pro. Riktigt kul faktiskt, roligt med lite nytt.
Idag känner jag att idag har det varit en lite jobbig dag för den har varit lugn, sen stressig och sen lugn och sen stressig igen och skolan pågick väldigt länge för mig. Gick fram till halv 6 idag så det kändes lite sent men avsluta dagen med att gå och ta en fika min kära pojkvän och förundras över det faktum att han har varit min i 2 månader nu! Men nu ska jag gå och diska lite för att bidra lite till hushållet.
Imorgon blir det praktik, matte och fika hos pappa. Hoppas alla haft en bra tisdag!
Pussheei<33

Söndag, slutet men ändå snart börjar något nytt

Nu var det söndag igen då, slutet på ytterligare en vecka och om några timmar börjar en ny och då blir det nya tag. För mig börjar skolan på riktigt med alla lektioner och läxor som kommer med skolan men det är ju sista året så ska väl inte klaga för mycket!
Har även bestämt mig att nästa vecka ska bli en lite nyttighetsvecka så det innebär för mig att jag inte kommer äta godis, fikabröd eller mejeriprodukter. Hmm undrar hur detta kommer gå men det blir säkert hur bra som helst.
Den här veckan kommer vi även få ut en skoldator så det ser jag riktigt mycket fram emot, tror jag. Det blir ju jobbigt för måste måste släpa på både böcker OCH dator nu!! Men det löser sig, nu ska jag fixa rummet lite och packa skolväskan
Puuusssheei<33

Fredagsmys

Nu är första skolveckan avklarad även om den kanske inte har varit den mest seriösa men det är fortfarande första skolveckan! Nästa vecka drarnalla lektioner igång på riktigt så då är semestern slut.
ikväll blir det bara att mysa framför tv med ett par avsnitt vampire diaries, lite choklad, någon god macka och få lite trevligt sällskap av min pojke.
Hoppas att alla får en riiiktigt bra fredag!
Puusssheei<33

Lunch,kaffe och fika

Den här dagen tycker jag har varit väldigt bra för den har innehållit ett studiebesök, lunch med Emma på chicken kebab, rundvandring inne i de nya lokalerna på skolan, kaffe med min pojkvän på världens bar och kök, cykla hem i regn ovädret (inte så kul då). Byta om och värma upp sig lite innan jag tog bussen tillbaka in till stan för en fika med min kusin!  Riktigt trevlig dag på det stora hela och tror att morgondagen blir MINST lika trevlig!
imorgon är det nämligen så att cellgruppen drar igång så då blir det fika, trevligt sällskap och mycket prat! Men nu ska jag gå och lägga mig så att jag kommer upp imorgon och orkar hela dagen!
Hoppas alla har haft en bra "lilllördag"
Puuusssheeei<3

kvällspromenad

Den här dagen har varit riktigt bra faktiskt. Halv dag i skolan och sen efter det åkte jag ut till min pojke och kolla på ett avsnitt vampire diaries, åt lite grillad kyckling, åkte runt lite på mopeden och hade det lite trevligt.
När jag kom hem blev det en cykeltur och påvägen hem träffa jag på helena så detta ledde till att det blev en kvällspromenad på en timme.
Lite motion och trevligt sällskap är aldrig fel.
Nu ska jag gå och äta lite kex och ost
Hoppas alla som har börjat på en ny skola har fått en bra start och att de som går på samma kanske ser lite fram emot det nya året och dess utmaningar!
Puussheei<33

skolstart

Jahopp, då börjar skolan idag då! Tror faktiskt att jag måste säga att det känns lite skönt, för nu har det varit för långt i för många veckor så det kommer bli skönt att få aktivera sig lite igen och komma in i lite rutiner igen och sen så är det ju som sagt SISTA året också så det gör allt lite mer uthärdligt!
Nu ska jag göra lite lunch, det blir å koka pasta och ta en frusen köttfärssås ut ur frysen och värma den. Gott men enkelt!
Hoppas alla får en riktigt bra måndag!
Puuuusssheeii<333

På mammas och Mickes IPad

Just nu sitter jag i fotöljen med mammas och mickes iPad i knät och smattrar med fingrarna på skärmen för fullt, trodde faktiskt inte att det gick att skriva så fort på den här men det går ju riktigt bra faktiskt!  Är ju nästan så man blir lite sugen själv men det får vänta ett tag! Nu den här veckan när jag inte har uppdaterat bloggen så har jag tillbringat massa tid med min pojkvän och hittat på lite olika saker och haft det riktigt trevligt och skönt nu innan skalan börjar imorgon och allvaret startar på allvar. Imorgon påbörjar jag mitt tredje och sista år på gymnasiet! Lite svårt att greppa faktiskt tiden har gått otroligt fort och det kommer säkert gå lika fort nu, innan jag vet ordet av kommer jag stå där på trappan och sjunga studentsången. Hmm aa men än är det ett litet tag kvar så vi tar en dag i taget Frank till den dagen så får vi se vad som händer.
Idag så var jag och Mattias med hans familj till Linköping så vi gick på Ikea ett litet tag och jag kom faktiskt hem med lite fina fynd bland annat en ny kudde så nu får jag någotmskönt att sova på, ska bara låta den ligga och lufta litet så den får rätt form innan jag börjat använda den.
Nu har jag jumskrivit riktigt mycket faktiskt men det kan nog bli lite bättre nu när man får lite rutiner igen som man kan följa, så imorgon blir det skolan mellan typ ett och två och sen blir det och träna med Mattias, så hoppas det blir en skaplig dag men nubiska jag gå och duscha så man är lite fräsch inför första skoldagen eller  gör jag det imorgon så jag slipper sova med blöt hår men det märker vi! Nu ska jag sluta skriva iallfall även om det va fruktansvärt roligt att skriva på den isär men kommer säkert bli någon mer gång,
Pusssheeei!!<3

Viggo å jag, vi är goda vänner fast vi är så olika

Just nu sitter jag och pratar lite med Vigga och väntar på att Mattias ska komma hem från sin golfrunda. Är så lycklig har sett 4 avsnitt nu av tredje säsongen av vampire diaries. Det är så himla bra så egentligen vill jag inte riktigt sluta kolla! Men men lite får man väl behärska sig hihi!
Idag så har faktiskt också äntligen klippt upp håret till en frisyr, tyckte det bara hängde förut men nu ser det ju riktigt bra ut faktiskt!
Imorgon blir till att kolla på Mattias när han och hans pappa tävlar i NT-golfen. Hoppas att det går bra för dom!
Hoppas att alla har haft en riktigt bra dag!
Puussheei<3

Lycklig lycklig lycklig!

Oj jag beundrar verkligen de som läser min enormt dåligt uppdaterade blogg men jag har verkligen inte haft en tanke på att gå in och blogga, det har hänt så himla mycket så det har helt enkelt inte blivit av!
Förra veckan var jag på läger på öland måndag - lördag så då hade jag ingen tillgång till datorn och veckan innan det så jobba jag nästan varje dag så aa då försvann den veckan också men som jag har sagt så många gånger förr så ska jag försöka bli bätte på å blogga.
Men det ska jag inte försöka med nu för nu ska jag åka ut till min kära vän Sandra och träffa henne för tyyyp första gången på sommaren, neee inte riktigt första gången men har verkligen knappt träffat henne så ska bli lite kul nu att få prata igen allt som vi har missat.
Hoppas ni får en riktigt bra dag!
Pusssheeii<33

RSS 2.0