324

Chaaa chaaaa

Sitter nu i skolan och har det massa tråkigt fram tills det att vi börjar. Inte så himla kul men men vad ska man göra när det inte finns så många andra bussar??
34skoldagar kvar nu!!!! Fatta!! det är inte länge, och sen så är det sommarlov!!!! :D :D
Men nu ska jag göra massa annat!

Puusheei <3<3

323

Chaaaa chaaaa

Jaaa det var ju ett tag sen nu men även fast det händer mycket så är det väl inte riktigt något jag känner att jag verkligen vill framföra! :O
Men jag kan berätta att igår när vi var i svärtinge hos en av mickes kompisar tog jag det första doppet utomhus!! I glan!!!! Kallt var det kan jag verkligen lova men det var lite kul också.
Nu idag så blir det mest till att ta det lugnt, vi ska gå ut och lägga oss i solen lite och schteka lite 



Puusheei <3333 

322

chaa chaaa

Suuuuuck vilken huvudvärk man har idag, det är ju nästan som en dagenefter känsla!!!
Men idag blir det mest att ta det lite lugnt, lovade mamma att följa med in till stan idag och kolla på lite saker som hon ville ha hjälp med så då blir det två flugor i en smäll. Hjälpa mamma och övningsköra lite,
Ska försöka ta lite bilder på det jag handlade också så ni får se lite. Kan berätta vad jag är mest nöjd med även om jag är super nöjd med allt som jag köpte!!!
Men det jag är mest nöjd är min nya vår/sommarjacka, en pippitröja som jag hitta superbilligt, jeansshorts, ozzylinne, ett par bajsbyxor, min nya platttång men allså jag kan fortsätta såhär med allt jag köpt för det blev så himla bra den här gången!!!!!!!!!!!
Men nu ska jag platta håret på min mor med min nya platttång som gör så att håret torkar medans man plattar det ;I Awesome va?? :D


Puusheei <3333

321

oj oj oj

Hur kan detta vara möjligt?? Jag har inte bloggat på 5dagar!!!! men ändå har statistiken gått upp!!! :O Snacka om dubbelmoral, nu får ni faktiskt ta och bestämma er om ni ska läsa bloggen medans jag skriver eller när jag verkligen inte har tid ;) :D
Neee men lite kul är det väl ändå men som sagt jag har verkligen inte haft varken orken eller tiden att blogga. Men kan med många understräck på försöka bättre mig nu när det är påsklov.

Men måste bara berätta detta iallafall att en jätte stor börda har lyfts från mina axlar i och med att jag har fått budskapet om att jag är garanterad sommarjobb i sommar. Så 4 veckor på löfstad slott ska jag vara och göra himla mycket roliga saker.
Men nu ska jag gå och lägga mig för om 12 timmar är jag ifullfärd med att göra av med dom mesta av mina sparpengar nere i Ullared !!!!!!!!!


                                                                    
Puusheei <33

320

Chaaa chaaa

Just nu ligger man och slöar massa i sängen medans man hör folket nedanför fönstret cyklar förbi och plinga på sina cykelplingor!
Idag efter skolan var man till söderköping och anmälde sig till att åka till liseberg på valborgsmässoafton ;) fatta awesome att fira valborg på LISEBERG!!!
När man kom hem så blev det till att plugga på massa småtråkiga läxor och nu blir det till att kolla på film och ha det lite chill innan man hoppar in i duschen och sedan tar en lång dejt med kudden och täcket ;)

                                  

Puussheei <333

319

Chaaa chaaa

Har kommit hem nu från en mysig lördag/söndag med min pojkvän. Det har blivit att ta det lugnt och kolla på film lite. Vi hjälpte till att köra in lite ved och så har vi gått lite promenader.
I fredags på boxlingen så gick det faktiskt ovanligt bra. Fick till några bra strikar och spärrar.
Nu idag blir det till att ta det lite lugnt och kolla på lite film, gå och lägga sig i tid så man orkar sista veckan innan lovet ;)

Puusheei <33

P.S ska se till att jag hittar min sladd till mobilen så jag kan lägga in lite bilder D.S

318

Chaaa chaa

Har precis gjort mig iordning nu inför bowlingkvällen med tjejorna :)
Sandra kommer till mig snart så ska vi åka in till stan lite tidigare och hitta på något roligt tills de andra kommer. Men ska gå och göra iordning det sista nu.

Puusheei <333

                                      

317

chaaachaaa

Har städat lite nu här hemma. Har varit hemma idag, mådde inte alls bra imorse, jäkla pollen men har börjat med tabletter nu så hoppas det blir bättre snart. Idag var jag till Lena en stund och var ute på hundpromenad och laga lite mat samt baka lite.
Så till lunch blev det sallad , en enkekvariant, grönsaker i ugnen, bacon,ägg och lite kassler. Lite det som fanns :)
Efterrätten bestod av kladdkaka men vitchokladmousse, supergott :D

Puusshheeiii <333

316

Chaaaaa ;)

Sitter här lite vid datorn och har fixat över lite filmer till datorn från externa hårddisken jag fick låna av Johan :) Får tacka så himla mycket när jag ser honom nästa gång för det fanns många filmer så nu har man mycket att göra om kvällarna när man inte har så mycket att göra (A)
Idag så blev det köket men har inte känns mig så kry så ska gå och lägga mig sen får man hoppas det blir bättre tills imorgon, efter skolan fick jag sällskap av mickaeluss ett tag innan jag skulle på intervju angående sommarjobb.
Gick rätt bra så får hoppas på det bästa nu *hållertummarnahårt*
Men nu måste jag gå och sova, imorgon kommer min älskade mormor på besök hit upp. Har saknat henne massor :(


                     


Puusheeei <3333

P.S klaga inte på stavfel ;) orkar inte läsa när kl är 10 på kvällen :) D.S

315

 Judo time ;)

                         

314

Chaaa chaaa ;)

vet att det har varit väldigt dött nu på uppdateringsfronten nu den senast tiden men den här helgen, eller iaf sen i fredags så har jag varit på elevrådskongress uppe i timrå så det har inte gett sig tid att vara inne på datorn något.
Men har verkligen haft en sådan sjukt kul helg så vill tacka ALLA som har varit med och gjort denna helg så sjukt fantastisk!!!!!!!


 

   

Puuusheei <333

RSS 2.0