286

Nu har jag läst färdigt engelska boken. Den var faktiskt väldigt jobbig o läsa, inte för att den var på engelska utan för det som hände.
Tänk att sådant verkligen händer, det är svårt att tänka sig. Men det finns ju överallt runtomkring oss men vi bara blundar för problemen. Tänk om alla tog av sig skyddslapparna. Vilken chock vi skulle få.
Men dt kanske behövs för att verkligen kunna hjälpa dom som behöver hjälp. Dom som sitter och bestämmer här i landet behöver verkligen ta av sig sina och fixa det som behövs fixas!! Sverige har också brister, saker och männiksor som behöver hjälp, vi kanske inte bara ska fokusera på U-länderna



Vad kommer hände om Sverige lägger stora delar av sina pengar på dom??
Vad kommer då hända med oss??
Varför drar "högre makterna" ner på pengarna på det som har så det knappt räcker redan??
Varför inte satsa mer på den nya generationen?
Varför väntar dom till sista minut med att ta hand om det som kunde fixas tidigare, istället för att vänta in i det sista så det kostar massa pengar iställer för att lägga lite pengar när det börjar krångla??

Det är iallafall några frågor jag ställer mig själv, vi medborgare har också en skyldighet att göra det vi kan för samhället. Fråga inte vad landet kan göra för dig, utan vad du kan göra för landet.




Puusheei <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0